Sara2011 Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 1 minutę temu, Tola napisał: Ok. Co do sterylki, to u nas w schronie wszystkie suki są wysterylizowane, nie wydadzą przed zabiegiem. To super, że sunia jest wysterylizowana. Zawsze jeden koszt odpada :). Quote
Anula Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 11 minut temu, Tola napisał: Myślę o Bes, co ona biedna przezywa gdzieś sama W poniedziałek jedziemy z Alaskan do schronu i mamy wypytać o : wiek szorstkiego pieska wiek srebrnej suni wiek suni dla Gabi wiek suni bez oczka wiek suni dla Sara2011 Które z tych psów mamy rezerwować? Tak Tola.I zobaczyć czy pekineczkę może odebrali właściciele,jeżeli nie to ile jeszcze ma kwarantanny i kiedy przewidywana sterylka.My w tej chwili tylko czekamy na pekineczkę bo reszta psiaków by mogła już pojechać,są po zabiegach. Quote
Tola Posted October 29, 2016 Author Posted October 29, 2016 nasze wiek szorstkiego pieska (zarezerwować) wiek srebrnej suni (zarezerwować ) wiek suni dla Gabi wiek suni bez oczka wiek suni dla Sara2011 (zarezerwować) wiek starszej suni odrobinę w typie coliie Quote
Bogusik Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 21 minut temu, Tola napisał: Myślę o Bes, co ona biedna przezywa gdzieś sama W poniedziałek jedziemy z Alaskan do schronu i mamy wypytać o : wiek szorstkiego pieska wiek srebrnej suni wiek suni dla Gabi wiek suni bez oczka wiek suni dla Sara2011 Które z tych psów mamy rezerwować? Potwierdzam,że szorściaka i srebrną rezerwuj Tolu dla nas,bo rozumiem,że pekinka już zarezerwowana?Chyba,ze zgłosi się właściciel,bo sunia jest jeszcze na kwarantannie EOT. widzę,że pisałyśmy z Anulą równocześnie :) Quote
Tola Posted October 29, 2016 Author Posted October 29, 2016 1 godzinę temu, Anula napisał: Tak Tola.I zobaczyć czy pekineczkę może odebrali właściciele,jeżeli nie to ile jeszcze ma kwarantanny i kiedy przewidywana sterylka.My w tej chwili tylko czekamy na pekineczkę bo reszta psiaków by mogła już pojechać,są po zabiegach. Ok. Pekineczka już zarezerwowana. Terminu sterylki to raczej mi nie podadzą, to trzeba pytać weta, może TZ coś się dowie. Uzupełniam wiek szorstkiego pieska (zarezerwować) wiek srebrnej suni (zarezerwować ) wiek suni dla Gabi wiek suni bez oczka wiek suni dla Sara2011 (zarezerwować) wiek starszej suni odrobinę w typie coliie Quote
Sara2011 Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 A ja zapraszam na wątek suni. Miałam go stworzyć dopiero po potwierdzeniu przez Tolę w poniedziałek, że sunia nadal jest w schronie ale nie chcę już "zaśmiecać" wątku Felusia. W przypadku, gdyby suni nie było podmienimy na tę czarnulkę :). Quote
Anula Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 I ja też zapraszam na wątek trzech psiaków. Quote
Sara2011 Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 1 minutę temu, Tola napisał: Zmiana planów - jedziemy dzisiaj To super, będziemy wcześniej wiedzieć :) Quote
Alaskan malamutte Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 6 minut temu, elik napisał: Czy pekinka jeszcze będzie ? Eliku, tego nie wiemy....Ale już za godzinę się dowiemy. Quote
elik Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 9 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Eliku, tego nie wiemy....Ale już za godzinę się dowiemy. Dzięki :) Quote
Alaskan malamutte Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Przepiękny czarny pies o hipnotyzującym spojrzeniu...Te niebieskie oczy Quote
Tyśka) Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 A mnie żal tego szpica szarego (łajka?)- już przez tyle zdjęć się przewija :( Quote
Tola Posted October 30, 2016 Author Posted October 30, 2016 Kto mu pomoże, nim skończy gdzieś na łańcuchu? Quote
Tola Posted October 30, 2016 Author Posted October 30, 2016 Anecik sie załamie - rozpaczający na kwarantannie mimronek 2 szczeniaki w zagródce Quote
Tola Posted October 30, 2016 Author Posted October 30, 2016 Bardzo kontaktowa sunia, wielkość Abi, Emi sunia, którą interesuje się Gabi (nie dała sie dzisiaj złapać, nie znamy wieku :( suczki Quote
Alaskan malamutte Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 anecik, mimronek w schronie !!! Quote
Tola Posted October 30, 2016 Author Posted October 30, 2016 Bardzo przyjazne suczki, one pierwsze przybiegają do siatki Ta trochę w typie Dredzi, ma ok. 8 lat Quote
Recommended Posts