Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 585
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doda, to znacznie mniejsza odległość, jak się nie mylę to 40pare kilometrów. Czyli ok 90 w dwie strony (40zł za paliwo?).

Frela bardzo potrzebuje tych zabiegów, to jej jedyna szansa :(

Pomóżcie, nie możemy zostawić jej samej... Ani jej, ani _bubu_ :-(

Posted

Ja na przykład mogę, ale w weekendy, w tygodniu rzadko kiedy jestem w stanie :( Czasem ktoś pomoże, ale to z doskoku, a Frelcia potrzebuje regularnych rehabilitacji. I biedna _bubu_ zostaje z tym wszystkim sama i wbrew wszystkim planom musi sama jeździć do Katowic...

Posted

Strasznie mi żal Freli, ale nie mogę nic obiecać....Jeśli będę w jakimś terminie mogła pojechać,dam znać.

W listopadzie prędzej, ale teraz sama jestem uziemiona...

Posted

betka dziękujemy! wsparcie finansowe tak samo potrzebne. rehabilitacja z kosztem dojazdu to 60zł za dzień :(
Wczoraj ciężko mi było ale jakoś pojechałyśmy na zabiegi. Ale dzisiaj choć bym nie wiem co wymyśliła to nie dam rady . Liczę , że chociaż dzisiaj ktoś Freli pomoże. To dla niej bardzo ważne. Nie może mieć trzech dni przerwy. taka rehabilitacja nie ma sensu :shake: nie będzie efektu. A ona nadal tylko leży :(

Posted

[quote name='_bubu_']betka dziękujemy! wsparcie finansowe tak samo potrzebne. rehabilitacja z kosztem dojazdu to 60zł za dzień :(
Wczoraj ciężko mi było ale jakoś pojechałyśmy na zabiegi. [SIZE="3"]Ale dzisiaj choć bym nie wiem co wymyśliła to nie dam rady . Liczę , że chociaż dzisiaj ktoś Freli pomoże. To dla niej bardzo ważne. Nie może mieć trzech dni przerwy. taka rehabilitacja nie ma sensu :shake: nie będzie efektu. A ona nadal tylko leży :(

prosimy o pomoc :-(

Posted

Czy nie ma nikogo innego w B-B kto móglby pomóc ??
Tak myślalam, zeby wyjechać do B-B na jakis czas, by pomóc frelci, ale w tej chwili bez prawa jazdy nic nie zrobię :roll:

Posted

prawdopodobnie jeszce dzisiaj wstawię kolejny bazarek dla Frelci
tym razem to będa ciasteczka dla psów - zobaczymy jakie zainteresowania będą.. kochana frelcio nie martw się, cioteczki są przy tobie.. ja nie osobiście ale myślami i sercem tak..