Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Witaj,
jestem z Warszawy i o ile to jest aktualne byłabym zainteresowana zakupem. Możesz napisać coś więcej o tym mięsie? Jest już mrożone? Masz je z ubojni?
Pozdrawiam :)

Posted

witam jestem z okolic Łomży i mam nadwyżkę wołowinki i wołowinki z indykiem w kostkach mielonych bez kości po 250g dobrej jakości sprawdzona na moim własnym psie alergiku cena 4zł za kilogram jeśli ktoś jest zainteresowany nawet większą ilością też da się załatwić

• 1 month later...
Posted

Witam, słyszałam ze poznaniacy mają fajne cenowo i jakościowo źródła mięsa i w związku z przeprowadzką na studia proszę o podanie namiarów na lokalizację owych źródeł. Dziękuję z góry :D

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Plutowa']Witam, słyszałam ze poznaniacy mają fajne cenowo i jakościowo źródła mięsa i w związku z przeprowadzką na studia proszę o podanie namiarów na lokalizację owych źródeł. Dziękuję z góry :D[/QUOTE]

Tez chetnie poznam takie zrodla :) ja jedynie w makro kosci cielece i porcje rosolowe wolowe kupowalam 4-5zl/kg, teraz wszystko przez internet kupuje, w wiekszych ilosciach

• 1 month later...
Posted

Mamy sielankę gdzie można kupić drób, wołowinę, cielęcinę z kością i bez za parę złotych, o innym tanim źródle nie słyszałam :) Jeśli ktoś chce wypróbować powinnam jeszcze mieć to cudo, moje kundlo nie chce go jeść. Mamy też mięso z aspolu kilka paczuszek, może ktoś jest chętny?

Posted

Hej nera19, jeśli Skoczów/ Bładnice Dolne to okolice , polecam dobrej jakości wołowe mięso dla psów za 2,7 zł , mają też jakieś drobiowe , ale nie orientuję się w cenach , kupowałam tam mięso dla moich bokserów , bardzo im smakowało , nie śmierdzi i cena przystępna , tylko czasem mogą być problemy z transportem do klienta , dlatego szukam czegoś innego , ale jak nie znajdę to wrócę tam :)

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='jagodzianka90']Osobiście polecam stronę [URL]http://www.sklep.miesodlapsow.pl/[/URL] z której zamawiam mięso dla mojego pieska już od dłuższego czasu.[/QUOTE]

mięso przychodzi w paczce? a jak zabezpieczenie przed zepsuciem?

Posted

[quote name='Itske']mięso przychodzi w paczce? a jak zabezpieczenie przed zepsuciem?[/QUOTE]

zamrożone i zabezpieczone styropianem :)

u mnie się sprawdza suszone mięso do namaczania :P
wygodne i wydajne

• 2 months later...
Posted

[quote name='Lantash']Czy macie jakieś mety na mięso w Gliwicach??[/QUOTE]

W Gliwickiej Klinice Weterynaryjnej Abacus, ul. Toszecka 19 znajduje się zamrażarka z karmą mrożoną firmy As-Pol