Fiona.22 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Nie mogłam sie oprzeć tej rózowej stópce Niusia ze swoim kolegą Kleksikiem Quote
Fiona.22 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Niusia zapakowana w kaftanik w ulubionej pozycji Quote
jogi Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 niusia moja miłość od pierwszego wejrzenia:loveu: Quote
Gem Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 malawaszka napisał(a):moja malutka jest tu - to malutkie najmniejsze sreberko: http://www.dogomania.pl/forum/f1206/najpiekniejsze-koty-na-dogomanii-kocia-rodzinka-141916/ a wiadomo po czym jest poprawa? czy po leku na coccidia czy antybiotyk? moja się rusza - chodzi, ale się przewraca, ona nawet się bawi z innymi kotkami, mnie zaczepiała do zabawy, ale kurcze serce siekraje jak ona ciągle sie przewraca :placz: niewykluczone, że pojedzie też do Myślenic - nie chciałam jej jeszcze od mamki oddzielać, ale już się nauczyła jeść i jak tam mogliby jej pomóc to większa korzyść niż bycie z mamką Nie wiem, po czym nastąpiła poprawa. Poza tym jest ona niewielka i różnie może to dalej wyglądać. Oby coraz lepiej, ale kto to wie... Wydaje mi się, że Twoja mała powinna jak najszybciej trafić do specjalistycznej lecznicy. Skoro już je samodzielnie, to nie ma na co czekać. Quote
malawaszka Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Gem napisał(a):Nie wiem, po czym nastąpiła poprawa. Poza tym jest ona niewielka i różnie może to dalej wyglądać. Oby coraz lepiej, ale kto to wie... Wydaje mi się, że Twoja mała powinna jak najszybciej trafić do specjalistycznej lecznicy. Skoro już je samodzielnie, to nie ma na co czekać. wysłałam maila do Theriosa i opisałam wszystko, jak nie odpiszą to zadzwonię tam w poniedziałek - zobaczę jeszcze czy po odrobaczeniu pójdzie coś do przodu bo wczoraj dostały drugą porcję pasty - ale niewykluczone, że na początku tygodnia mała trafi tam, chyba, że poradzą coś co można zrobić tu w lecznicy Quote
Isabel Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Myślę, że na odległość trudno coś poradzić, pewnie będą malutką chcieli pooglądać na żywo. Nawet jak jej nie zatrzymają, to konsultacja bardzo się przyda. No i wszelkie specjalistyczne badania. Żeby tak udało się określić przyczynę, to wiadomo by było jak leczyć. Quote
Gem Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Isabel napisał(a):Myślę, że na odległość trudno coś poradzić, pewnie będą malutką chcieli pooglądać na żywo. Nawet jak jej nie zatrzymają, to konsultacja bardzo się przyda. No i wszelkie specjalistyczne badania. Żeby tak udało się określić przyczynę, to wiadomo by było jak leczyć. Zgadzam się - mała powinna trafić do Theriosa jak najszybciej. My będziemy jechać po Kejti w poniedziałek lub wtorek. Jeśli chciałabyś zabrać się z nami lub umówić na miejscu, to zapraszam :) Quote
Fiona.22 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Dzisiaj zostały wyciągnięte ze smietnika trzy dziewczynki. Bidulko pozagrzebywały się w śmieciach. O mało co nie zostały przywalone kolejnym workiem ze śmieciami, na szczęście sie odezwały. Sa trzy przepiękne ok 6 tyg kociczki. Juz odpchlone i odrobaczone ale jeszcze ze świerzbowcem w uszach. Nelly Quote
Fiona.22 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Za to do nowych domkow jeszcze w tym tygodniu przeprowadzą się: Orda, Omka, Oliwka, Shaggy. Wciąż maja szanse na domek Łacia, Fila i Ula ale czekamy na wizyty przedadopcyjne Sa tez zapyania o Sambę i Itona ;) Quote
malawaszka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Cudnie! Trzymam :kciuki: za domki i dopytuję jak dzisiaj Keiti? jest lepiej? Quote
BasiaD Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Fionka powalasz tymi zdjęciami.. Aż się wierzyć nie chce, że taka masa ślicznych kotków szuka domu.. Muszę coś wymyślić, żeby Wam pomóc... Biedne Kiocie ślicznoty, podnoszę do góry, domki,zabierajcie je! Quote
Fiona.22 Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Maluchy urodziły się na wsi. Jest ich piątka i nie zostały jeszcze zlikwidowane tylko dlatego, ze obiecalismy, że je zabierzemy. Kociaki maja ok 7 tyg a my mamy czas do końca tyg. Jesli nie zdążymy to ludzie pozbęda sie kociąt. Mamusia oczywiście zostanie wysterylizowana. Nie znam jeszcze płci. Bardzo pilnie potrzebny dt dla tych kociatek !!! Kociak nr 1 i kociak nr 2 Kociak nr 3 i kociak nr 4 Kociak nr 4 kociak nr 5 Kociak nr 2 kociak nr 2 Bardzo prosze o dt dla tych maluszków !!! Quote
BasiaD Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Beznadziejne typki! :mad::angryy: Jak można "likwidować" takie słodziaki :mad: Co im przeszkadza dać trochę więcej czasu?? Podnoszę maluszki,domku znajdź się pliss... Quote
Fiona.22 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Dt na juz potrzebny !!! Co raz mniej czasu zostało... Ewentualnie możemy je na razie dać do hotelu ale jak zwykle problem finansowy...:-( Quote
Recommended Posts