kasia14 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Bumiś w połowie czerwca będzie w Przyjaciel Pies Quote
agata51 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 piechcia, informuj mne w sprawie allegro, bo się pogubiłam. A Bumek coraz piękniejszy! Quote
ciapuś Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Dziewczyny miałam tel od Pani która szuka dużego sznaucerowatego psa ,co prawda chyba młodszego ale może ktoś chce tel i pozachwala tego psiaka .A może się uda ! Quote
piechcia15 Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 ja ja ja ja poproszę,ale wyślij mi go na mój nr smsem bo wyjeżdżam za chwilę i z netem będzie ciężko (692486565). ciociu Agatko:)za 2dni wygaśnie Bumkowi allegro i wtedy wyróżnię z pieniążków, które przesłałaś ostatnio i dopiero wtedy będzie potrzebne czyli za dokładnie 16dni:) Quote
agata51 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Dzięki, piechcia, spróbuję zapamiętać. O matko, żeby się udało! Co tam metryka, ważne, że młody duchem! Quote
kasia14 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 agata51 napisał(a):Bumku, pokazuj się, cudny mój! A, zapomniałam napisać. Alegratkę Bumka zrobiłam i wyróżniłam. Dziękujemy;) Quote
agata51 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 kasia14 napisał(a):A, zapomniałam napisać. Alegratkę Bumka zrobiłam i wyróżniłam. Dziękujemy;) To ja dziękuję. I Bumek. :loveu: Quote
piechcia15 Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 przyznam sie do czegoś, ale błagam nie bijcie:( zapomniałam do tej babki polecanej przed ciapuś zadzwonić:(:( dostałam jej nr telefonu i nie miałam czasu zadzwonić, no i powiedziałam sobie "później" a później to już nic nie było:( czy jest sens jeszcze teraz dzwonić do człowieka? Ciapusiowa,nie wiesz czy znaleźli innego psa?Co powiedzieć w razie czego?:( Quote
agata51 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Dzwoń, piechcia - nigdy nie wiadomo. A co powiedzieć? Prawdę, kochanieńka :diabloti: Quote
ciapuś Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 piechcia15 napisał(a):przyznam sie do czegoś, ale błagam nie bijcie:( zapomniałam do tej babki polecanej przed ciapuś zadzwonić:(:( dostałam jej nr telefonu i nie miałam czasu zadzwonić, no i powiedziałam sobie "później" a później to już nic nie było:( czy jest sens jeszcze teraz dzwonić do człowieka? Ciapusiowa,nie wiesz czy znaleźli innego psa?Co powiedzieć w razie czego?:( Zadzwonić nie zaszkodzi Quote
piechcia15 Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 fajna babeczka i młoda, ale niestety to nie miejsce dla Bumisia:( koty, króliki i mała sunia z jakiegoś schroniska:( Potrzebny jest psiak do budy. Pani usilnie szuka sznaucera olbrzyma,bo kocha wszelkie olbrzymy i prosiła o namiary jak coś nam "wpadnie" lub jakiś duży kudłaty i ooogromny:) Quote
agata51 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 W łódzkim schronisku jest Bass (nr 136; buda na dziedzińcu). Może się spodoba: http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=2148 Są też inne kudłacze: http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=3340 http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=3414 http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=4447 Quote
ciapuś Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 a mnia sen z powiek zaczyna spędzać atlas W schronisku juz nie pamiętam od jak dawna. Super pies .Spokojny zrównoważony,przyjacielski.Niestety już nie najmłodszy.Pamiętam go jeszcze kiedy mieszkał z Lordem drugim moim ulubieńcem w jwdnym boksie.Towarzystwo sie zmienia a on zawsze w tej samej budzie patrzy tymi ogromnymi ,spokojnymi oczami na człowieka z taką nadzieją że aż serce boli. Quote
piechcia15 Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 a gdzie on jest?nie wiesz jak koty i dzieci? Quote
agata51 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Oj, Atlas też wpadł mi w oko. Jest przecudny. Ciapuś, on siedział z Lordem? Może tym? Quote
kasia14 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Lord z pyska wygląda identycznie jak Bumiś. A Bumiś był dziś na spacerku ;) Mam nawet jakieś zdjęcia, jutro wstawię to zobaczycie jak się chłopak ładnie uśmiecha Quote
agata51 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 ciapuś napisał(a):Tak dokładnie z tym Lordem siedział Atlas No to zdradzę ci tajemnicę - MÓJ CI ON JEST!!! Od 3 lat. Teraz ma na imię Mixer i możesz go zobaczyć na moim avatarku. Quote
ciapuś Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 agata51 napisał(a):No to zdradzę ci tajemnicę - MÓJ CI ON JEST!!! Od 3 lat. Teraz ma na imię Mixer i możesz go zobaczyć na moim avatarku. Miałam Cie kiedyś nawet zapytać czy to nie czasem Lord jest u Ciebie w avatarku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Lord i Atlas to kumple z jednej celi.Jak jeszcze często bywałam w schronisku to nawet wchodziłam do nich do boksu się popieściuchać. Quote
Recommended Posts