Tola Posted July 30, 2018 Author Posted July 30, 2018 Ten starszy pies jest od niedawna; porzucony, bo stary:( Quote
Tola Posted July 30, 2018 Author Posted July 30, 2018 Suczki To pierwsza z 4 małych suczek, o których wspominałam przy poprzednim pobycie w schronisku, chyba 3 tyg. temu. Już jest po sterylizacji - bardzo przyjazna, łagodna Quote
Tola Posted July 30, 2018 Author Posted July 30, 2018 Druga mała suczka; delikatna jak Vanilka, nieśmiała jak Ula Quote
Tola Posted July 30, 2018 Author Posted July 30, 2018 3 mała suczka; przyjazna, podchodziła do ręki (na zdjęciach wydaje się większa) Quote
Tola Posted July 30, 2018 Author Posted July 30, 2018 4 z małych, nowych suczek nie wyszła dzisiaj z pawilonu, też ma dłuższą sierść. Jest jeszcze nieduża szorstka suczka, podobna trochę do Funcika, ale niestety nie wyszło mi ani jedno jej zdjęcie, na wszystkich aparat wyłapał siatkę. Quote
Tola Posted July 30, 2018 Author Posted July 30, 2018 Dzisiaj rozmawiałam z pracownikiem o tej suni - trafiła do schroniska jako taki podrośnięty szczeniak i tak juz została. Spokojna, łagodna, trochę nieśmiała stara się nikomu nie zawadzać. Czy ma nadzieje na dom - chyba już nie............... Suczka jest w pierwszym boksie, w którym jest największa rotacja, wszyscy odwiedzający schron muszą koło niego przejść... A ona jest z tych "niewidzialnych".......... Quote
Tola Posted July 30, 2018 Author Posted July 30, 2018 No i oneczka Pracownik powiedział, że ma ponad 10 lat... Jak długo da radę w schronisku, a na pewno nie miała łatwego życia... Nie mam kogo prosić o pomoc, u warszawskich dziewczyn Fred nadal bez domu... Serce mi pęka za każdym pobytem w schronisku, ale przy takich upodlonych staruszkach - szczególnie Quote
Jolanta08 Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 Mnie także najbardziej żal tych staruszków , żałuję że jestem w stanie przygarnąć tylko jedną psinkę i marzę o tym aby ta sytuacja się wreszcie zmieniła 1 Quote
Tyśka) Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 Promowane ogłoszeni Funcika wykorzystałam, zgodnie z sugestią Toli, dla Klary: https://www.olx.pl/oferta/psia-terapeutka-kochajaca-swiat-jak-labrador-madra-jak-owczarek-CID103-IDuDusf.html 1 Quote
uxmal Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 31 minut temu, Tyś(ka) napisał: Promowane ogłoszeni Funcika wykorzystałam, zgodnie z sugestią Toli, dla Klary: https://www.olx.pl/oferta/psia-terapeutka-kochajaca-swiat-jak-labrador-madra-jak-owczarek-CID103-IDuDusf.html Tysiu jaki świetny tytuł ogłoszenia. Super :-) 1 Quote
Tyśka) Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 15 minut temu, uxmal napisał: Tysiu jaki świetny tytuł ogłoszenia. Super :-) Trochę mi chodziło o to, aby było więcej kliknięć - więcej kliknięć = większa szansa. ;) Quote
Tyśka) Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 Largo z zamojskiego schroniska czeka na dom! Potrzebne udostępnienia :) Pani Agata obiecała wziąć kolejne bidule zamojskie, ale Aria i Largo muszą znaleźć najpierw domy. Quote
Havanka Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Promowane ogłoszeni Funcika wykorzystałam, zgodnie z sugestią Toli, dla Klary: https://www.olx.pl/oferta/psia-terapeutka-kochajaca-swiat-jak-labrador-madra-jak-owczarek-CID103-IDuDusf.html Tysia, jestem pod dużym wrażeniem !!! Tekst śliczny !!! Quote
elik Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Largo z zamojskiego schroniska czeka na dom! Potrzebne udostępnienia :) Udostępniłam. Quote
Tyśka) Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 7 minut temu, Havanka napisał: Tysia, jestem pod dużym wrażeniem !!! Tekst śliczny !!! Ojej, dziękuję :) nie spodziewałam się, zwłaszcza że napisałam ogłoszenie w tzw. "międzyczasie" - podczas gotowaniu obiadu. Miło słyszeć takie rzeczy :) 4 minuty temu, elik napisał: Udostępniłam. Dziękuję :) Quote
Havanka Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 9 minut temu, Tyś(ka) napisał: Ojej, dziękuję :) nie spodziewałam się, zwłaszcza że napisałam ogłoszenie w tzw. "międzyczasie" - podczas gotowaniu obiadu. Miło słyszeć takie rzeczy :) Dziękuję :) W takim razie powinnaś gotować obiady w czasie pisania tekstów, bo efekt końcowy jest naprawdę super ! Jeszcze chciałam napisać, ze kolejna tura ogłoszeń wykupionych na bazarku ogłoszeniowym, wczoraj została wyróżniona na kolejny miesiąc. Są to ogłosznia Malinki,Tekilki, Pablo, Mimi, Todzia i Miki. Quote
Tola Posted August 1, 2018 Author Posted August 1, 2018 17 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Promowane ogłoszeni Funcika wykorzystałam, zgodnie z sugestią Toli, dla Klary: https://www.olx.pl/oferta/psia-terapeutka-kochajaca-swiat-jak-labrador-madra-jak-owczarek-CID103-IDuDusf.html 16 godzin temu, uxmal napisał: Tysiu jaki świetny tytuł ogłoszenia. Super :-) 16 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Trochę mi chodziło o to, aby było więcej kliknięć - więcej kliknięć = większa szansa. ;) 14 godzin temu, Havanka napisał: Tysia, jestem pod dużym wrażeniem !!! Tekst śliczny !!! Bardzo dziękuję! Tytuł intryguje, zachęca do otworzenia, a o to chodzi! Gratulacje! Quote
Tola Posted August 1, 2018 Author Posted August 1, 2018 15 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Largo z zamojskiego schroniska czeka na dom! Potrzebne udostępnienia :) Pani Agata obiecała wziąć kolejne bidule zamojskie, ale Aria i Largo muszą znaleźć najpierw domy. Tak , wiem i mam nadzieję, ze uda się pomóc innemu psu, może i oneczce... Quote
Tola Posted August 1, 2018 Author Posted August 1, 2018 13 godzin temu, Havanka napisał: W takim razie powinnaś gotować obiady w czasie pisania tekstów, bo efekt końcowy jest naprawdę super ! Jeszcze chciałam napisać, ze kolejna tura ogłoszeń wykupionych na bazarku ogłoszeniowym, wczoraj została wyróżniona na kolejny miesiąc. Są to ogłosznia Malinki,Tekilki, Pablo, Mimi, Todzia i Miki. Już są pierwsze efekty - zapytania o Malinkę i może coś z tego wyniknie, prosimy o kciuki;) 1 Quote
Tola Posted August 1, 2018 Author Posted August 1, 2018 Dnia 28.07.2018 o 21:00, Jolanta08 napisał: Biedne kociątko, Tolu może daj mu jakieś imię żeby przez tę chwilę nie był nie tylko bezdomny ale i bezimnienny Panie, które znalazły kociaka dały mu na imię Gutek... Po wyleczeniu miał szansę u nich na dom... 1 Quote
jankamałpa Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 Na Dogo szukają psiaka, może macie kandydatów: Quote
Tola Posted August 1, 2018 Author Posted August 1, 2018 4 godziny temu, jankamałpa napisał: Na Dogo szukają psiaka, może macie kandydatów: Przyszła mi do głowy Mika, ale ona lękliwa... Reszta zamojskich psów to staruszki... Może u Murki ? Quote
Tola Posted August 1, 2018 Author Posted August 1, 2018 Kolejny porzucony kociak, tym razem w okolicach Radecznicy - widać, że był w domu, korzysta z kuwety, czysty no i miał szczęście, ze ktoś go zauważył. Nie mam miejsca, we wtorek będzie mógł jechać do gabinetu, ale szkoda takiego zdrowego malca do klateczki:( Vincent 1 Quote
Recommended Posts