Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agata51']Myrkurku, dzięki, że jesteś :loveu:

Bumek jeszcze nic nie ma. Ani hoteliku, ani kasy! Trzeba tu więcej ludzi ściągnąć - liczę na fanów Rufusa. Cudnie by było, gdyby mógł pojechać do Murki. Mogłabyś z nią pogadać?

Na dobry początek przenoszę na Bumka swoją Rufusową deklarację - 30zł/mies.

Agatko, przepraszam, że znów z takim opóźnieniem się odzywam... :oops:

Co do Murki, to jakoś "przeoczyłam" Twoją prośbę (nie mam pojęcia dlaczego tego nie doczytałam :shake: :oops:) i już Marinka przekazała kizimi, że jest wolne miejsce... ale chyba nic jeszcze nie jest stracone... Ja na razie nie mogę niczego zadeklarować, ale sądzę, że na dobry początek można przekazać Bumisiowi jakąś część z "konta Rufusa" jak już będzie w hoteliku.

• Replies 954
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety ja nie jestem właścicielem wątku tylko modliszka, więc nie mogę w pierwszym poście tego zamieścić. Dostaniemy tez 98zł z oszczędności Marcela, który poszedł już sobie od Murki do nowego domku:)

Posted

Poproszę o nr konta na pw, bo mam dla Bumeranga pieniądze pozostałe po adopcji psa Marcela a nie jestem pewna kto tu zbiera:oops:

o, tak to jest jak się człowiek przekopuje przez watek a ostatnich postów nie czyta :p Piechcia, do Ciebie?

Posted

modliszka84 napisał(a):
jestem jestem
mówcie co mam zrobić z wątkiem to będę robić...

Śledzić, podnosić, uzupełniać deklaracje

Bumek ma jeszcze jakieś ogłoszenia?

Posted

[quote name='piechcia15']Bumiś był dzisiaj na wiosennym spacerku z kasią:)[/QUOTE]
A jaki on cywilizowany, normalnie szok! ;o Wchodzę do boksu a tam zamiast jak połowa psiaków pchać sie do wyjścia, stoi i czeka aż go zapnę. Mało tego, wychodzę a on spokojnie żwawym krokiem do przodu. Za chwilę kolejna niespodzianka, mówię siad a on siada i patrzy :) Po czym oglądam się za siebie, a tam jakieś 4 metry za nami bezczelnie maszeruje kot, ja już przerażenie w oczach, przygotowuje się na jazdę bez trzymanki a Bumiś spojrzał na kota, na mnie, zaszczekał i... siedzi dalej:)

Posted

no przecież od dawna trąbie i trąbie że to cudowny pies...:) od od pewnego czasu tak się zmienił, już nie ma bombardowania krat jak się wychodzi ani wchodzi. Grzeczny opanowany pies!

aha doszły pieniążki na allegro dla Bumisia, więc jak to wygaśnie to mu wyróżnię

• 4 weeks later...