Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 954
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bumiś był na spacerku.... Szkoda ze domu nie widać dla niego, naprawdę fajny pies... Dobrze, że on chociaż się przyzwyczaił do schroniska, nie brakuje mu zbyt wiele w jego mniemaniu... wiadomo, zawsze mogło być lepiej. Dziś się wybiegał, wyskakał, położył w trawie a jak zapytałam 'idziemy?' pierwszy był przy drzwiach i sam poszedł do boksu

Posted

kurcze ten pies jest zajebisty a zero reakcji ludzkiej:( hmm może by te 100zł przeznaczyć na ogłoszenie w PP lub MP?bo chyba tanie nie są,jak myślicie?lub innej gazecie jakiejś?

Posted

piechcia15 napisał(a):
kurcze ten pies jest zajebisty a zero reakcji ludzkiej:( hmm może by te 100zł przeznaczyć na ogłoszenie w PP lub MP?bo chyba tanie nie są,jak myślicie?lub innej gazecie jakiejś?

Myślę, że to dobry pomysł. W jego przypadku powinniśmy postawić na dom stały, tak myślę. Bo na hotel nie mamy kasy no i zastanówmy się, czy to się opłaca? Chodzi mi o to, że nawet u nas jest co najmniej kilka psów, które kompletnie sobie nie radzą i potrzebują wyjść na już, chociażby do hotelu bo nie przetrwają długo, zniszczą się psychicznie np. Dosia. A Bumiś radzi sobie, czy powinien zabierać kasę i miejsce w hotelu jakiemuś psu, który potrzebuje tego dużo bardziej, aby żyć? Okrutne ale....

Ja jestem jak najbardziej za ogłoszeniami płatnymi. Może zróbmy mu PP, za ok. 65zł i w jakiś łódzkich gazetach go poogłaszajmy jeszcze. Ktoś musi się znaleźć

Posted

któraś z nas dawała chyba do łódzkiego Echa i miała jakieś wtyki?nie wiem czy nie madzikowa,ale może źle mówię. Próbowałam znaleźć na stronie PP cennika ogłoszeń ale jak zwykle nic nie znalazłam:(

Posted

piechcia15 napisał(a):
któraś z nas dawała chyba do łódzkiego Echa i miała jakieś wtyki?nie wiem czy nie madzikowa,ale może źle mówię. Próbowałam znaleźć na stronie PP cennika ogłoszeń ale jak zwykle nic nie znalazłam:(

do PP trzeba napisać po prostu, że ogłoszenie dla psa schroniskowego a potem normalnie już się wszystko robi na stronie jak na ogłoszenie płatne, tylko płaci się połowę wyświetlonej kwoty. Przynajmniej tak było jak dawałam tam Marcela

Posted

agata51 napisał(a):
A bannerek wciąż nie działa...

W sprawie tej stówki musi wypowiedzieć się Kasia. Chyba że dała wam wolną rękę.

Dziewczyny, przeznaczcie te pieniążki na to, co uznacie za potrzebne.

Ciepłe pozdrowienia dla Bumisia!

Posted

piechcia15 napisał(a):
myślę, że należałoby jakąś kampanię reklamową mu zrobić

popieram. Magad zajmiesz się tym? Jeżeli nie to ja mogę zająć się ogłoszeniem w PP, napisać może do dziennika łódzkiego? Można wyróżnić też alegratkę i kilka ogłoszeń innych...

Posted

ojj to jak koleżanka jest taka chętna i ma praktykę w pisaniu to bardzo proszę:) tylko przy mailu do PP nie zapomnij zapytać,kiedy ogłoszenie by się ukazało,w którym wydaniu?bo jak w grudniu to kiepsko:)

Posted

piechcia15 napisał(a):
ojj to jak koleżanka jest taka chętna i ma praktykę w pisaniu to bardzo proszę:) tylko przy mailu do PP nie zapomnij zapytać,kiedy ogłoszenie by się ukazało,w którym wydaniu?bo jak w grudniu to kiepsko:)

Ok to w tym tygodniu zajmuję się Bumisiem i Dosią ;)

Posted

piechcia15 napisał(a):
doszło 100zł od marako na ogłoszenia!! czyli mamy już 200zł!!!!!

Marako dziękujemy! ;)

Super, czyli rozumiem, że mogę zaszaleć z Bumisiem:evil_lol: oczywiście z głową. W tym tyg. postaram się wszystko pozałatwiać, popytać i Bumiś wyruszy na podbój ludzkich serc.

Posted

piechcia15 napisał(a):
a czemu piszesz margo? w przelewie pisało marako

Przy Tobie to już się nawet pomylić nie można:evil_lol: Oczywiście, że Marako;)

Posted

agata51 napisał(a):
Póki co biorę na siebie wyróżnienia allegro i alegratki Bumka.

Super... ;)
Ja póki co czekam na odpowiedź z PP, czy aby na pewno nadal psy do adopcji mają 50% taniej.

Posted

UWAGA! Otrzymałam informację, iż przy drodze DK 8 Warszawa - Piotrków Trybunalski, (km 364+700 po prawej stronie przy zjeździe do lasu) w okolicy miejscowości Emilianów, koczuje od kilku dni pies. Ma obrożę, jest niewielki i wygląda na młodego. Pierwszy raz widziany był w ostatni piątek, ale w poniedziałek, gdy pan, który go dostrzegł pierwszy raz, jechał tamtędy ponownie, pies nadal przebywał w tym samym miejscu. Dziś ten pan pojechał do niego z karmą i smyczą, ale nie udało mu się go złapać - pies się spłoszył, a on nie chciał by wpadł pod samochód, dlatego tylko wysypał mu karmę. Poszukujemy osób z tamtych okolic, które mogłyby pomóc w złapaniu tego psiaka - on tam od kilku dni moknie i czeka... Proszę, pomóżcie! Ten pan założył wątek - ktokolwiek może w jakikolwiek sposób pomóc - proszę wejdźcie tam i przekażcie dalej!

http://www.dogomania.pl/threads/185757-Pies-błakający-się-przy-quot-Gierkówce-quot