pinczerka_i_Gizmo Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Doda, ślicznie dziękujemy! :loveu: Quote
Doda_ Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 jak chcecie z bazarkami - jeden jest do 10.10 a drugi do 19.10 jesli pieniazki sa potrzebne juz teraz, moge zakonczyc bazarek i przelac dla frelci ( z 2 bazarkow ok. 70 zl) i zrobie ponownie. Albo poczekac do 19.10 - napiszcie, co robic. :) Quote
_bubu_ Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Dziekujemy :loveu: Myślę , że można skończyć bazarki planowo. Za Frelę możemy zapłacić troszkę później a może ktoś jeszcze zalicytuje. Dzisiaj na rehabilitacji Pani pochwaliła Frelę, widać pierwsze efekty, łapki są już troszkę mocniejsze. No ale do chodzenia na 4 jeszcze daleko. Narazie troszkę chodzimy na przednich a tył na ręczniku. Pani rehabilitantka powiedziała, że Freli bardzo przydałby się wózek, pomógłby w rehabilitacji. A najbardziej to pomógłby domek.. Będzie trzeba wózeczek zamówić, jutro podzwonie zapytać o ceny. Chyba , ze ktoś miałby jakiś używany, który by na frelcie pasował. Quote
Doda_ Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='_bubu_'] Stowarzyszenie humanitarno-ekologiczne Dla Braci Mniejszych [FONT=Times New Roman]46 1140 2017 0000 4202 1012 0220[/FONT] [FONT=Times New Roman]tytułem : Pomoc dla Freli[/FONT] Dotarły wpłaty za ciasteczka. Mogę przelać dla Frelci. (a bazarek z odzieżami jeszcze się nie skończył) Czy to na te konto przelać? Muszę wpisać w tytule swój nick ? Quote
_bubu_ Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 tak, na to konto :) dziękuję! jeśli wpiszesz nick to będę wiedziała, że ta wpłata jest właśnie od Ciebie. Quote
Doda_ Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 _bubu_ napisał(a):tak, na to konto :) dziękuję! jeśli wpiszesz nick to będę wiedziała, że ta wpłata jest właśnie od Ciebie. Ok, to czekam na PW od jednej osoby, co wpłaciła za ciasteczka - miała wpłacic 10 zł a wplacila wiecej. Wiec nie wiem jak z tym będzie,jak dostane odp to zaraz dokonam przelew. Quote
Doda_ Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Bubu - przelew poszedł :) Za bazarek-ciasteczki 30 zł :) jak wpłynie to bardzo proszę dac znac.. Quote
_bubu_ Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 dostałam rachunek za Frelę za wrzesień - 1530zł :placz:W tym jest karma , leki, badania i hotel. Osobno trzeba płacić jeszcze za rehabilitacje z dojazdami. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Matko tyle kasy, skąd my weźmiemy tyle pieniędzy :placz: Quote
_bubu_ Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Niestety nie ma jak narazie rewelacyjnych efektów po rehabilitacji :( Frela w lecznicy jest bardzo samotna, często leży i popiskuje :( nadal musi być cewnikowana. Quote
Doda_ Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 ja zaglądam.. ale osobiście pomóc nie moge :-( mysle caly czas o freli, niestety rodziny w B-B tez nie mam. Quote
peate Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 biedna Frela :-( w realnym świecie w lecznicy sama, i tutaj w wirtualnym świecie też sama :-( straszne to jest :shake: Quote
_bubu_ Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Dokładnie , jest taka biedna i samotna na starość. To przykre , że tu tak cicho.. :( wszyscy o niej zapomnieli. Quote
peate Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 może trzeba zmienić tytuł na jakiś "bardziej przykuwający uwagę" .. Quote
siekowa Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Ja tu zaglądam i staram się reklamować Frelcie na NK seniorów. Pomysłów brak. :( Czy ktoś może zrobić mniejszy banerek? Quote
UBOCZE Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Jestem nowicjuszem na dogo. Czytam dziś cały wątek i płakać mi się chce... Jutro wysyłam na konto Frelci 1.000 złotych... Quote
peate Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 UBOCZE napisał(a):Jestem nowicjuszem na dogo. Czytam dziś cały wątek i płakać mi się chce... Jutro wysyłam na konto Frelci 1.000 złotych... :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ale super niespodzianka! :multi: UBOCZE :loveu::loveu::loveu: to już chyba można zamawiać ten wózek :lol: Quote
Doda_ Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Ubocze - bardzo dziekujemy :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Czy wpłyneło 30,- z bazarku ?? Quote
_bubu_ Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 UBOCZE - brak mi słów, bardzo dziękujemy ! to wielka pomoc. Doda - wpłata została zaksięgowana 8.10 - bardzo dziękujemy! Niestety mam złe wieści :( Właśnie wróciłam od Freli. Coraz ciężej oddycha, miała robione dziś RTG. Okazało się , że pojawiły się duże guzy na płucach i ma bolesną wątrobę, możliwe , że tam też są guzy. Z USG zrezygnowano ponieważ sprawiało jej ból. Dostała dziś środki przeciwbólowe i steryd. Z rehabilitacji rezygnujemy, to już nie pomoże. Zjadła obiadek i odpoczywa. Postaramy się aby w ostatnie dni niczego jej nie brakowało i nic jej nie bolało... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Co bym dała, żeby Frelcia te ostatnie dni spędziła kochana, w cieplutkim własnym domu... :-( Quote
peate Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 :placz: :placz: :placz: tylko wyć się chce :placz: Quote
Doda_ Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 boze :placz: ale w lecznicy nie brakuje jej towarzystwa czlowieka...? sa lekarze przy niej? wiem ze w domu o wiele lepiej mialaby..kurcze :placz: Quote
ihabe Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Frelciu kochana, walczę o Ciebie:-(:-(:-(:-( Ale wszystko sprzeciwia się przeciwko mnie:placz::placz::placz: kochana... Quote
peate Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 ihabe czy kiedy Frela mieszkala u Was było cos szczególnego co jej jakoś specjalnie smakowało? chcielibyśmy dawac jej teraz same rarytasy Quote
Recommended Posts