Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
moja malutka jest tu - to malutkie najmniejsze sreberko:
http://www.dogomania.pl/forum/f1206/najpiekniejsze-koty-na-dogomanii-kocia-rodzinka-141916/

a wiadomo po czym jest poprawa? czy po leku na coccidia czy antybiotyk?
moja się rusza - chodzi, ale się przewraca, ona nawet się bawi z innymi kotkami, mnie zaczepiała do zabawy, ale kurcze serce siekraje jak ona ciągle sie przewraca :placz: niewykluczone, że pojedzie też do Myślenic - nie chciałam jej jeszcze od mamki oddzielać, ale już się nauczyła jeść i jak tam mogliby jej pomóc to większa korzyść niż bycie z mamką

Nie wiem, po czym nastąpiła poprawa. Poza tym jest ona niewielka i różnie może to dalej wyglądać. Oby coraz lepiej, ale kto to wie...

Wydaje mi się, że Twoja mała powinna jak najszybciej trafić do specjalistycznej lecznicy. Skoro już je samodzielnie, to nie ma na co czekać.

Posted

Gem napisał(a):
Nie wiem, po czym nastąpiła poprawa. Poza tym jest ona niewielka i różnie może to dalej wyglądać. Oby coraz lepiej, ale kto to wie...

Wydaje mi się, że Twoja mała powinna jak najszybciej trafić do specjalistycznej lecznicy. Skoro już je samodzielnie, to nie ma na co czekać.

wysłałam maila do Theriosa i opisałam wszystko, jak nie odpiszą to zadzwonię tam w poniedziałek - zobaczę jeszcze czy po odrobaczeniu pójdzie coś do przodu bo wczoraj dostały drugą porcję pasty - ale niewykluczone, że na początku tygodnia mała trafi tam, chyba, że poradzą coś co można zrobić tu w lecznicy

Posted

Myślę, że na odległość trudno coś poradzić, pewnie będą malutką chcieli pooglądać na żywo. Nawet jak jej nie zatrzymają, to konsultacja bardzo się przyda. No i wszelkie specjalistyczne badania. Żeby tak udało się określić przyczynę, to wiadomo by było jak leczyć.

Posted

Isabel napisał(a):
Myślę, że na odległość trudno coś poradzić, pewnie będą malutką chcieli pooglądać na żywo. Nawet jak jej nie zatrzymają, to konsultacja bardzo się przyda. No i wszelkie specjalistyczne badania. Żeby tak udało się określić przyczynę, to wiadomo by było jak leczyć.

Zgadzam się - mała powinna trafić do Theriosa jak najszybciej. My będziemy jechać po Kejti w poniedziałek lub wtorek. Jeśli chciałabyś zabrać się z nami lub umówić na miejscu, to zapraszam :)

Posted

Dzisiaj zostały wyciągnięte ze smietnika trzy dziewczynki. Bidulko pozagrzebywały się w śmieciach. O mało co nie zostały przywalone kolejnym workiem ze śmieciami, na szczęście sie odezwały.
Sa trzy przepiękne ok 6 tyg kociczki. Juz odpchlone i odrobaczone ale jeszcze ze świerzbowcem w uszach.

Nelly

Posted

Za to do nowych domkow jeszcze w tym tygodniu przeprowadzą się:
Orda, Omka, Oliwka, Shaggy. Wciąż maja szanse na domek Łacia, Fila i Ula ale czekamy na wizyty przedadopcyjne
Sa tez zapyania o Sambę i Itona ;)

Posted

Fionka powalasz tymi zdjęciami.. Aż się wierzyć nie chce, że taka masa ślicznych kotków szuka domu.. Muszę coś wymyślić, żeby Wam pomóc... Biedne Kiocie ślicznoty, podnoszę do góry, domki,zabierajcie je!

Posted

Maluchy urodziły się na wsi. Jest ich piątka i nie zostały jeszcze zlikwidowane tylko dlatego, ze obiecalismy, że je zabierzemy.
Kociaki maja ok 7 tyg a my mamy czas do końca tyg. Jesli nie zdążymy to ludzie pozbęda sie kociąt. Mamusia oczywiście zostanie wysterylizowana.
Nie znam jeszcze płci.
Bardzo pilnie potrzebny dt dla tych kociatek !!!

Kociak nr 1 i kociak nr 2

Kociak nr 3 i kociak nr 4

Kociak nr 4

kociak nr 5

Kociak nr 2

kociak nr 2

Bardzo prosze o dt dla tych maluszków !!!

Posted

Beznadziejne typki! :mad::angryy: Jak można "likwidować" takie słodziaki :mad: Co im przeszkadza dać trochę więcej czasu?? Podnoszę maluszki,domku znajdź się pliss...