malawaszka Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Byłam - pani doktor pooglądała, no i jest tak jak mi się wydawało czyli albo albo - albo robale i brak witamin, albo wada wrodzona - jeśli robale i brak witamin to powinna być niebawem poprawa - będzie dostawała codziennie zastrzyki z witaminami plus jedzonko dla rekonwalescentów no i jutro mamy powtórzyć odrobaczenie - dziś już nie bo i tak podróż w upale ją wymęczyła, jeśli po tygodniu będzie poprawa to będzie wspaniale, a jeśli nie będzie poprawy no to co możemy zrobić? nic :placz: bo co da robienie tomografu jak wad wrodzonych móżdżku się nie da wyleczyć - czyli witaminizujemy i czekamy, jednocześnie obserwuję co u Keiti - jak w Myślenicach uda się lekarzom znaleźć przyczynę to niewykluczone, że moja malutka też tam pojedzie - z tym, ze ona ma dopiero 4 tygodnie i nie chciałabym jeszcze jej zabierać od mamki :placz: Quote
Gem Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='malawaszka']i co? wiadomo co u Keiti? :oops: Kejti dostała (jednorazowo) Bycox na Coccidia. Podobno jest to preparat przeznaczony dla gołębi, ale rewelacyjnie działający u kotów. Dawka była konsultowana z producentem. Powtórka za tydzień. Od jutro dostanie też antybiotyk. Poprawy na razie nie widać Pojawiła się za to chętna na kotkę. Pani zobaczyła ją w klinice i zdaje sobie sprawę ze stanu zdrowia kotki. Na razie jednak to wstępne zainteresowanie, a domek musiałby także spełnić nasze wymagania. Quote
malawaszka Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 a miała śluzowate kupy, że podejrzewają coccidia? wiem, że ten preparat podaje się też z dobrym skutkiem u kotów piszcie proszę czy będzie jakaś poprawa - mam nadzieję, że będzie :kciuki: Quote
Fiona.22 Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Przypominają się następne futerka... Dzisiaj Arielka Quote
malawaszka Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 http://img106.imageshack.us/img106/1760/p7220664.jpg aaaa taki kot był zawsze moim marzeniem :loveu::loveu::loveu: ale cóż zrobić, że los wybrał za mnie inne :roll: Quote
Gem Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 malawaszka napisał(a):a miała śluzowate kupy, że podejrzewają coccidia? wiem, że ten preparat podaje się też z dobrym skutkiem u kotów piszcie proszę czy będzie jakaś poprawa - mam nadzieję, że będzie :kciuki: Coccidia wyszły w badaniu kału. O Kejti będę pisał, a za Twoją kicię trzymam kciuki :kciuki: Quote
jogi Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 absolutnie piękne te koty:loveu: a zdjęcia cudeńka:klacz: z takimi zdjęciami to po koty ludzie powinni ustawiać się w kolejkę Quote
Fiona.22 Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Jogi taką mam nadzieję, bo zakocenie tak wielkie, że każda adopcja to w tej chwili ratunek dla przepełnionych dt :cool3: Quote
Fiona.22 Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Nowe zdjęcie Gajdy, Grawila i Gibsona Quote
BasiaD Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Jakie piękne zdjęciaI A kicie rewelacyjne, naprawdę, ąz nie chce się wierzyć, że szukają domków! podnosze ślicznoty, nie je domki wypatrzą! Quote
Recommended Posts