Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 585
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No bo to miłośc sprawia, że każda istota młodnieje...

U ihabe Frela była kochana, rozpieszczana. I to zaraz widać......!

Posted

Wyniki z badań wątroby niestety się troszkę pogorszyły :( w planie jest USG. Na szczęście stan zapalny się zmniejszył.
Frelcia je cały czas hepatica. Ogólnie czuje się dobrze , zawsze jak przychodze to jest taka słodka rozespana, widać przychodze nie w pore :p

Posted

Frelcia dziś miała wizytę Monisi . Podobno bardzo się cieszyła. Monia zresztą też bardzo się ucieszyła :loveu: Ja nie zdecydowałam się na odwiedziny :-( Moje serce jest coraz słabsze i mogłoby tego nie przeżyć:-(
Monia zostawiła dla Frelci nową poszewke na kołderkę, chciałam, żeby ją sama zmieniła ale niestety nie weszli do środka.

Bubu czy wolisz wpłatę czy worek karmy dla Frelci z naszej strony?

:loveu::loveu:

Posted

ale musiała być radość :loveu:
zdecydowanie wole wpłate bo akurat przyszedł zamówiony duży worek a płatne bedzie na koncu miesiaca. konto jest w pierwszym poscie. dziękujemy :loveu::loveu:

Posted

Frelcia jakaś smutna :( Brakuje jej towarzystwa. Najchętniej cały czas by się przytulała, kochana psinka. Wkrótce USG. Mam nadzieję, ze wszystko będzie w porządku.

Posted

Frelcia się przypomina! cicho tu jak zwykle :(
Miała dzisiaj USG, wątroba i nerki kiepsko wyglądają ale na szczęście nie ma żadnych nowych guzków. Musimy teraz zbadać mocz.

Posted

Wysłałam dziś Frelci pieniążki z bazarku i trochę od siebie.
Bardzo tęsknimy za naszą Babcinką:-(:-(:-(:-(
W sobotę powinno się udać ją odwiedzić...

Posted

Wpłata dotarła, bardzo dziękuję :loveu::loveu::loveu:
Frelcia gorzej chodzi. I w ogóle niechętnie spaceruje. Najnowsze wyniki badań też nie są optymistyczne :(

Posted

z Frelą jest źle!

cytuję bubu, która ma problemy z dogo ..

"stan Freli się pogorszył, tylne łapki znowu odmówiły posłuszeństwa i Frela nie może chodzić.Potrzebna znowu rehabilitacja i DT w Katowicach.
Do tego nie wypróżnia się [IMG]http://forum.miau.pl/images/smilies/icon_sad.gif[/IMG] dziś musiała być cewnikowana. Prawdopodobnie to także od kręgosłupa. Dostała kroplówkę bo z apetytem też gorzej.
czekamy na wyniki."

pomocy!