Tola Posted January 28, 2017 Author Posted January 28, 2017 Nasz nowy nabytek - Maja, ok. roczna kooteczka, korzysta z kuwety, czeka na sterylizację. Maja te największe mrozy przeżyła na parkingu; podobno była tam z bratem, ale nie udało nam się go odnalezc. Maja trafiła do nas w bardzo złym stanie, wychudzona. To jedyna nasza kotka, która przebywa w DT, reszta czeka na dom w gabinecie. Quote
Tola Posted January 28, 2017 Author Posted January 28, 2017 No i Thelma i Luizka - dziewczyny rosną i nadal bez domu :( Thelma Quote
Tola Posted January 28, 2017 Author Posted January 28, 2017 Jest jeszcze Białasek, ale o niego nie mam zapytań od lipca - tez już rezydent w gabinecie :( Utrzymanie kotów w gabinecie kosztuje - 10 zl/doba :( Quote
elik Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Tak, wszystkie piękne. Zrobię im nowe ogłoszenie, asle zmorą jest ten mój adres e-mail, którego nie mogę zmienić, bo system sam generuje go z mojego profilu na OLX, a w treści ogłoszenia nie można wpisać adresu, gdyż program reaguje na znak @ w treści ogłoszenia i nie puszcza ogłoszenia z tym znakiem na stronę ogłoszeń OLX. Czy ktoś zna sposób na "oszukanie" programu i podanie adresu e-mail Toli ? Quote
konfirm31 Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Nie wiem, ale też chętnie skorzystam z takiej informacji :) Quote
Marysia R. Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Elik a próbowałaś może podać mail w treści ale z pominięciem "małpy"? Możliwe, że jeśli podasz go np. w takiej formie: jan.kowalski[małpa]wp.com, i podasz w nawiasie informację, żeby zamienić słowo "małpa" na odpowiedni symbol to portal to puści. Nie próbowałam tego ale możliwe, że w ten sposób da się obejść te zabezpieczenia. Quote
elik Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 1 minutę temu, Marysia O. napisał: Elik a próbowałaś może podać mail w treści ale z pominięciem "małpy"? Możliwe, że jeśli podasz go np. w takiej formie: jan.kowalski[małpa]wp.com, i podasz w nawiasie informację, żeby zamienić słowo "małpa" na odpowiedni symbol to portal to puści. Nie próbowałam tego możliwe, że w ten sposób da się obejść te zabezpieczenia. Jest to możliwe :) Spróbuję. Dzięki za podpowiedź Quote
Marysia R. Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Nie ma za co, daj znać czy zadziałało :) Quote
Havanka Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Transport zamojskiej owczareczki do DT u Malagos będzie kosztował 500 zł. Połowę z tej sumy już mamy. Gdyby jeszcze ktoś mógł coś dorzucić, to zapraszam na bazarek: Quote
Aldrumka Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 14 godzin temu, Tola napisał: Jest jeszcze Białasek, ale o niego nie mam zapytań od lipca - tez już rezydent w gabinecie :( Utrzymanie kotów w gabinecie kosztuje - 10 zl/doba :( Białasek też sliczny - dziwne, ze nie ma chetnych To też jeszcze młodzieniec ? Quote
Tola Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 12 godzin temu, Aldrumka napisał: Białasek też sliczny - dziwne, ze nie ma chetnych To też jeszcze młodzieniec ? Ma ok. 7 mies. jest już wykastrowany. Dla mnie to wielkie zaskoczenie, ze nikt o niego nie pyta - do tej pory biało - rude koty nie zagrzewały długo miejsca ... Nie wiem, co z nim nie tak :( Quote
elik Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Tolu, a mogłabyś zrobić dla niego króciutki tekst ? Ogłoszę go osobno. Quote
Tola Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 8 minut temu, elik napisał: Tolu, a mogłabyś zrobić dla niego króciutki tekst ? Ogłoszę go osobno. Jasne, podrzucę CI jutro na pocztę Quote
terra Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Jeśli nikt nie ma nic przeciw to ogłoszę Białaska 1 Quote
elik Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Przed chwilą, Tola napisał: Jasne, podrzucę CI jutro na pocztę Ok dzięki :) Quote
Tola Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 Przed chwilą, terra napisał: Jeśli nikt nie ma nic przeciw to ogłoszę Białaska Dziękuję! Proszę tez o więcej ogłoszeń Pralinki - ma OLX ode mnie i Havanka - ta kotka jest w gabinecie tez od lipca :( Quote
elik Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Przed chwilą, Tola napisał: . . . Proszę tez o więcej ogłoszeń Pralinki - ma OLX ode mnie i Havanka - ta kotka jest w gabinecie tez od lipca :( To dawaj też Pralinkę i kilka zdjęć. Ogłoszę oba w jednym ogłoszeniu ale osobne teksty. 1 Quote
Tola Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 3 minuty temu, elik napisał: To dawaj też Pralinkę i kilka zdjęć. Ogłoszę oba w jednym ogłoszeniu ale osobne teksty. Pralinka ma ok 1,5 roku, jest wysterylizowana, miziasta, korzysta z kuwety, ma aktualna książeczkę zdrowia. To ona wykarmiła w gabinecie 2 osierocone mioty kociaków plus swoje własne Quote
Tola Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 Przed chwilą, terra napisał: Dobra, to już się nie wcinam. Terra - ogłoś proszę - im więcej ogłoszeń tym większa szansa dla kotów - proszę Quote
elik Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Przed chwilą, terra napisał: Dobra, to już się nie wcinam. Ależ wcinaj się, wcinaj :) Im więcej ogłoszeń, tym lepiej. Ja na OLX ogłoszę. Quote
mar.gajko Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Albin - najpiękniejszy pies - potrzebna wizyta przedadopcyjna w Hrubieszowie. To tylko 45 km od Zamościa. Najlepiej w przyszłą sobotę. Bardzo prosimy, Quote
Recommended Posts