Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 954
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny miałam tel od Pani która szuka dużego sznaucerowatego psa ,co prawda chyba młodszego ale może ktoś chce tel i pozachwala tego psiaka .A może się uda !

Posted

ja ja ja ja poproszę,ale wyślij mi go na mój nr smsem bo wyjeżdżam za chwilę i z netem będzie ciężko (692486565).
ciociu Agatko:)za 2dni wygaśnie Bumkowi allegro i wtedy wyróżnię z pieniążków, które przesłałaś ostatnio i dopiero wtedy będzie potrzebne czyli za dokładnie 16dni:)

Posted

przyznam sie do czegoś, ale błagam nie bijcie:(

zapomniałam do tej babki polecanej przed ciapuś zadzwonić:(:( dostałam jej nr telefonu i nie miałam czasu zadzwonić, no i powiedziałam sobie "później" a później to już nic nie było:( czy jest sens jeszcze teraz dzwonić do człowieka? Ciapusiowa,nie wiesz czy znaleźli innego psa?Co powiedzieć w razie czego?:(

Posted

piechcia15 napisał(a):
przyznam sie do czegoś, ale błagam nie bijcie:(

zapomniałam do tej babki polecanej przed ciapuś zadzwonić:(:( dostałam jej nr telefonu i nie miałam czasu zadzwonić, no i powiedziałam sobie "później" a później to już nic nie było:( czy jest sens jeszcze teraz dzwonić do człowieka? Ciapusiowa,nie wiesz czy znaleźli innego psa?Co powiedzieć w razie czego?:(

Zadzwonić nie zaszkodzi

Posted

fajna babeczka i młoda, ale niestety to nie miejsce dla Bumisia:( koty, króliki i mała sunia z jakiegoś schroniska:( Potrzebny jest psiak do budy. Pani usilnie szuka sznaucera olbrzyma,bo kocha wszelkie olbrzymy i prosiła o namiary jak coś nam "wpadnie" lub jakiś duży kudłaty i ooogromny:)

Posted

a mnia sen z powiek zaczyna spędzać

atlas

W schronisku juz nie pamiętam od jak dawna.
Super pies .Spokojny zrównoważony,przyjacielski.Niestety już nie najmłodszy.Pamiętam go jeszcze kiedy mieszkał z Lordem drugim moim ulubieńcem w jwdnym boksie.Towarzystwo sie zmienia a on zawsze w tej samej budzie patrzy tymi ogromnymi ,spokojnymi oczami na człowieka z taką nadzieją że aż serce boli.

Posted

Lord z pyska wygląda identycznie jak Bumiś.

A Bumiś był dziś na spacerku ;) Mam nawet jakieś zdjęcia, jutro wstawię to zobaczycie jak się chłopak ładnie uśmiecha

Posted

ciapuś napisał(a):
Tak dokładnie z tym Lordem siedział Atlas

No to zdradzę ci tajemnicę - MÓJ CI ON JEST!!! Od 3 lat. Teraz ma na imię Mixer i możesz go zobaczyć na moim avatarku.

Posted

agata51 napisał(a):
No to zdradzę ci tajemnicę - MÓJ CI ON JEST!!! Od 3 lat. Teraz ma na imię Mixer i możesz go zobaczyć na moim avatarku.

Miałam Cie kiedyś nawet zapytać czy to nie czasem Lord jest u Ciebie w avatarku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A Lord i Atlas to kumple z jednej celi.Jak jeszcze często bywałam w schronisku to nawet wchodziłam do nich do boksu się popieściuchać.