Doda_ Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 To trzeba obciąc pazurki damy :loveu::loveu::loveu: no ale lepiej je pomalować :evil_lol: Piękna Frelcia.. wcale nie wygląda na staruszkę :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Właśnie, tez to chciałam powiedzieć.. że nasza Frelcia wygląda jakoś tak... młodziej? Kochana sunia! :loveu: Quote
togaa Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 No bo to miłośc sprawia, że każda istota młodnieje... U ihabe Frela była kochana, rozpieszczana. I to zaraz widać......! Quote
peate Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Fralcia maszerowała dziś sobie na spacerku :painting: choć jakaś tak trochę jakby nieobecna była ... pewno tęskni bidulka :-( Quote
ihabe Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 :-(:-(:-( my również bardzo tęsknimy za Frelcią :-(:-(:-( Bardzo :placz: Monia jak obiecała tak zrobiła mały bazarek na szybko: http://www.dogomania.pl/forum/f99/dla-staruszki-freli-ksiazki-dla-nastolatki-do-10-09-a-145599/ Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='ihabe']:-(:-(:-( my również bardzo tęsknimy za Frelcią :-(:-(:-( Bardzo :placz: http://www.dogomania.pl/forum/f99/dla-staruszki-freli-ksiazki-dla-nastolatki-do-10-09-a-145599/ Kochana Monika, dziękujemy! :loveu: Quote
_bubu_ Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Wyniki z badań wątroby niestety się troszkę pogorszyły :( w planie jest USG. Na szczęście stan zapalny się zmniejszył. Frelcia je cały czas hepatica. Ogólnie czuje się dobrze , zawsze jak przychodze to jest taka słodka rozespana, widać przychodze nie w pore :p Quote
ihabe Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Frelcia dziś miała wizytę Monisi . Podobno bardzo się cieszyła. Monia zresztą też bardzo się ucieszyła :loveu: Ja nie zdecydowałam się na odwiedziny :-( Moje serce jest coraz słabsze i mogłoby tego nie przeżyć:-( Monia zostawiła dla Frelci nową poszewke na kołderkę, chciałam, żeby ją sama zmieniła ale niestety nie weszli do środka. Bubu czy wolisz wpłatę czy worek karmy dla Frelci z naszej strony? :loveu::loveu: Quote
_bubu_ Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 ale musiała być radość :loveu: zdecydowanie wole wpłate bo akurat przyszedł zamówiony duży worek a płatne bedzie na koncu miesiaca. konto jest w pierwszym poscie. dziękujemy :loveu::loveu: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 podrzucam ślicznotkę, postaram sie w weekend przesłac dla niej pieniążki Quote
Doda_ Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 prosza psy o pomoc http://www.dogomania.pl/forum/f99/ubrania-buty-gra-komp-rolki-do-23-09-godz-22-a-146169/ Quote
_bubu_ Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Elżbietka_Cieszyn napisał(a):podrzucam ślicznotkę, postaram sie w weekend przesłac dla niej pieniążki dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
_bubu_ Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Frelcia jakaś smutna :( Brakuje jej towarzystwa. Najchętniej cały czas by się przytulała, kochana psinka. Wkrótce USG. Mam nadzieję, ze wszystko będzie w porządku. Quote
_bubu_ Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Frelcia się przypomina! cicho tu jak zwykle :( Miała dzisiaj USG, wątroba i nerki kiepsko wyglądają ale na szczęście nie ma żadnych nowych guzków. Musimy teraz zbadać mocz. Quote
ihabe Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Wysłałam dziś Frelci pieniążki z bazarku i trochę od siebie. Bardzo tęsknimy za naszą Babcinką:-(:-(:-(:-( W sobotę powinno się udać ją odwiedzić... Quote
_bubu_ Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Wpłata dotarła, bardzo dziękuję :loveu::loveu::loveu: Frelcia gorzej chodzi. I w ogóle niechętnie spaceruje. Najnowsze wyniki badań też nie są optymistyczne :( Quote
peate Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 no nie :-( znowu się sunia poddaje :-( Quote
_bubu_ Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 ihabe - czy były może odwiedzinki? Quote
peate Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 może choć te odwiedzinki "ihabowej" rodzinki jakoś ją podbudują na duchu ... bo jak nie to już nie wiem co :shake: dt nadal nie widać? Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 wpłaciłam dla Freli 50 zł, serce mi się kroi jak czytam co się z nia dzieje, faktycznie chyba się poddaje Quote
peate Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 z Frelą jest źle! cytuję bubu, która ma problemy z dogo .. "stan Freli się pogorszył, tylne łapki znowu odmówiły posłuszeństwa i Frela nie może chodzić.Potrzebna znowu rehabilitacja i DT w Katowicach. Do tego nie wypróżnia się [IMG]http://forum.miau.pl/images/smilies/icon_sad.gif[/IMG] dziś musiała być cewnikowana. Prawdopodobnie to także od kręgosłupa. Dostała kroplówkę bo z apetytem też gorzej. czekamy na wyniki." pomocy! Quote
Recommended Posts