Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapodziałam gdzieś link do Freli, ale już jestem...;)

Dzielna dziewczynka....przy takiej cudownej opiece sunieczka szybko odzyska siły...!

A jak reaguje na Samka? Nie jest zazdrosna o Monie...?

• Replies 585
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='togaa']Zapodziałam gdzieś link do Freli, ale już jestem...;)

Dzielna dziewczynka....przy takiej cudownej opiece sunieczka szybko odzyska siły...!

A jak reaguje na Samka? Nie jest zazdrosna o Monie...?

Frelcia ignoruje Samka a Samik jak to Samik kocha wszystkie stworzenia duże i małe:loveu:
Frelcia dziś została ze mną w domciu a reszta sfory i rodziny pojechała na działkę. Jak Monia wróciła to Frela oszalała z radości. Krok w krok trup trup za swoją pańcią. Ja jestem dobra tylko do michy:evil_lol:

a oto kilka obiecacnych zdjęć:loveu:

Posted

Nosek z piasku. Frelcia ma węch znakomity, maluch upuścił do piaskownicy kawałeczek kotleta a ta bestia to wywęszyła i jak zaczęła kopać:loveu::loveu:

Posted

Ihabe, dziękujemy za zdjęcia! Koniecznie zaglądnijcie na poprzednią stronę, bo tam ich jeszcze więcej :loveu:

Frelcia jest taka kochana, uśmiecha się na każdym zdjęciu! I to ucho... :loveu:

No niechże ktoś w końcu zwróci na nią uwagę... :(

Posted

ale są i tacy jak Wy :loveu:
i w końcu jakoś muszą się spotkać ....
dobrze, że do tej pory Frelcia może cieszyć się towarzystwem Waszej rodzinki
a w kubraczku ślicznie wygląda :loveu:
no i ten uśmiech od ucha do ucha, widać, że dziewczyna jest przeszczęśliwa :loveu: i dzięki wielkie Wam za to ihabowa rodzinko :buzi:

Posted

Ja też jestem pod wrażeniem...:multi:..!!!

Frelcia odmłodniała o 10 lat ,nie ten sam pies....!

Może to nie był zabieg usuniecia guzów tylko lifting..a ten kaftan to dla zmyłki..? :evil_lol:

Posted

peate napisał(a):
ale są i tacy jak Wy :loveu:
i w końcu jakoś muszą się spotkać ....
dobrze, że do tej pory Frelcia może cieszyć się towarzystwem Waszej rodzinki
a w kubraczku ślicznie wygląda :loveu:
no i ten uśmiech od ucha do ucha, widać, że dziewczyna jest przeszczęśliwa :loveu: i dzięki wielkie Wam za to ihabowa rodzinko :buzi:

No i moje serduszko mam teraz dylemat:-(
Frelcia zaczęła nam sikać w windzie i na korytarzu, nie wiem dlaczego. Nie muszę wam chyba tłumaczyć jak reagują na to ludzie, pomimo, że zaraz po spacerze sprzątam wszystko i jako jedyna w bloku mam zestaw wc dla psiaków i sprzątam po swoich pupilach to i tak im się to nie podoba i poszli do spółdzielni ze skargą:-(
Normalnie to ja żyję dla siebie i nie ważne co myślą inni ale nie lubie mieć wrogów a jeszcze troszkę musimy pomieszkać tutaj aż wybuduje się domek marzeń.
KOCHANI POMÓŻCIE NAM!!
Nie możemy być DT na chwilę obecną dla ukochanej Freli i serce nam krwawi, zwłaszcza Monisi:-(:-( Niech ktoś kto ma ogródek zabierze ją do siebie, ONA jest naprawdę grzeczną :-(sunią. Gdyby sikała mi w domu to nie byłoby problemu, powycieram i już. Ale ona woli gdzie indziej:placz:
Proszę w imieniu Frelci.... pozwólcie jej godnie żyć tak jak do tej pory.
My na chwilę obecną nie możemy ją zatrzymać i nie jest nam wesoło z tego powodu:-( Za dużo nieszczęścia jak dla mnie.... Pixelek....teraz muszę oddać Frelcię.... nie wiadomo co dolega Samsonowi.....:-(:-(:-(

Na apel o tymczas podczas wakacji nie zareagował nikt.
Jakoś z tego wyszłam ale tym razem naprawdę potrezbujemy Waszej pomocy:-(

Posted

witam, chcialam jak na razie zaoferować 50 zł miesięcznie na sunię. niestety nie moge jak na razie zdecydować sie na inną pomoc. jakos jeszcze mysle o marianku ( żywiecki rezydent), który odszedl w piatek. to dla mnie i moich sasiadów za wczesnie. pisze tez o sąsiadach bo to oni w dużej mierze opiekowali sie nim z powodu moich częstych wyjazdów i calodniowej pracy. Ihabe przeslij mi prosze na pw dane twojego konta.

Posted

Elżbietka_Cieszyn napisał(a):
witam, chcialam jak na razie zaoferować 50 zł miesięcznie na sunię. niestety nie moge jak na razie zdecydować sie na inną pomoc. jakos jeszcze mysle o marianku ( żywiecki rezydent), który odszedl w piatek. to dla mnie i moich sasiadów za wczesnie. pisze tez o sąsiadach bo to oni w dużej mierze opiekowali sie nim z powodu moich częstych wyjazdów i calodniowej pracy. Ihabe przeslij mi prosze na pw dane twojego konta.

Kochana, pieniążki to dla Bubu i jej stowarzyszenia, które tak wspaniale się opiekuje swoimi podopiecznymi w tym i Frelcią:loveu:

Posted

Ihabe, boję się, że będzie trudno znaleźć choć płatny tymczas :( historia Freli nie jest tak poruszająca jak innych psów, sunia nie jest też młoda... Ludzie wolą pomagać innym zwierzakom, na wątku cisza jak makiem zasiał... :(

Posted

No i do tego żadnych wpłat dla Freli nie było. Dopiero teraz Ela przyszła ze wsparciem :loveu: dziękujemy!! Frela ciągle podbiera kase innym podopiecznym i teraz im brakuje :shake:
Gdzie tu znaleźć tymczas..

Posted

Ja też na razie, ponieważ nie mogę jej dać DT to przynajmniej będę wpłacać na nią miesięcznie. Nie możemy się od niej teraz odwrócić tylko dlatego, że nie ma wzruszającej historii. Przecież bidula przeszła juz dwie operacje.
Nigdy bym jej nie odmówiła tymczasu gdybym miała ogród. Jej wystarczy gruby kocek i mały kącik i tylko, zeby mogła wyjść do ogrodu na siku.
Nie mam tego komfortu jeszcze ale na wiosnę już powinien być. Ale co do wiosny?
Kawałeczek podłogi tylko. Resztę będzie miała już swoją, przyjedzie z kocykiem i kołderką i miską i zapas jedzonka dam......
proszę w imieniu Freli

Posted

postaram sie poszukać jakiegos odpowiedzialnegodomu dla niej. u mnie jest problem taki, że zima bedzie musiała byc zamknieta w domu przez caly dzien. nie mogę jej czegos takiego zafundować. latem jest ogród, po ktorym biegal Marianek, a i tak wyprowadził sie do sąsiadów bo tam mial towarzystwo.

Posted

U nas żałoba, gdyż jutro Piotruś zawiezie Frelcię do Bubu i do Kliniki. Frelcia znów zalała cały korytarz na parterze. Sąsiedzi jak to sąsiedzi jest ich tak dużo że zawsze znajdzie się kilku nie zadowolonych.

Mam nadzieję, że ktoś z sercem jednak zlituje się na Frelcią i na kilka miesięcy da jej ciepły kąt i może znów wróci do nas ale juz tam gdzie będzie miała ogród:-(

Posted

Dzięki Ela za wsparcie ! Im więcej osób szuka tym większe szanse. tak mało osób tu zagląda..
Może jeszcze do jutra zdarzy się jakiś cud? :(
Biedna Frelcia :(

Posted

Czuję się okropnie ale nie mam wyjścia.
Właściwie to czuje się jak kat.

Nawet Piotruś mówi, że nie nadajemy się na DT gdyz za bardzo przeżywamy to co się dzieje.
Nie muszę chyba mówić co czuje nasza Monia?
To bardzo złe, ja jestem złą matką, że pozwalam aby tak się działo i cierpiało tyle osób:-(:-(:-(