elik Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Tolu zerknij do tego ogłoszenia i powiedz, które kotki już mają swoje domy i można je usunąć z tego ogłoszenia i ewentualnie dodać inne. https://www.olx.pl/oferta/sliczne-zdrowe-kociaczki-szukaja-opiekunow-CID103-IDiqMf5.html Quote
Alaskan malamutte Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Pamiętacie malutkiego Bellissimo, znalezionego przeż TZ Toli na ulicy?? Tak teraz wygląda!! Kotka rezydentka zaakceptowała w końcu malucha i dlatego domek tymczasowy stał sie domkiem stałym. 1 Quote
elik Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Ale piękność :) Co za imponujący ogon :) Na górnym zdjęciu wygląda na sporego kociaka, a na dolnym na maluszka. No chyba, że ten kwiatek jest wielki :) Quote
Alaskan malamutte Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 4 minuty temu, elik napisał: Na górnym zdjęciu wygląda na sporego kociaka, a na dolnym na maluszka. No chyba, że ten kwiatek jest wielki :) To kwiatek jest wielki. Bellissimo jest sporym kocurkiem. Wetka powiedziała, że jest w typie Norweski leśny. a to duże koty są. Quote
elik Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 25 minut temu, Alaskan malamutte napisał: To kwiatek jest wielki. Bellissimo jest sporym kocurkiem. Wetka powiedziała, że jest w typie Norweski leśny. a to duże koty są. Zdjęcie zrobione z góry - skrót perspektywiczny :") Quote
Havanka Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 Bellissimo prezentuje sie bardzo okazale ! Jest wyjątkowo urodziwy. Marysia pojechała do domu a ja miałam w jej spr. zapytanie. Pani szuka szylkretki i Marysia bardzo przypadła jej do gustu. Czy mamy jeszcze jakąś szylkretkę do wydania? Obiecałam, że dam znać, jak będziemy miały takową. Quote
Tola Posted December 14, 2016 Author Posted December 14, 2016 O 11.12.2016 o 18:11, elik napisał: Tolu zerknij do tego ogłoszenia i powiedz, które kotki już mają swoje domy i można je usunąć z tego ogłoszenia i ewentualnie dodać inne. https://www.olx.pl/oferta/sliczne-zdrowe-kociaczki-szukaja-opiekunow-CID103-IDiqMf5.html Wszystkie te kociaki czekają na domy. Quote
Tola Posted December 14, 2016 Author Posted December 14, 2016 O 12.12.2016 o 14:26, Havanka napisał: Bellissimo prezentuje sie bardzo okazale ! Jest wyjątkowo urodziwy. Marysia pojechała do domu a ja miałam w jej spr. zapytanie. Pani szuka szylkretki i Marysia bardzo przypadła jej do gustu. Czy mamy jeszcze jakąś szylkretkę do wydania? Obiecałam, że dam znać, jak będziemy miały takową. Kolejnej szylkretki nie ma. Na dom czekaja te maluchy, które są na zdjęciach w ogłoszeniu elik, Lolek i Białasek, o którego od paru miesięcy nie miałam ani jednego zapytania. No i Pierzasta Quote
Tola Posted December 14, 2016 Author Posted December 14, 2016 Mały Tymuś urósł, a domu wciąż nie ma - DT niestety nie zostanie DS Quote
Tola Posted December 14, 2016 Author Posted December 14, 2016 O 11.12.2016 o 19:29, Alaskan malamutte napisał: Pamiętacie malutkiego Bellissimo, znalezionego przeż TZ Toli na ulicy?? Tak teraz wygląda!! Kotka rezydentka zaakceptowała w końcu malucha i dlatego domek tymczasowy stał sie domkiem stałym. Bellissimo piękny! 1 Quote
Jo37 Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Aż się wierzyć nie chce, że on błąkał się na ulicy. Quote
jankamałpa Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 t a ta kotka może spełni wymagania Zwierzaki Zwierzaka szukają dla niej domu.https://www.olx.pl/oferta/kotka-maja-CID103-IDjfYAb.html Quote
elik Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 7 godzin temu, Tola napisał: Kolejnej szylkretki nie ma. Na dom czekaja te maluchy, które są na zdjęciach w ogłoszeniu elik, Lolek i Białasek, o którego od paru miesięcy nie miałam ani jednego zapytania No i Pierzasta O tą właśnie kotkę miałam zapytanie, ale to było w niedzielę, wtedy kiedy napisałam post. Nie odpowiedziałam, bo nie dostałam odpowiedzi. Nie wiem czy to jeszcze jest aktualne. Chcieli więcej zdjęć koteczki. Zapytałam czy prośba jest jeszcze aktualna. Quote
Havanka Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 16 godzin temu, Tola napisał: Mały Tymuś urósł, a domu wciąż nie ma - DT niestety nie zostanie DS No to DT się nie popisał. Po takim czasie zmienił zdanie. Kiedy był mały, miał duże szanse na dom. Ech... Quote
elik Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Tolu, czy możesz dać więcej zdjęć tej koteczki ? To korespondencja w jej sprawie. Quote
Tola Posted December 16, 2016 Author Posted December 16, 2016 5 godzin temu, elik napisał: Tolu, czy możesz dać więcej zdjęć tej koteczki ? To korespondencja w jej sprawie. Pierzasta - Zazu nadal szuka domu Quote
Tola Posted December 16, 2016 Author Posted December 16, 2016 No i jeszcze na dom czeka dzielna kocia mamusia, która wykarmiła swoje 4 kociaki i 7 osieroconych - na razie nie mam zdjęć, koteczka jest po sterylizacji. Quote
Tola Posted December 16, 2016 Author Posted December 16, 2016 Dnia 15.12.2016 o 10:14, Havanka napisał: No to DT się nie popisał. Po takim czasie zmienił zdanie. Kiedy był mały, miał duże szanse na dom. Ech... Wiem i zdaje sobie sprawę, ze teraz znależć maluchowi dom będzie jeszcze trudniej Tutaj nowe zdjęcia - możesz spróbować robić ogłoszenia - dla Pedro... Quote
Sara2011 Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Jest śliczny i młody-to jego atuty. Na pewno szybko znajdzie domek, byc może nie przed Świętami bo teraz szalony czas ale potem adopcje ruszą. Quote
Havanka Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Dnia 14.12.2016 o 17:54, Tola napisał: Ogłaszałam maluszka z imieniem Koksik. Zrobię mu trochę z nowym - Pedro. Quote
elik Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Biedaczek za posłanie ma pudło Posłałam zdjęcia wszystkich kotków z wyjątkiem tej starszej koteczki,bo pani pisała, że chce tylko młodego kotka. Czekam na odpowiedź. Quote
Recommended Posts