piechcia15 Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Bumiś wczoraj był na wybiegu, pobiegał pobiegał...i do wyjścia:) kupsko zrobił poskakał ze mną trochę i już chciał wracać:)za zimno jest:( Quote
piechcia15 Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 słuchajcie jest w końcu cud cud nad cudami!! Napisała do mnie dziewczyna z Łęczycy że historia Bumisia bardzo ją poruszyła i skradł jej serce, a ostatnio odszedł jej 13-letni psiurek podobny do niego. No i na początek chciałaby do niego przyjechać, poznać, przywieść co nie co pewnie do jedzenia:) i postara się zabrać ze sobą rodziców i jeśli poruszy także ich serca to bardzo możliwe że go wezmą:) Mają domek z ogródkiem, ale Bumiś mieszkałby w domu.... ale puki co nie cieszmy się za bardzo bo zapeszymy! dziś Bumiś był na wybiegu i wyszalał się na cały tydzień:) Quote
piechcia15 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 z góry przepraszam za offa kochani zapraszam na PSIE BAZARKI z przeróżnymi nowymi akcesoriami. Zbieramy pieniążki na psiaki z Pabianic w DT. Link do bazarku jest w podpisie bo za dużo tego jest:) Quote
agata51 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 No i co z tym cudem nad cudami? Bumek, ty sam jesteś cudem Quote
piechcia15 Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Bumiś był wczoraj na spacerku i wybiegał się, wyszalał i wypieścił z obiema ciotkami:) rozdawał buziaki na prawo i lewo:) Quote
piechcia15 Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 cisza:( pisałam ,maila ale narazie bez odpowiedzi:( Quote
modliszka84 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 ferie były, pewnie się dzieci nudziły :/ Quote
MyrkurDagur Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Proszę, pomóżcie jednej z Dogomaniczek uratować jej sunię! Na wątku oprócz jego założycielki i mnie pojawiła się TYLKO 1 osoba! :( Proszę Was o pomoc !!! http://www.dogomania.pl/threads/179970-Potrzebuje-wsparcia-finansowego-na-leczenie-mojego-psa Quote
agata51 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Bumek, jestem. Olimpiada się skończyła, córka ma swój komputer (chociaż i z mojego korzysta - ale jak odmówić, skoro zaliczenie sesji wchodzi w grę - jak ja nie lubię dzieci!!!). Może jednak jamor? Quote
Panca Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 cholera..malo kto tu zaglada....a to dobrze nie rokuje Quote
marako Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Zagląda, zagląda, ale zapsiony człek ze mnie, więc odpadam jako domek. Jeśli w grę wchodziłby hotelik, jakiś grosz bym wysupłała. Czekam, jak się sprawa rozwinie. Z Bumisia fajny pies, a z hoteliku może bliżej do domku, ale nie wiem, co o tym myśleć. Quote
kasia14 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Ja też nie wiem co myśleć o hotelu, ciężko ostatnio o kasę, a psiaków bardziej potrzebujących niż Bumiś, niestety jest masa:( Chociaż z drugiej strony fakt, że tyle czeka...:( Quote
piechcia15 Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 gdyby uzbierała się cała sumka to tak, ale mnie osobiście za bardzo stresuje myślenie czy starczy kasy na następny miesiąc, czy ktoś wpłaci czy nie. Mamy teraz 3 psy które nie mają nawet połowy deklarowanych kwot i dopłacamy co miesiąc. To bez sensu. Możemy zacząć zbiórkę deklaracji, ale wiem, że teraz ciężko o kase, a kwota napewno za hotel będzie spora bo i Bumiś mały nie jest:( Quote
agata51 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Zaprosiłam na wątek Bumka świetną ekipę od Rufusa. Zobaczymy... Quote
MyrkurDagur Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 A ile dokładnie potrzeba Bumisiowi na ten hotel...? I ile deklaracji już ma...? Quote
agata51 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Myrkurku, dzięki, że jesteś :loveu: Bumek jeszcze nic nie ma. Ani hoteliku, ani kasy! Trzeba tu więcej ludzi ściągnąć - liczę na fanów Rufusa. Cudnie by było, gdyby mógł pojechać do Murki. Mogłabyś z nią pogadać? Na dobry początek przenoszę na Bumka swoją Rufusową deklarację - 30zł/mies. Quote
marako Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Jeśli nie będzie nietaktem zadeklarować tylko 10 zł/mies., to dołączam się (niewykluczone pojedyncze wpłaty poza deklarowanymi, ale mam duże psie potrzeby w domu i więcej na razie nie mogę zapewnić jako stałą deklaację). Quote
piechcia15 Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 ok w takim razie uruchamiamy zbiórkę kasy na hotelik (jakiś) Quote
agata51 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Może jamor przyjąłby klona Rufusa? http://www.dogomania.pl/threads/136869-Rufus-juA-w-DOMU-Przy-boku-kochajAE-cej-Pani marako, wielkie dzięki :loveu: Quote
piechcia15 Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 a czy ma ktoś linka do wątku jamora?bo nie chce mi sie szukać:) ale myślę, że nie ma sensu się zapisywać, bo u niego chyba szybko idzie a my mamy kilka groszy na koncie:( MODLISZKA ZMIEŃ TYTUŁ NA ZBIÓRKĘ DEKLARACJI Quote
agata51 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 piechcia, spróbuj. http://www.dogomania.pl/threads/138231-Hotel-dla-psA-w-JAMOR Kolejkę można zająć. I dopisz dyszkę/mies od marako. marako, jaki nietakt?! Twoja dyszka to dla Bumka ogromny krok ku życiu Quote
Recommended Posts