uxmal Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 Luna na olx: https://www.olx.pl/oferta/luna-mala-ksiezniczka-do-adopcji-CID103-IDxmNab.html Quote
Alaskan malamutte Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 Lola na OLX https://www.olx.pl/oferta/lola-sliczna-4-miesieczna-suczka-do-adopcji-CID103-IDxmNo8.html Quote
uxmal Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Martuniu, udostępnisz na fb? tak, zapominam o fb że jest :))) 1 Quote
Tola Posted November 7, 2018 Author Posted November 7, 2018 13 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Jak wrócę ze spaceru z Kazankiem, to coś pomyślę...Wrzucamy na Warszawę, dobrze? 13 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Martuniu, ja napiszę i dla malutkiej i dla mamusi. Podzielimy sie okej? 12 godzin temu, b-b napisał: Napiszcie ,którą gdzie mam ogłosić na OLX to zrobię im też ogłoszenia :) 12 godzin temu, uxmal napisał: Luna na olx: https://www.olx.pl/oferta/luna-mala-ksiezniczka-do-adopcji-CID103-IDxmNab.html 12 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Lola na OLX https://www.olx.pl/oferta/lola-sliczna-4-miesieczna-suczka-do-adopcji-CID103-IDxmNo8.html Dziękuję pięknie Alaskan, bardzo ładne teksty, mam nadzieję, że przynajmniej Lola szybko znajdzie dom... Prosiłabym tylko o dodanie do ogłoszeń informacji, ze istnieje mozliwośc pomocy w transporcie do nowego domu, bo ta odległość jednak na samym starcie zniechęca... Alaskan, uxmal, b- b - dziękuję za ogłoszenia Ja dodałam jeszcze dla Loli na Wrocław (z innym tekstem, żeby nam nie pousuwali ogłoszeń) https://www.olx.pl/oferta/mowia-ze-jestem-jak-labrador-szczeniak-szuka-domu-CID103-IDxmYLR.html Quote
Tola Posted November 7, 2018 Author Posted November 7, 2018 11 godzin temu, uxmal napisał: tak, zapominam o fb że jest :))) Ja też poproszę o udostępnienie na FB mojego OLX... Quote
b-b Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 12 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: My z uxmal na Warszawę. Zrób na Kraków, okej? OK:) Quote
Jaaga Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 Dobrze, że w ogłoszeniu Loli jest podana jej waga, bo na zdjęciach wygląda na dużo większą, przez to chyba że jest na pierwszym planie. Quote
elik Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 5 godzin temu, Tola napisał: Ja też poproszę o udostępnienie na FB mojego OLX... Udostępnione :) Quote
Alaskan malamutte Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 Pierwsze zapytanie o Lolę.... Aneta Dzień dobry! jak reaguje na dzieci (mniejsze i większe)? Jak prowadzi się na smyczy i czy załatwia się na zewnątrz? Czy będzie większa od westa? W jakim jest dokładnie wieku? Aneta Hmmmmm...Nie lepiej zadzwonić?? Quote
Gabi79 Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Pierwsze zapytanie o Lolę.... Aneta Dzień dobry! jak reaguje na dzieci (mniejsze i większe)? Jak prowadzi się na smyczy i czy załatwia się na zewnątrz? Czy będzie większa od westa? W jakim jest dokładnie wieku? Aneta Hmmmmm...Nie lepiej zadzwonić?? Czy będzie większa od westa? Proponuję tej pani do jasnowidza iść 1 Quote
Tola Posted November 7, 2018 Author Posted November 7, 2018 3 godziny temu, elik napisał: Udostępnione :) Pięknie dziękuję:) 3 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Pierwsze zapytanie o Lolę.... Aneta Dzień dobry! jak reaguje na dzieci (mniejsze i większe)? Jak prowadzi się na smyczy i czy załatwia się na zewnątrz? Czy będzie większa od westa? W jakim jest dokładnie wieku? Aneta Hmmmmm...Nie lepiej zadzwonić?? Mam takie same odczucia, przecież prościej zadzwonić i porozmawiać. Zobaczymy, co z tego wyniknie. Ja miałam dzisiaj 2 zapytania z Wrocławia, ale obie rodziny zrezygnowały, bo za daleko - chciały przed adopcja poznać osobiście Lolę. Zastanawiam się, czy nie przerzucić ogłoszenia na Katowice.. Quote
Alaskan malamutte Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 2 minuty temu, Tola napisał: Zastanawiam się, czy nie przerzucić ogłoszenia na Katowice.. Może jeszcze na Katowice zrobić? Moim zdaniem niech zostanie ogłoszenie na Wrocław.... Quote
Tola Posted November 7, 2018 Author Posted November 7, 2018 Lola radzi sobie swietnie; dzisiaj rano przy próbie wyprowadzenia na smyczy zamiast isć to wykładała się na plecki, ale po południu maszerowała już na spacerku, jakby nic innego wcześniej nie robiła, tylko chodziła na smyczy;). Idzie jej to lepiej niz Lunie, która ciągnie, skręca, gdzieś gna, wszystko wącha, wszystko ją interesuje. Obie dziewczyny mają ogromne apetyty, martwiłyśmy się o witaminy, a nie ma żadnego problemu, wszystko znika. Quote
Tola Posted November 7, 2018 Author Posted November 7, 2018 3 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Może jeszcze na Katowice zrobić? Moim zdaniem niech zostanie ogłoszenie na Wrocław.... Może i tak, to w takim razie poczekam jeszcze. Quote
seramarias Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 Wiecie czasem jak ktoś jest nieśmiały, łatwiej mu napisać niż zadzwonić. Ja np. bardzo nie lubię rozmawiać przez tel. ;) Quote
Alaskan malamutte Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 4 minuty temu, Tola napisał: Może i tak, to w takim razie poczekam jeszcze. Jeśli nikt się nie zgłosi do ogłoszenia na Katowice, to ja coś pozmieniam w tekście, obrobię zdjęcia i ogłoszę... Quote
Tola Posted November 7, 2018 Author Posted November 7, 2018 Denerwuję się bardzo tymi ogłoszeniami, chciałabym żeby sunie znalazły dom przed zimą:( Ale jak zawsze, trzeba czekać, nic nie przyspieszymy. Tym bardziej jestem wdzięczna za pomoc w ogłaszaniu, im więcej ogłoszeń tym większa szansa,z e ktoś dziewczyny zauważy. Quote
Tola Posted November 7, 2018 Author Posted November 7, 2018 5 minut temu, seramarias napisał: Wiecie czasem jak ktoś jest nieśmiały, łatwiej mu napisać niż zadzwonić. Ja np. bardzo nie lubię rozmawiać przez tel. ;) Może i tak, ale w rozmowie zawsze więcej się można dowiedzieć, dopytać na bieżąco - przy adopcji to bardzo ważne, żeby zdobyć jak najwięcej info o zwierzaku. Przez ten czas, w którym zajmuję się adopcjami, to tylko 2 czy 3 adopcje poprzedzone były zapytaniem pisemnym o psa, w większości przypadków ludzie jednak dzwonią. Quote
Tola Posted November 7, 2018 Author Posted November 7, 2018 3 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Pierwsze zapytanie o Lolę.... Aneta Dzień dobry! jak reaguje na dzieci (mniejsze i większe)? Jak prowadzi się na smyczy i czy załatwia się na zewnątrz? Czy będzie większa od westa? W jakim jest dokładnie wieku? Aneta Hmmmmm...Nie lepiej zadzwonić?? Ja tez widzę, ze mam 2 zapytania na OLx, ale to tego typu - czy za darmo, lub kiedy można zabrać suczkę:( Quote
Tola Posted November 7, 2018 Author Posted November 7, 2018 Przedstawię jeszcze małego Magika, który trafił do nas wczoraj - porzucony płakał 2 noce na ulicy Jasnej, wreszcie ktoś zadzwonił... Magik ma ok. 3 miesiące, jest zdrowy, został odrobaczony, jest wolny od FIV+FeLv. Quote
Tola Posted November 7, 2018 Author Posted November 7, 2018 Drugi zabrany wczoraj kociak to dziewczynka, też taka malutka; jest chora, na razie nie można jej ogłaszać. Quote
Alaskan malamutte Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 OLX na Katowice https://www.olx.pl/oferta/tylko-mnie-kochaj-przytul-adoptuj-CID103-IDxnyJm.html Może ktoś wyróżni?? Proszę.... Quote
Recommended Posts