Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 585
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak chcecie z bazarkami - jeden jest do 10.10 a drugi do 19.10
jesli pieniazki sa potrzebne juz teraz, moge zakonczyc bazarek i przelac dla frelci ( z 2 bazarkow ok. 70 zl) i zrobie ponownie.
Albo poczekac do 19.10 - napiszcie, co robic. :)

Posted

Dziekujemy :loveu: Myślę , że można skończyć bazarki planowo. Za Frelę możemy zapłacić troszkę później a może ktoś jeszcze zalicytuje.
Dzisiaj na rehabilitacji Pani pochwaliła Frelę, widać pierwsze efekty, łapki są już troszkę mocniejsze. No ale do chodzenia na 4 jeszcze daleko. Narazie troszkę chodzimy na przednich a tył na ręczniku. Pani rehabilitantka powiedziała, że Freli bardzo przydałby się wózek, pomógłby w rehabilitacji. A najbardziej to pomógłby domek.. Będzie trzeba wózeczek zamówić, jutro podzwonie zapytać o ceny. Chyba , ze ktoś miałby jakiś używany, który by na frelcie pasował.

Posted

[quote name='_bubu_']
Stowarzyszenie humanitarno-ekologiczne Dla Braci Mniejszych
[FONT=Times New Roman]46 1140 2017 0000 4202 1012 0220[/FONT]
[FONT=Times New Roman]tytułem : Pomoc dla Freli[/FONT]

Dotarły wpłaty za ciasteczka. Mogę przelać dla Frelci. (a bazarek z odzieżami jeszcze się nie skończył)
Czy to na te konto przelać? Muszę wpisać w tytule swój nick ?

Posted

_bubu_ napisał(a):
tak, na to konto :) dziękuję! jeśli wpiszesz nick to będę wiedziała, że ta wpłata jest właśnie od Ciebie.

Ok, to czekam na PW od jednej osoby, co wpłaciła za ciasteczka - miała wpłacic 10 zł a wplacila wiecej. Wiec nie wiem jak z tym będzie,jak dostane odp to zaraz dokonam przelew.

Posted

dostałam rachunek za Frelę za wrzesień - 1530zł :placz:W tym jest karma , leki, badania i hotel. Osobno trzeba płacić jeszcze za rehabilitacje z dojazdami.

Posted

Niestety nie ma jak narazie rewelacyjnych efektów po rehabilitacji :(
Frela w lecznicy jest bardzo samotna, często leży i popiskuje :(
nadal musi być cewnikowana.

Posted

UBOCZE napisał(a):
Jestem nowicjuszem na dogo. Czytam dziś cały wątek i płakać mi się chce...

Jutro wysyłam na konto Frelci 1.000 złotych...

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ale super niespodzianka! :multi:

UBOCZE :loveu::loveu::loveu:

to już chyba można zamawiać ten wózek :lol:

Posted

UBOCZE - brak mi słów, bardzo dziękujemy ! to wielka pomoc.
Doda - wpłata została zaksięgowana 8.10 - bardzo dziękujemy!

Niestety mam złe wieści :( Właśnie wróciłam od Freli. Coraz ciężej oddycha, miała robione dziś RTG. Okazało się , że pojawiły się duże guzy na płucach i ma bolesną wątrobę, możliwe , że tam też są guzy. Z USG zrezygnowano ponieważ sprawiało jej ból. Dostała dziś środki przeciwbólowe i steryd. Z rehabilitacji rezygnujemy, to już nie pomoże. Zjadła obiadek i odpoczywa. Postaramy się aby w ostatnie dni niczego jej nie brakowało i nic jej nie bolało...