Tola Posted September 7, 2018 Author Posted September 7, 2018 Dnia 6.09.2018 o 11:31, Gabi79 napisał: Tolu, a pytałaś Anecik? Anecik oferuje profesjonalny transport , tzn. auto wyposażone w klatki. Tylko nie wiem, jaka jest cena za km Dnia 6.09.2018 o 12:09, Tyś(ka) napisał: Irysek, który przybywa u Murki znalazł dom w Krakowie. Może transport udałoby się połączyć? Tu jego wątek: 23 godziny temu, Onaa napisał: Od Anecik do kikou 16 września jedzie Lapi i Ajka. 22 godziny temu, Poker napisał: Od Anecik do kikou transport raczej by był przez Wrocław, więc na trasie mogłabym odebrać sunie. Szkoda tylko ,że sunie musiałyby jeszcze tyle dni czekać. 20 godzin temu, Anecik napisał: My. Bardzo chętnie będziemy korzystać z pomocy anecik; teraz próbujemy znalezc jakis gratisowy transport chociażby do Krakowa czy Katowic, bo chodzi o koszty - dla jednej suni płatny transport na większości trasy to jednak spora suma... Na razie mam transport na 17 września do Krakowa,szukam nadal... Może faktycznie cos udałoby się połączyć, może z przystankiem w Katowicach, ale najpierw trzeba tam pekineczkę dostarczyć... Quote
Tola Posted September 7, 2018 Author Posted September 7, 2018 Dzisiaj byliśmy z TZ u malutkiej - cudna istotka, bezkonfliktowa (w domu jest rezydentka sunia i piesek), p. Zosia woła na nią Nutka. Zabraliśmy małą jeszcze raz do miejscowego weta, żeby obejrzał uszy i wystawił książeczkę; wczesniej dostała tabletki na robale i pchły. Sunia ma . 1,5 roku. Oto sunia dzisiaj 2 Quote
Tola Posted September 7, 2018 Author Posted September 7, 2018 Mała teraz wygląda bardzo ładnie; parę dni temu miała straszne kołtuny, była brudna no i te pchły... P. Zosia wyczesała skołtuniona sierść, część wycięła, bo nie dało się inaczej. Suczka ma duzy apetyt, powinna szybko nadrobić stratę wagi. Quote
Tola Posted September 7, 2018 Author Posted September 7, 2018 Dzisiaj mieliśmy cały dzień taki w drodze; jezdziliśmy jeszcze po Gucia, potem do weta do Zamościa. Quote
Anula Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Cudna ta Nutka i imię bardzo ładne.Nie wiem co się dzieje z tymi ludźmi.Przypadkowo natknęłam się na OLX-pekinek znaleziony przez turystów,samotnie wędrował szosą koło Nowego Sącza,poszukują właściciela.Bardzo podobny do Nutki. Nutka raczej nie ma czipa? Quote
Tola Posted September 7, 2018 Author Posted September 7, 2018 1 minutę temu, Anula napisał: Cudna ta Nutka i imię bardzo ładne.Nie wiem co się dzieje z tymi ludźmi.Przypadkowo natknęłam się na OLX-pekinek znaleziony przez turystów,samotnie wędrował szosą koło Nowego Sącza,poszukują właściciela.Bardzo podobny do Nutki. Nutka raczej nie ma czipa? Nie ma na pewno, dzisiaj wet sprawdzał. Sunia na pewno nie mieszkała w domu, noc przesypia, ale w dzień załatwia się i w mieszkaniu. Quote
Tyśka) Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Piękna sunia... naprawdę piękna. Widziałam, że i lek. wet. ogłosił Nuteczkę na swojej stronie. Naprawdę nie rozumiem jak taki mały pies może być kłopotem w podróży czy kiedykolwiek :( Quote
Nesiowata Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 Ale malutkie cudo. Może wreszcie opuścił ją pech? Quote
Tola Posted September 8, 2018 Author Posted September 8, 2018 Kolejna porzucona suczka, podobno od tygodnia leży pod jednym z pawilonów w Zamościu Quote
Jo37 Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Bardzo ładna czarnulka. Tymczas potrzebny. Quote
Anula Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Zapraszamy na wątek cudnej pekineczki Nutki. http://www.dogomania.com/forum/topic/347304-nutka-cudna-pekineczka-potrzebuje-naszej-pomocy/ Quote
Tola Posted September 9, 2018 Author Posted September 9, 2018 A ja bardzo zapraszam do Grażki z ulicy - odczarujmy tutaj na forum jej zły los Quote
Jaaga Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 Pozdrowienia od Piszczyka. Jesli dalej, bedzie taki odzew z ogłoszeń, to zapowiada mi się 9 kot ;) Quote
Tola Posted September 10, 2018 Author Posted September 10, 2018 11 minut temu, Jaaga napisał: Pozdrowienia od Piszczyka. Jesli dalej, bedzie taki odzew z ogłoszeń, to zapowiada mi się 9 kot ;) Jagna - nie pozwolimy na to, prędzej czy pózniej ktoś się nim zauroczy! On czeka na swojego człowieka, pamiętasz jak było z Tekilką? Quote
Tola Posted September 10, 2018 Author Posted September 10, 2018 Rozmawiałam parędni temu z pańcią Tekliki - jest kotką zachwycona, mówi, ze rozumieją się bez słów;) A i Buba zachwycona, odstąpiła kotce nawet swoje posłanie;) Przypominam, ze Tekilka czekała na dom ponad 2 miesiące, nikt nie dzwonił. 2 Quote
Tola Posted September 12, 2018 Author Posted September 12, 2018 Dostałam dzisiaj zdjęcia Malinki z DS z Krakowa 1 1 Quote
Tola Posted September 12, 2018 Author Posted September 12, 2018 Mamy dwa kolejne porzucone kociaki - biało rudy kocurek i dymna koteczka, a miejsc brak :( Quote
Poker Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 Malinka cudowna. Zajmuje strategiczne miejsca jak na kota przystało. 1 Quote
Anula Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 Dnia 10.09.2018 o 19:39, Jaaga napisał: Pozdrowienia od Piszczyka. Jesli dalej, bedzie taki odzew z ogłoszeń, to zapowiada mi się 9 kot ;) To zdjęcie Piszczyka cudne jest.Zapewne ktoś sie zakocha w nim jak zobaczy je w ogłoszeniu. Quote
magenka1 Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 Cioteczki żaden piesek teraz ze schroniska nie jedzie do hoteliku? Quote
Recommended Posts