Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 6.09.2018 o 11:31, Gabi79 napisał:

Tolu, a pytałaś Anecik?

Anecik oferuje profesjonalny transport , tzn. auto wyposażone w klatki.

Tylko nie wiem, jaka jest cena za km

Dnia 6.09.2018 o 12:09, Tyś(ka) napisał:

Irysek, który przybywa u Murki znalazł dom w Krakowie. Może transport udałoby się połączyć?
Tu jego wątek: 

23 godziny temu, Onaa napisał:

Od Anecik do kikou 16 września jedzie Lapi i Ajka.

22 godziny temu, Poker napisał:

Od Anecik do kikou transport raczej by był przez Wrocław, więc na trasie mogłabym odebrać sunie. Szkoda tylko ,że sunie musiałyby jeszcze tyle dni czekać.

20 godzin temu, Anecik napisał:

My.

Bardzo chętnie będziemy korzystać z pomocy anecik;  teraz próbujemy znalezc jakis gratisowy transport chociażby do Krakowa czy Katowic, bo chodzi o koszty - dla jednej suni płatny transport na większości trasy to jednak spora suma...

Na razie mam transport na 17 września do Krakowa,szukam nadal...

Może faktycznie cos udałoby się połączyć, może z przystankiem w Katowicach, ale najpierw trzeba tam pekineczkę dostarczyć...

Posted

Dzisiaj byliśmy z TZ u malutkiej - cudna istotka, bezkonfliktowa (w domu jest rezydentka sunia i piesek), p. Zosia woła na nią Nutka.

Zabraliśmy małą jeszcze raz do miejscowego weta, żeby obejrzał uszy i wystawił książeczkę; wczesniej dostała tabletki na robale i pchły. Sunia ma . 1,5 roku.

Oto sunia dzisiaj

IMGP5022.JPG

IMGP5024.JPG

IMGP5025.JPG

IMGP5028.JPG

IMGP5029.JPG

• Upvote 2
Posted

Mała teraz wygląda bardzo ładnie; parę dni temu miała straszne kołtuny, była brudna no i te pchły...

P. Zosia wyczesała skołtuniona sierść, część wycięła, bo nie dało się inaczej. Suczka ma duzy apetyt, powinna szybko nadrobić stratę wagi.

IMGP5045.JPG

IMGP5046.JPG

IMGP5047.JPG

IMGP5048.JPG

IMGP5049.JPG

Posted

Cudna ta Nutka i imię bardzo ładne.Nie wiem co się dzieje z tymi ludźmi.Przypadkowo natknęłam się na OLX-pekinek znaleziony przez turystów,samotnie wędrował szosą koło Nowego Sącza,poszukują właściciela.Bardzo podobny do Nutki.

Nutka raczej nie ma czipa?

Posted
1 minutę temu, Anula napisał:

Cudna ta Nutka i imię bardzo ładne.Nie wiem co się dzieje z tymi ludźmi.Przypadkowo natknęłam się na OLX-pekinek znaleziony przez turystów,samotnie wędrował szosą koło Nowego Sącza,poszukują właściciela.Bardzo podobny do Nutki.

Nutka raczej nie ma czipa?

Nie ma na pewno, dzisiaj wet sprawdzał.

Sunia na pewno nie mieszkała w domu, noc przesypia, ale w dzień załatwia się i w mieszkaniu. 

Posted

Piękna sunia... naprawdę piękna. Widziałam, że i lek. wet. ogłosił Nuteczkę na swojej stronie. Naprawdę nie rozumiem jak taki mały pies może być kłopotem w podróży czy kiedykolwiek :(

Posted
11 minut temu, Jaaga napisał:

Pozdrowienia od Piszczyka. Jesli dalej, bedzie taki odzew z ogłoszeń, to zapowiada mi się 9 kot ;)

Jagna - nie pozwolimy na to, prędzej czy pózniej ktoś się nim zauroczy! On czeka na swojego człowieka, pamiętasz jak było z Tekilką?

Posted

Rozmawiałam parędni temu z pańcią Tekliki - jest kotką zachwycona, mówi, ze rozumieją się bez słów;)

A i Buba zachwycona, odstąpiła kotce nawet swoje posłanie;)

Przypominam, ze Tekilka czekała na dom ponad 2 miesiące, nikt nie dzwonił.

V__681E.jpg

• Like 2
Posted
Dnia 10.09.2018 o 19:39, Jaaga napisał:

Pozdrowienia od Piszczyka. Jesli dalej, bedzie taki odzew z ogłoszeń, to zapowiada mi się 9 kot ;)

DSC02682.JPG

To zdjęcie Piszczyka cudne jest.Zapewne ktoś sie zakocha w nim jak zobaczy je w ogłoszeniu.