Sara2011 Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 19 godzin temu, Tola napisał: Maleńka, parokilogramowa suczka, tez 2016 rok urodzenia A tego maleńtasa ktoś będzie zabierał ? Quote
Jaaga Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 20 godzin temu, Tola napisał: Smutasy Pierwszy śliczny, jak pluszak, drugi bez ucha nie ma żadnych szans na adopcję ze schroniska. Taki dostojny, a smutny. Oglądam ponownie zdjecia, tak bardzo chciałabym któremuś pomóc, ale niestety już na utrzymanie kolejnego nie mam możliwości. Jakoś nie mam szczęśliwej ręki do adopcji psów, które wybieram. Chciałabym pomóc wilczaczce, temu bez ucha i starszej szorstkowłosej suni, tylko nie mam pomysłu jak to zrobić. 20 godzin temu, Tola napisał: Terierek sliczny, po kąpieli i strzyżeniu od razu ludzie chcieliby go, a jaki fajny jest ten maleńki grubasek z drugiego zdjecia, w tle. Taka paróweczka na pewno szybko znalazłaby dom dobrze pokazana. Najbardziej boli mnie to, że wiele z nich szybko mogłyby mieć swoich ludzi, gdyby ludzie mogli je gdzieś zobaczyć. Jak dla mnie brakuje choćby strony schroniskowej z konkretnymi psami, opisami, jakimiś informacjami o nich, zdjęciami. Kiedy tymczasowałam psy ze schroniska i były zamieszczane na schroniskowej stronie, to miałam naprawdę sporo telefonów właśnie ze strony, nie z ogłoszeń. Quote
Jaaga Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 1 godzinę temu, Sara2011 napisał: A tego maleńtasa ktoś będzie zabierał ? Chyba nikt, bo Tola napisałaby pewnie. Dobrze, że chociaż dwie sunie będą mogły wyjechać. Quote
Jo37 Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Może ktoś jeszcze zdecyduje się na zabranie jakiegoś nieszczęśnika. Trzeba już rezerwować psiaki w schronisku. Takie śliczne szczeniaczki siedzą w boksie. Na transport mamy uzbierane już 654 zł. 1 Quote
malagos Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 34 minuty temu, Jo37 napisał: Ta sunia sympatycznie wygląda. Każda wygląda sympatycznie.... moje serducho skłania się ku owczarkom, ale cóż zrobić, ogarniam miejscowe biedy :( Quote
Livka Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 20 godzin temu, Tola napisał: Zrównoważony, spokojny pies, w coraz większych dredach:( Kiedyś podchodził do siatki, teraz nie ma już w nim chyba żadnej nadziei:(. Dredzik cudowny psiak. Ile ma lat ? Quote
Jo37 Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 10 minut temu, Livka napisał: Dredzik cudowny psiak. Ile ma lat ? Marta tego nie wie. Psiak waży około 20 kg. Quote
Jo37 Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 17 minut temu, malagos napisał: Każda wygląda sympatycznie.... moje serducho skłania się ku owczarkom, ale cóż zrobić, ogarniam miejscowe biedy :( Wiem Małgosiu. 1 Quote
Sara2011 Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 1 godzinę temu, Jaaga napisał: Chyba nikt, bo Tola napisałaby pewnie. Dobrze, że chociaż dwie sunie będą mogły wyjechać. Kurczę, pomyślę czy ja jeszcze dam radę zabrać na barki kolejnego psiaka. Quote
Livka Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Gdyby ktoś Dredzika mógł wyciągnąć ogarnęłabym go finansowo ... 1 Quote
Jo37 Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 7 minut temu, Livka napisał: Gdyby ktoś Dredzika mógł wyciągnąć ogarnęłabym go finansowo ... Fizyczne wyciągnięcie to nie problem. Miałabyś dla niego jakieś miejsce w hotelu? Do Szafirki on jest niestety za duży. Quote
Gabi79 Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 14 minut temu, Livka napisał: Gdyby ktoś Dredzika mógł wyciągnąć ogarnęłabym go finansowo ... 5 minut temu, Jo37 napisał: Fizyczne wyciągnięcie to nie problem. Miałabyś dla niego jakieś miejsce w hotelu? Do Szafirki on jest niestety za duży. Może Anecik miałaby miejsce? Quote
Gabi79 Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 33 minuty temu, Sara2011 napisał: Kurczę, pomyślę czy ja jeszcze dam radę zabrać na barki kolejnego psiaka. Sara, jeśli byś zabrała psiaczka, pomogę bazarkami, będę żebrać tu na Dogo o wsparcie. Bardzo bym chciała, jakiegoś wyciągnąć, ale w tym momencie nie dam rady 1 godzinę temu, Jo37 napisał: Ta sunia sympatycznie wygląda. Ta sunieczka skradła moje serce Quote
Livka Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 19 minut temu, Jo37 napisał: Fizyczne wyciągnięcie to nie problem. Miałabyś dla niego jakieś miejsce w hotelu? Do Szafirki on jest niestety za duży. Chodzi o to, że moja pomoc byłaby tylko finansowa ... niestety. Nie mam zaufanego hotelu ani dt :( Quote
Gabi79 Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 9 minut temu, Livka napisał: Chodzi o to, że moja pomoc byłaby tylko finansowa ... niestety. Nie mam zaufanego hotelu ani dt :( Finanse, to zawsze największy problem, więc Twoja pomoc byłaby OGROMNA. Nie wiem, czy Anecik ma miejsce i czy satysfakcjonowało by Cię miejsce w boksie, w ogrzewanym domku? Quote
elik Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 1 godzinę temu, Gabi79 napisał: Może Anecik miałaby miejsce? Albo kasiant. Polecam :) Quote
Livka Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 2 godziny temu, Jaaga napisał: Chyba nikt, bo Tola napisałaby pewnie. Dobrze, że chociaż dwie sunie będą mogły wyjechać. Jaago czy u Ciebie znalazłoby się miejsce dla Dredzika ??? Quote
Livka Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Przed chwilą, elik napisał: Albo kasiant. Polecam :) kasiainat przyjmuje tylko suczki :( Quote
elik Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Przed chwilą, Livka napisał: Jaago czy u Ciebie znalazłoby się miejsce dla Dredzika ??? Byłoby super :) Quote
elik Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Przed chwilą, Livka napisał: kasiainat przyjmuje tylko suczki :( Zapomniałam. Quote
Gabi79 Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 2 minuty temu, elik napisał: Albo kasiant. Polecam :) U Kasi psiaki mają super, ale Kasia przyjmuje tylko suczki ze względu na psiego rodzynka, który nie toleruje innych samców Quote
elik Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 3 godziny temu, Sara2011 napisał: A tego maleńtasa ktoś będzie zabierał ? Pomogłabym deklaracją stałą i bazarkami. 1 Quote
elik Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Przed chwilą, Gabi79 napisał: U Kasi psiaki mają super, ale Kasia przyjmuje tylko suczki ze względu na psiego rodzynka, który nie toleruje innych samców Dlatego napisałam, że polecam. Była tam "moja" sunia. Zapomniałam, że Kasia tylko sunie przyjmuje. Quote
Recommended Posts