Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

1 minutę temu, mdk8 napisał:

a możliwe , że się pochowały ? Skoro Julka była niewidzialna 5 lat .... 

Zaglądałyśmy, dopytywałyśmy....Obyś miała rację.....Ale dzisiaj była cudna pogoda, psiaki na wybiegach, pozamykane tylko te po sterylce....

Posted
21 minut temu, malagos napisał:

Ten owczarek z łańcuchem co wrósł, to jak nasza Dianka :(

Tak malagosku, bardzo przypomina Diankę...Z tego co mówił pracownik, to chyba troszkę młodszy....W boksie bardzo spokojny, jest sam, na kwarantannie, czeka na kastrację. On jest interwencyjnie odebrany właścicielowi. 

Posted
16 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Zaglądałyśmy, dopytywałyśmy....Obyś miała rację.....Ale dzisiaj była cudna pogoda, psiaki na wybiegach, pozamykane tylko te po sterylce....

dla tych starszych może było za gorąco. A co odpowiadali jak pytałyście  ?

Posted
Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał:

Że nie wie.....One tyle lat były w schronisku.....Nie bardzo nam się chce wierzyć, że ktoś zaadoptował starszą sunię....

Bądźmy dobrej myśli... bo inaczej zwariujemy :(  mam nadzieję ,że nastepnym razem je zobaczycie. 

Kto prowadzi stronę schroniska na FB  ?

Posted
3 godziny temu, mdk8 napisał:

Bądźmy dobrej myśli... bo inaczej zwariujemy :(  mam nadzieję ,że nastepnym razem je zobaczycie. 

Kto prowadzi stronę schroniska na FB  ?

Chyba nowa pracownica, która jest na stażu w schronisku

2 godziny temu, Anula napisał:

Biedne te wszystkie psiaki.Czy P.Grzegorz jeszcze transportuje psiaki do Katowic?

Dzwoniłam do p. Grzegorza - jeden nr nie odpowiada, może nadal jest Warszawie...

Spróbuje jeszcze jutro przedzwonić.

Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

Zdjęcia suczki są na str 627

Dziękuję Tolu. O Boże, to teraz będę myśleć... :(

Tego mikrusa też żal. Mogę ukraść zdjęcia, by podesłać malucha Fundacji Mikropsy?

Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

Dzwoniłam do p. Grzegorza - jeden nr nie odpowiada, może nadal jest Warszawie...

Spróbuje jeszcze jutro przedzwonić.

Jeszcze męczy mnie ten piesek czarny, ostatni po prawej,coś o nim wiecie?On chyba nie jest dużym psiakiem?

P1270622.JPG

Posted

Razem z Anulą chcemy pomóc 3 psiakom i wstępnie omówiłam to z Tolą a jutro z Hanią.Jest to mimronek,foxsio i jasna sunia.Zobaczymy co uda się Toli juto ustalić w schronisku

• Upvote 3
Posted
40 minut temu, Anula napisał:

Jeszcze męczy mnie ten piesek czarny, ostatni po prawej,coś o nim wiecie?On chyba nie jest dużym psiakiem?

On taki trochę do Szronika podobny, ale mniejszy. I chyba spokojniejszy. ale nie wiemy w jakim wieku...

Posted
22 godziny temu, Bogusik napisał:

Razem z Anulą chcemy pomóc 3 psiakom i wstępnie omówiłam to z Tolą a jutro z Hanią.Jest to mimronek,foxsio i jasna sunia.Zobaczymy co uda się Toli juto ustalić w schronisku

Dziękuję Wam ogromnie !!!

http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,031_hC_orig.gif

Jestem po wizycie w schronisku i rozmowie z Bogusik.

Najprawdopodobniej mimronka nie uda się zabrać, bo nie jest znany termin kastracji; w poniedziałek zabieg miała duża grupa psów no i teraz trzeba poczekać na kolejną grupę...

Ale jeszcze poczekamy z decyzją do jutra.

Jestem w trakcie dogrywania transportu do Katowic.

Posted

Tolu, a czy wiesz, co z tym ONkiem z wrośniętym łańcuchem? Czytałam też o nim na stronie schroniska, ale trudno się coś konkretnego dowiedzieć. Czy ktoś dał mu dom? 

Posted

Dzisiaj zajrzałam znowu do suczek od strony pola no i są te starsze -  smutne, zrezygnowane, ale są.

Nie ma tylko tej białej suni, która tak bardzo wpadła w oko Alaskan

P1260262.JPG

Posted
3 minuty temu, konfirm31 napisał:

Tolu, a czy wiesz, co z tym ONkiem z wrośniętym łańcuchem? Czytałam też o nim na stronie schroniska, ale trudno się coś konkretnego dowiedzieć. Czy ktoś dał mu dom? 

Sądzę, ze nie;  on jest na kwarantannie, czeka chyba na kastrację.

Oby nie trafił znowu na łańcuch :(

Posted
2 minuty temu, Tola napisał:

Dzisiaj zajrzałam znowu do suczek od strony pola no i są te starsze sunieczki-  smutne, zrezygnowane, ale są.

Cieszę się , że są . Miałam dobre przeczucia. Ta biała też się znajdzie. 

Będę myśleć  jak im pomóc. Chyba trzeba bedzie uderzyć na fb bo dogo juz chyba wysuszone z kasy na amen. :(

Posted
13 minut temu, Tola napisał:

Pracownik mówi, ze ten maluszek to spokojnota, unika innych psów, cały czas stoi przy siatce.

Ciężko mu chyba :(

P1270591.JPG

Porozsyłałam go tu i tam :(
Śnił mi się dzisiaj...