Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kopiuję z fb oferowany przez p.Grzegorza transport.Przewoził nam raz psiaki z Zamościa.Może ktoś poszukuje na tej trasie...

Jadę na takich trasach i mogę zabrać zwierzaka :
15.04 środa : Warszawa-Opole- Warszawa
17.04 piątek : Warszawa - Szczytno - Wrocław - Legnica - Warszawa
Tel 502328360 lub 510173656

Posted

Od przedświątecznego czasu mam wielkie problemy z internetem, stąd nazbierało mi się trochę zdjęć, może dzisiaj uda mi się je wstawić.

Święta Dexa w Poznaniu:)

IMG-20200412-WA0000.jpg

IMG-20200412-WA0002.jpg

IMG-20200412-WA0003.jpg

IMG-20200412-WA0005.jpg

IMG-20200411-WA0025.jpg

IMG-20200411-WA0026.jpg

• Like 3
Posted

Najstarsze dogomaniczki pamiętają na pewno malutka Nutkę z zamojskiego schroniska, była u Murki (miała  swój wątek).

Nutka vel Julcia pozdrawia z Namysłowa:)

SAVE_20200412_192939.jpg

• Like 3
Posted
18 minut temu, Tola napisał:

Chyba tak, to bracia;)

To super się im trafiło, że są razem  :)

Moje lajki też gdzieś sobie poszły :(

Posted

Hej,

w przyszłym tygodniu po kocurka ze Szczebrzeszyna przyjeżdża rodzina z Warszawy. Miały jechać dwa kociaki, w tym mój tymczasik, ale dom się rozmyślił i w aucie będzie miejsce dla jeszcze jednego kotka. Może macie jakiegoś potrzebującego transportu kociaka (trasa Warszawa<->Szczebrzeszyn)? 

Posted
2 godziny temu, sue napisał:

Hej,

w przyszłym tygodniu po kocurka ze Szczebrzeszyna przyjeżdża rodzina z Warszawy. Miały jechać dwa kociaki, w tym mój tymczasik, ale dom się rozmyślił i w aucie będzie miejsce dla jeszcze jednego kotka. Może macie jakiegoś potrzebującego transportu kociaka (trasa Warszawa<->Szczebrzeszyn)? 

Dzięki za info, może jakiś kociak skorzysta. Mnie do adopcji zostały kociaki od dzikiej kotki, która jest u Jagny, więc o dom będzie trudno, no i  dorosłe paroletnie koty, o które na razie z nie mam zapytań.

Posted

Po dawnej Dusi nie ma juz sladu! Jest swobodna,wyluzowana, nie chowa się już za doniczki. Na parapecie mają punkt widokowy z poduszkami, żeby bylo wygodniej. Sa zadbane i szczęśliwe. 

Posted
1 godzinę temu, b-b napisał:

Boguniu, pozwolę sobie odpowiedzieć; wszystkie mają domki. Ogłoszenia mozna usunąć. Do adopcji z kotów, została już tylko Tola: https://www.olx.pl/oferta/tola-wesola-przyjazna-i-mloda-koteczka-do-adopcji-CID103-IDEkTXD.html

Posted
6 godzin temu, b-b napisał:

4 godziny temu, Havanka napisał:

Boguniu, pozwolę sobie odpowiedzieć; wszystkie mają domki. Ogłoszenia mozna usunąć. Do adopcji z kotów, została już tylko Tola: https://www.olx.pl/oferta/tola-wesola-przyjazna-i-mloda-koteczka-do-adopcji-CID103-IDEkTXD.html

Dziękuję Elu, że odpowiedziałaś:). Ja dodam tylko, że mamy jeszcze w Izbicy kociaki od dzikiej  kotki, która jest u Jagny, ale one nadal nie nadają się do adopcji, dam znać, jak to się zmieni.

No i w DT w Zamościu jest 4 koty, sytuacja podobna:(

Posted
Dnia 19.04.2020 o 19:56, b-b napisał:

Dziękuję :D

Niestety ostatnio bardzo mało bywam i pewnie umknęły  mi wpisy o adopcjach.

Tak, pisałam jakiś czas temu o wyjazdach kociaków do nowych domów, dziękowalam za pomoc przy ogloszeniach:).

Dzisiaj dostalam zdjęcia z wrocławskiego domu Feliksa, dziele się z Wami tym widokiem:)

IMG_5509 (2).jpg

IMG_5545 (2).jpg

IMG_5558 (2).jpg

IMG_5580 (2).jpg

Posted

I jeszcze zdjecie Bagietki vel Bibi - jej pani napisała, że  jest juz po sterylizacji; Bagietka jako ostatnia z rodzeństwa miała ten zabieg, była najsłabsza, chorowała w nowym domu.

SAVE_20200416_215258.jpg

• Upvote 1
Posted

Widzę,ze swiętowaliscie w swoim domku, na Roztoczu. Tez zostawiam Wam najlepsze życzenia ! Długich i szczęśliwych, wspólnie przezytych lat ! Jesli dobrze pamiętam, to wtedy Florka Was wybrała ...

• Like 1