Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam - pani doktor pooglądała, no i jest tak jak mi się wydawało czyli albo albo - albo robale i brak witamin, albo wada wrodzona - jeśli robale i brak witamin to powinna być niebawem poprawa - będzie dostawała codziennie zastrzyki z witaminami plus jedzonko dla rekonwalescentów no i jutro mamy powtórzyć odrobaczenie - dziś już nie bo i tak podróż w upale ją wymęczyła, jeśli po tygodniu będzie poprawa to będzie wspaniale, a jeśli nie będzie poprawy no to co możemy zrobić? nic :placz: bo co da robienie tomografu jak wad wrodzonych móżdżku się nie da wyleczyć - czyli witaminizujemy i czekamy, jednocześnie obserwuję co u Keiti - jak w Myślenicach uda się lekarzom znaleźć przyczynę to niewykluczone, że moja malutka też tam pojedzie - z tym, ze ona ma dopiero 4 tygodnie i nie chciałabym jeszcze jej zabierać od mamki :placz:

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']i co? wiadomo co u Keiti? :oops:
Kejti dostała (jednorazowo) Bycox na Coccidia. Podobno jest to preparat przeznaczony dla gołębi, ale rewelacyjnie działający u kotów. Dawka była konsultowana z producentem. Powtórka za tydzień.
Od jutro dostanie też antybiotyk.

Poprawy na razie nie widać Pojawiła się za to chętna na kotkę. Pani zobaczyła ją w klinice i zdaje sobie sprawę ze stanu zdrowia kotki. Na razie jednak to wstępne zainteresowanie, a domek musiałby także spełnić nasze wymagania.

Posted

a miała śluzowate kupy, że podejrzewają coccidia? wiem, że ten preparat podaje się też z dobrym skutkiem u kotów

piszcie proszę czy będzie jakaś poprawa - mam nadzieję, że będzie :kciuki:

Posted

malawaszka napisał(a):
a miała śluzowate kupy, że podejrzewają coccidia? wiem, że ten preparat podaje się też z dobrym skutkiem u kotów

piszcie proszę czy będzie jakaś poprawa - mam nadzieję, że będzie :kciuki:

Coccidia wyszły w badaniu kału.
O Kejti będę pisał, a za Twoją kicię trzymam kciuki :kciuki:

Posted

absolutnie piękne te koty:loveu: a zdjęcia cudeńka:klacz:

z takimi zdjęciami to po koty ludzie powinni ustawiać się w kolejkę