Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 954
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

słuchajcie jest w końcu cud cud nad cudami!!
Napisała do mnie dziewczyna z Łęczycy że historia Bumisia bardzo ją poruszyła i skradł jej serce, a ostatnio odszedł jej 13-letni psiurek podobny do niego. No i na początek chciałaby do niego przyjechać, poznać, przywieść co nie co pewnie do jedzenia:) i postara się zabrać ze sobą rodziców i jeśli poruszy także ich serca to bardzo możliwe że go wezmą:) Mają domek z ogródkiem, ale Bumiś mieszkałby w domu.... ale puki co nie cieszmy się za bardzo bo zapeszymy!
dziś Bumiś był na wybiegu i wyszalał się na cały tydzień:)

Posted

z góry przepraszam za offa
kochani zapraszam
na PSIE BAZARKI z przeróżnymi nowymi akcesoriami.
Zbieramy pieniążki na psiaki z Pabianic w DT. Link do bazarku jest w podpisie bo za dużo tego jest:)

• 2 weeks later...
Posted

Bumek, jestem. Olimpiada się skończyła, córka ma swój komputer (chociaż i z mojego korzysta - ale jak odmówić, skoro zaliczenie sesji wchodzi w grę - jak ja nie lubię dzieci!!!). Może jednak jamor?

Posted

Zagląda, zagląda, ale zapsiony człek ze mnie, więc odpadam jako domek. Jeśli w grę wchodziłby hotelik, jakiś grosz bym wysupłała. Czekam, jak się sprawa rozwinie. Z Bumisia fajny pies, a z hoteliku może bliżej do domku, ale nie wiem, co o tym myśleć.

Posted

Ja też nie wiem co myśleć o hotelu, ciężko ostatnio o kasę, a psiaków bardziej potrzebujących niż Bumiś, niestety jest masa:( Chociaż z drugiej strony fakt, że tyle czeka...:(

Posted

gdyby uzbierała się cała sumka to tak, ale mnie osobiście za bardzo stresuje myślenie czy starczy kasy na następny miesiąc, czy ktoś wpłaci czy nie. Mamy teraz 3 psy które nie mają nawet połowy deklarowanych kwot i dopłacamy co miesiąc. To bez sensu.

Możemy zacząć zbiórkę deklaracji, ale wiem, że teraz ciężko o kase, a kwota napewno za hotel będzie spora bo i Bumiś mały nie jest:(

Posted

Myrkurku, dzięki, że jesteś :loveu:

Bumek jeszcze nic nie ma. Ani hoteliku, ani kasy! Trzeba tu więcej ludzi ściągnąć - liczę na fanów Rufusa. Cudnie by było, gdyby mógł pojechać do Murki. Mogłabyś z nią pogadać?

Na dobry początek przenoszę na Bumka swoją Rufusową deklarację - 30zł/mies.

Posted

Jeśli nie będzie nietaktem zadeklarować tylko 10 zł/mies., to dołączam się (niewykluczone pojedyncze wpłaty poza deklarowanymi, ale mam duże psie potrzeby w domu i więcej na razie nie mogę zapewnić jako stałą deklaację).

Posted

a czy ma ktoś linka do wątku jamora?bo nie chce mi sie szukać:) ale myślę, że nie ma sensu się zapisywać, bo u niego chyba szybko idzie a my mamy kilka groszy na koncie:(

MODLISZKA ZMIEŃ TYTUŁ NA ZBIÓRKĘ DEKLARACJI