Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Napisałam do Dziennika Łódzkiego i Expresu ilustrowanego - zobaczymy, czy coś odpiszą i zainteresują się Bumisiem bo chciałam zeby opisali go nie w ogłoszeniach bo tam jest bez zdjęć, mało tekstu, tylko normalnie jako artykuł...

Cały czas czekam na odpowiedź z Przyjaciel Pies, bo nie wiem ile ogłoszenie kosztuje... Ogłoszenie płatne chciałam żeby jeszcze było w Echo Miasta Łódź (ok. 40zł), też czekam na odpowiedź, można jeszcze zamieścić też w Echo Warszawa, też stosunkowo blisko.

Za 13zł może ukazać się ogłoszenie w autogiełdzie (3 województwa), tylko że chyba bez zdjęcia więc nie wiem czy to jest sens... dopytam jeszcze. Ogłoszenie w Moim Psie jest strasznie drogie bo w graniach 130zł jeżeli chodzi o płatne więc nie wiem czy się opłaca, ja na razie bym się wstrzymała.

Powiedźcie w do jakich gazet można jeszcze napisać bądź zamówić ogłoszenia płatne? Metro samo wybiera z psów na cafeanimal.pl - czy mógłby ktoś go tam dodać? Ja nie mogę odnaleźć hasła do tego serwisu...

• Replies 954
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dobry pomysł z tymi gazetami. Mogliby poświęcić 1/10 swojej strony na biednego psiaka. Na MP nie ma co wydawać kasy. a czy do PP nie można zadzwonić,może jest jakiś telefon?

Posted

piechcia15 napisał(a):
dobry pomysł z tymi gazetami. Mogliby poświęcić 1/10 swojej strony na biednego psiaka. Na MP nie ma co wydawać kasy. a czy do PP nie można zadzwonić,może jest jakiś telefon?

Na pewno jest sprawdzę jutro ;)

Posted

Bumek dzisiaj był na wybiegu i pożarł całą reklamówkę psich herbatników (Kasia - tych twoich, które inne psy nie chciały jeść). Tak mu smakowały, że aż przez przypadek moją rękę na zęba nadział :/

Posted

modliszka84 napisał(a):
Bumek dzisiaj był na wybiegu i pożarł całą reklamówkę psich herbatników (Kasia - tych twoich, które inne psy nie chciały jeść). Tak mu smakowały, że aż przez przypadek moją rękę na zęba nadział :/

Mam nadzieję, że nie mocno?

Mówiłam, że są pyszne:evil_lol:. Chłopak się poznał na rzeczy i tyle ;)

Posted

piechcia15 napisał(a):
nie wiem jak to się stało, ale piechcia nie ma gratki Bumisia:( może Aga ma,nie wiem:(

No to powiedzmy, że ja mam ;) Kiedyś miałyśmy obie więc ja niedawno przestałam wznawiać bo myślałam, że Ty masz, a pewnie usunęłaś bo ustaliłyśmy, żeby się nie dublować ze względu na limit ogłoszeń na gratce. W takim razie Bumiś jutro będzie miał już z powrotem u mnie.

Posted

zapomniałam napisać, że...

we wtorek dzwonił do mnie Pan z bodajże Expresu Ilustrowanego (tak?kasia?) Wypytywał co jest nie tak z tym psem, że nikt go nie chce i czemu tylko "raz na miesiąc wychodzi na dwór i czyja to wina". Trochę poczułam się jak oskarżona, a nie osoba, która chce pomóc:( Wytłumaczyłam DELIKATNIE co i jak jest grane. Powiedział że postara się popchnąć sprawę gdzieś dalej i zadzwoni do mnie jutro(środa),nie zadzwonił. Swoją drogą co go obchodzi jakiś pies...:(
Poprosiłam czy można by nie umieszczać nazwy schroniska, aby uniknąć ewentualnej niepożądanej adopcji, ale Pan kazał mi wybić to sobie z głowy i jedynie może podać np.mój telefon kontaktowy w celu uzyskania szerszych informacji.:(
jakoś nie spodobała mi się ta rozmowa:(

Posted

piechcia15 napisał(a):
zapomniałam napisać, że...

we wtorek dzwonił do mnie Pan z bodajże Expresu Ilustrowanego (tak?kasia?) Wypytywał co jest nie tak z tym psem, że nikt go nie chce i czemu tylko "raz na miesiąc wychodzi na dwór i czyja to wina". Trochę poczułam się jak oskarżona, a nie osoba, która chce pomóc:( Wytłumaczyłam DELIKATNIE co i jak jest grane. Powiedział że postara się popchnąć sprawę gdzieś dalej i zadzwoni do mnie jutro(środa),nie zadzwonił. Swoją drogą co go obchodzi jakiś pies...:(
Poprosiłam czy można by nie umieszczać nazwy schroniska, aby uniknąć ewentualnej niepożądanej adopcji, ale Pan kazał mi wybić to sobie z głowy i jedynie może podać np.mój telefon kontaktowy w celu uzyskania szerszych informacji.:(
jakoś nie spodobała mi się ta rozmowa:(

No i traf tu za człowiekiem:shake: Jakiś 'pan mądry inaczej' się trafił widzę. Nie wie a już w pretensjach (spacery), jak ja nie lubię takich ludzi ... Szkoda:(

A z całej reszty gazet nikt mi nie odpisał:angryy:

Posted

modliszka84 napisał(a):
Bumek dzisiaj znów się wyszalał. A wiecie że on potrafi zrobić "siad" i daje łapę ;)
Poza tym straszny łakomczuch z niego, za parówki da się pokroić :D

Dobrze, że za parówki a nie za kabanosy!