Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U nas korpusy drobiowe kupuję w przedziale 0,89-1,99 zł/kg. Korpusy z indyka miałam dotąd po 2,99 zł/kg, niestety od nowego roku cena wzrosła do 3,99 zł/kg (lecz to i tak najtańsze co z indyka mogę dostać, a mięsa na indyczym korpusie jest zdecydowanie więcej niż na korpusie z kurczaka). A co do kości na zdjęciu, to u nas też w sklepach figurują jako kości rurkowe ;)

Posted

Witam, w soboty w okolicy 12 i 13.30 bedzie można odbierać kostki barf (Primexu) na Woli, na ul. Karolkowej, przed/po zajęciami szkoły Wesoła Łapka. Oczywiście po wczesniejszym zamówieniu - przywożę tylko zamówiony towar.

Posted

Witam, prześledziłam wątek, ale mam już tylko mętlik w głowie w związku z tym pytam:
Czy ktoś w okolicach Rzeszowa kupuje Primex i można się podłączyć do zamówienia?
Czy Pani od Igora nadal jeździ do Jasła?
Gdzie w Rzeszowie lub okolicach można kupić korpusy z indyka (nie z kurczaka)?
Z góry wielkie dzięki!

• 2 weeks later...
Posted

Hej mam do was pytanie, jak wygląda zamawianie Barfu? Mieszkam w nowym targu, nie znam nikogo kto by zamawiał. Czy mogę od tak zamówić w jakiejś firmie mięso i mi przywiozą ?

Posted

[quote name='sangoma']Witam, w soboty w okolicy 12 i 13.30 bedzie można odbierać kostki barf (Primexu) na Woli, na ul. Karolkowej, przed/po zajęciami szkoły Wesoła Łapka. Oczywiście po wczesniejszym zamówieniu - przywożę tylko zamówiony towar.[/QUOTE]
Sangoma, jak u Was wygląda dostawa, dowozicie zamówienia czy trzeba samemu odbierać?

Posted

gdzie w okolicach miast Zawiercie, Dabrowa Gornicza Bedzin czy Sosnowiec lub Katowice mozna cos kupic tanszego dla psow? Cos z drobiu? A barfa na slasku mozna kupic? Szukalam dystrybutora ale jakos jak sie skontaktowalam z kims na slasku to za chiny ludowe nie moglam sie dowiedziec o cene.. jakas tajemnica czy co??? Wiec moze tu mi ktos odpowie gdzie kupic barfa w okolicach moiast o ktorych napisalam?

Posted

[quote name='Plicha']Sangoma, jak u Was wygląda dostawa, dowozicie zamówienia czy trzeba samemu odbierać?[/QUOTE]

To zależy od lokalizacji, w dzielnicach w których bywamy - dowozimy. Na Bemowie raczej nie :) Można też zamówić w lokalizacjach gdzie sa zajęcia szkoły Wesoła Łapka i odebrać przed kursem. Najlepiej proszę o kontakt mailowy lub tel., to ustalimy.

Posted

a na slasku? w okolicach miast o ktorych pisalam wyzej? Cyba w Chruszczobrodzie jest filia szkoly Wesola Lap:(ka. Ale nie jestem pewna.

• 1 month later...
Posted

Chciałam spytać, czy ktoś korzystał z usług takiej firmy:

[QUOTE][B]FIRMA RAFMAR[/B] JEST DYSTRYBUTOREM REGIONALNYM HISZPAŃSKIEJ KARMY GLSdogs Z LINII PREMIUM.[...]W OFERCIE POSIADAMY RÓWNIEŻ MIĘSO MROŻONE DLA PSÓW INDYCZE BEZ KOŚCI W CENIE 1,50 ZA KG,MIĘSO WOŁOWE BEZ KOŚCI W CENIE 2,00 ZŁ ZA KG ORAZ MIĘSO INDYCZO-WOŁOWE Z KOŚCIĄ W CENIE 1,60 ZA KG.TOWAR DOSTARCZAMY BEZPŁATNIE SWOIM TRANSPORTEM.ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY HODOWLE.[/QUOTE][URL]http://www.favore.pl/14282_glsdogs-karmy-dla-psow-premium-mieso-dla-psow-rypin-kujawsko-pomorskie.html[/URL]

Myślicie, że dowożą też do klientów indywidualnych mniej niż np. 100kg? :evil_lol:

Posted

Słuchajcie, jeśli jest tu ktoś z Bialegostoku i potrzebuje barfu to ja z taką sprawą:
Otóż mamy w Suwałkach przedstawicielkę barfu primexa. Sklepy zoologiczne w Białymstoku olewają ją i nie chcą kupować bo sądzą, że się nie sprzeda (nie wiedzieć czemu...).
Ja osobiście zamawiam u tej Pani jakieśtam ilości typu 7-8 kg, ale to jest mało, żeby owa Pani goniła z Suwałk do Białegostoku żeby przywieźć mi dostawę.
Jeśli ktoś byłby chętny do 'wspólnego' zamówienia to proszę do mnie pisać na gg: 1625025 lub na maila ([email protected]).
To dość pilne, bo niedługo chciałabym zamówić (kończy mi się powoli mięsko).

A apropo mięsa - są różne rodzaje, i jest bardzo dobrej jakości. Toleruje je mój pies z alergią i druga alergiczka na antybiotyki w drobiu - tuu w ogóle nie ma objawów alergii to znaczy że mięso najwyraźniej z dobrego źródła.
Ofertę można znaleźć na necie. Jak coś to pytać.

Nie wiem czy to dobry dział, ale do białostockiego wątku mało kto zagląda.

Posted

[quote name='evel']Chciałam spytać, czy ktoś korzystał z usług takiej firmy:

[URL]http://www.favore.pl/14282_glsdogs-karmy-dla-psow-premium-mieso-dla-psow-rypin-kujawsko-pomorskie.html[/URL]

Myślicie, że dowożą też do klientów indywidualnych mniej niż np. 100kg? :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='panbazyl']napisze do nich - sprawdzę ;) choc teraz i tak doooooopa blada z zakupami[/QUOTE]

napisałam, oczywiście nie odpowiedzieli.... Ja to 100 kg na 1,5 miesiąca potrzebuję...

Posted

[quote name='sleepingbyday']aziza, wiem, i ona to wie, w końcu sucz jest leczona ;-).aktualnie na kreonie, ale własnie chodziło o to, żeby zamienić na trzustke i dlatego TU pytam, a nie na weterynarii ;-).[/QUOTE]
W Primexie możesz kupić trzustkę wołową na zamówienie. Daj znać Sangomie.

Posted

[quote name='evel']Chciałam spytać, czy ktoś korzystał z usług takiej firmy:

[URL]http://www.favore.pl/14282_glsdogs-karmy-dla-psow-premium-mieso-dla-psow-rypin-kujawsko-pomorskie.html[/URL]

Myślicie, że dowożą też do klientów indywidualnych mniej niż np. 100kg? :evil_lol:[/QUOTE]

Widziałaś ofertę tej firmy? 2 zł za mięso wołowe bez kości. Więc na zdrowy rozsądek pytam - CZY WIDZIAŁŚ MIĘSO WOŁOWE ZA 2 ZŁ?