pinczerka_i_Gizmo Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Doda_']czy rehabilitacja jest w B-B ? może by zrobić bazarek dla Frelci ?[/quote] Frela jest w BB, niestety rehabilitacja dopiero w Katowicach... Quote
_bubu_ Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='Doda_']Bazarek dla Frelci: http://www.dogomania.pl/forum/f99/odzieze-kosmetyki-olowki-obuwie-rolki-gry-zapraszamy-147629/#post13055884 dziękujemy!!! teraz liczy się każda złotówka. Jutro pierwsze zabiegi. Quote
Doda_ Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Szkoda, ze nie mogę pomóc z wożeniem na rehabilitację :placz: A może jakiś hotelik/lecznica weterynaryjna na czas rehabilitacji? W katowicach naprzykład ? Quote
_bubu_ Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 nie można Freli fundować kolejnego stresującego miejsca, w którym będzie siedziała sama . za dużo już przeszła. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Frelciu kochana, co tam u Ciebie? Quote
_bubu_ Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 dzisiaj byłam z Frelą na pierwszych zabiegach. proszę o pomoc w transporcie :( Quote
siekowa Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Kurcze gdzie ten transport znaleźć :( Bubu może załóż wątek w dziale transportowym Transport - Dogomania Forum Quote
Doda_ Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Z Bielska bialej do katowic jest ok. 70 km - prawda, bubu? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Doda, to znacznie mniejsza odległość, jak się nie mylę to 40pare kilometrów. Czyli ok 90 w dwie strony (40zł za paliwo?). Frela bardzo potrzebuje tych zabiegów, to jej jedyna szansa :( Pomóżcie, nie możemy zostawić jej samej... Ani jej, ani _bubu_ :-( Quote
Doda_ Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 pinczerko, bo na zumi pisalo ze 70 km, w dwie strony 140 :roll: kurcze, czy nie ma nikogo w B-B kto moglby dojezdzac???? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Ja na przykład mogę, ale w weekendy, w tygodniu rzadko kiedy jestem w stanie :( Czasem ktoś pomoże, ale to z doskoku, a Frelcia potrzebuje regularnych rehabilitacji. I biedna _bubu_ zostaje z tym wszystkim sama i wbrew wszystkim planom musi sama jeździć do Katowic... Quote
togaa Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Strasznie mi żal Freli, ale nie mogę nic obiecać....Jeśli będę w jakimś terminie mogła pojechać,dam znać. W listopadzie prędzej, ale teraz sama jestem uziemiona... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Pomóżcie naszej kochanej przylepie! Quote
betka Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Przesłałam Frelci parę grosików, ale pewnie czynna pomoc bardziej potrzebna :oops:. Quote
_bubu_ Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 betka dziękujemy! wsparcie finansowe tak samo potrzebne. rehabilitacja z kosztem dojazdu to 60zł za dzień :( Wczoraj ciężko mi było ale jakoś pojechałyśmy na zabiegi. Ale dzisiaj choć bym nie wiem co wymyśliła to nie dam rady . Liczę , że chociaż dzisiaj ktoś Freli pomoże. To dla niej bardzo ważne. Nie może mieć trzech dni przerwy. taka rehabilitacja nie ma sensu :shake: nie będzie efektu. A ona nadal tylko leży :( Quote
Jola_K Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='_bubu_']betka dziękujemy! wsparcie finansowe tak samo potrzebne. rehabilitacja z kosztem dojazdu to 60zł za dzień :( Wczoraj ciężko mi było ale jakoś pojechałyśmy na zabiegi. [SIZE="3"]Ale dzisiaj choć bym nie wiem co wymyśliła to nie dam rady . Liczę , że chociaż dzisiaj ktoś Freli pomoże. To dla niej bardzo ważne. Nie może mieć trzech dni przerwy. taka rehabilitacja nie ma sensu :shake: nie będzie efektu. A ona nadal tylko leży :( prosimy o pomoc :-( Quote
Doda_ Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Czy nie ma nikogo innego w B-B kto móglby pomóc ?? Tak myślalam, zeby wyjechać do B-B na jakis czas, by pomóc frelci, ale w tej chwili bez prawa jazdy nic nie zrobię :roll: Quote
_bubu_ Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Niestety Frela w piątek nie pojechała do Katowic. Taka nieregularna rehabilitacja niestety nie ma sensu.. :( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Tymczas w Kaatowicach to byłoby zbawienie... :( Quote
Doda_ Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 tak, kurczę bardzo szkoda ze Gisic nie może.. Quote
Doda_ Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 prawdopodobnie jeszce dzisiaj wstawię kolejny bazarek dla Frelci tym razem to będa ciasteczka dla psów - zobaczymy jakie zainteresowania będą.. kochana frelcio nie martw się, cioteczki są przy tobie.. ja nie osobiście ale myślami i sercem tak.. Quote
Doda_ Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 bazarek kolejny dla frelci (tylko tak moge pomóc..:-() http://www.dogomania.pl/forum/f99/ciasteczka-dla-psow-zapraszamy-dla-ciezko-chorej-freli-do-12-10-a-148089/#post13095083 ciasteczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts