Gabi79 Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 51 minut temu, Tola napisał: Bardzo się cieszę!!! U nas trzeci dzień pada, ale na pewno w następnym tyg. podjedziemy z Alaskan do schronu i porobimy nowe zdjecia. Zapytać o wiek? To sunia wielkości Abi vel Inki Zapytaj proszę, ale to i tak nie wpłynie na zmianę decyzji, żeby ją wyciągnąć. 2 Quote
Alaskan malamutte Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 22 minut temu, Gabi79 napisał: Zapytaj proszę, ale to i tak nie wpłynie na zmianę decyzji, żeby ją wyciągnąć. Gabi, 1 Quote
Jo37 Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 Zapraszam na nowy bazarek dla Aresa i chorej suczki. Quote
Havanka Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 7 godzin temu, Tola napisał: Nie ma obawy, wątek ma pomagać zwierzakom i nam w komunikacji. Wieczorem zajrzę i poczytam. Jest szansa na dom w Wieliczce dla kotki Burci (kto zrobiłogłoszenia? :) i kocurka Tycjanka w Krakowie - prosimy o kciuki. Pamiętasz, przysłałaś mi zdjęcia na maila. Zrobiłam każdemu Olx i Alegratkę na Kraków. Trzymam kciukaski za udane adopcje ! Quote
Tola Posted October 22, 2016 Author Posted October 22, 2016 Godzinę temu, Havanka napisał: Pamiętasz, przysłałaś mi zdjęcia na maila. Zrobiłam każdemu Olx i Alegratkę na Kraków. Trzymam kciukaski za udane adopcje ! No tak! Dziękuję bardzo i wysyłam buziaki. Już mi się te koty i ich ogłoszenia mylą, w tym roku wybitnie dużo tych kocich bezdomniaków :) Quote
elik Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 10 godzin temu, Tola napisał: Nie ma obawy, wątek ma pomagać zwierzakom i nam w komunikacji. Wieczorem zajrzę i poczytam. Jest szansa na dom w Wieliczce dla kotki Burci (kto zrobiłogłoszenia? :) i kocurka Tycjanka w Krakowie - prosimy o kciuki. 2 godziny temu, Havanka napisał: Pamiętasz, przysłałaś mi zdjęcia na maila. Zrobiłam każdemu Olx i Alegratkę na Kraków. Trzymam kciukaski za udane adopcje ! To obie robiłyśmy :) Ja nawet wkleiłam link do ich ogłoszeń na OLXie :) Quote
Tola Posted October 25, 2016 Author Posted October 25, 2016 O 22.10.2016 o 22:37, elik napisał: To obie robiłyśmy :) Ja nawet wkleiłam link do ich ogłoszeń na OLXie :) To również bardzo dziękuję! Wizyta dla Burci w Wieliczce wypadła dobrze, kotka jedzie do swojego nowego domu 02.10. Byłyśmy dzisiaj z Alaskan w schronie, kolejne bardzo smutne odwiedziny, tak trudno wyjezdzać, jak one wszystkie tak bardzo czekają na cud... Maciupeńka sunieczka, tuz po kwarantannie Tuz obok w budzie 3 ciekawskie mordeczki Quote
Tola Posted October 25, 2016 Author Posted October 25, 2016 Suczki od strony pola Sunia bez oka, która ma już swój wątek Quote
Tola Posted October 25, 2016 Author Posted October 25, 2016 Ta czarna suczka na pierwszym planie jest bardzo łągodna, po raz kolejny pierwsza biegnie do siatki, prosi o uwagę - ona jeszcze ma nadzieję... Quote
Tola Posted October 25, 2016 Author Posted October 25, 2016 Suczka, którą interesuje się Gabi jest podobno trochę wycofana, Quote
Anecik Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 5 minut temu, Tola napisał: To również bardzo dziękuję! Maciupeńka sunieczka, tuz po kwarantannie A któż to????? Co to za jedna???? Quote
Tola Posted October 25, 2016 Author Posted October 25, 2016 2 minuty temu, anecik napisał: A któż to????? Co to za jedna???? Maciopstwo, dziewczynka, czeka na sterylkę, nic wiecej nie wiem. Cały czas tak siedziała z podwiniętymi łapinkami, nie ruszyła się przez cały ten czas Quote
Tola Posted October 25, 2016 Author Posted October 25, 2016 Czy ja też mogę mieć nadzieję... Proszę.... Quote
Tola Posted October 25, 2016 Author Posted October 25, 2016 Pies, który jest na miejscu Aresa, parę dni w boksie, przyjazny do ludzi Taki trochę seterowaty chyba... Quote
Tola Posted October 25, 2016 Author Posted October 25, 2016 Trochę szorstki maluszek w 1 boksie Piesek z boksu, w którym jest też Oli, ale ten z przyjaznym chcarakterem Quote
Tola Posted October 25, 2016 Author Posted October 25, 2016 No i maluszki - sunie na wybiegu otwartym Mały strrchulec, boi się każdego ruchu :( Quote
elik Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 49 minut temu, Tola napisał: To również bardzo dziękuję! . . . Maciupeńka sunieczka, tuz po kwarantannie Tolu nie po -Dziękuję- przypomniałam, że tez robiłam ogłoszenia, ot tak... A ta sunia ma w sobie coś z pekińczyka. Tak mi się wydaje. Znowu tyle maleństw :( :( :( Serce boli :( :( :( Quote
Poker Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 Trzeba Anulę tu ściągnąć jak zobaczy to małe pekinkowate jak nie pekińczyka, to bzika dostanie.. Z kolei mi w oko wpadł ten biało - rudy piesio . Quote
elik Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 Teraz, Poker napisał: . . . Z kolei mi w oko wpadł ten biało - rudy piesio . Mnie też, ale mogę tylko pomarzyć. Mam teraz bardzo absorbującego tymczasika, któremu po śmierci pańci groził schron u pałki. Quote
Anula Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 14 godzin temu, Poker napisał: Trzeba Anulę tu ściągnąć jak zobaczy to małe pekinkowate jak nie peki Już wysłałam do Toli sms z prośbą o rezerwację pekineczki.Jak ją zobaczyłam to serce mało mi nie stanęło. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 4 godziny temu, Poker napisał: Z kolei mi w oko wpadł ten biało - rudy piesio . Quote
Anula Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 Bogusik rozmawiała z Tolą.Chcemy pomóc pekineczce,temu pieskowi właśnie terierowatemu i suni malutkiej z lewej strony: Pekineczka jeszcze ma 10dni kwarantanny,może odbierze ją właściciel.Oby tak było.Trzeba będzie się dowiadywać.Musimy poczekać z transportem psiaków ze względu na pekineczkę.Jeżeli właściciel pekinki jednak odbierze ją to będziemy organizować wcześniej transport tych dwóch psiaków do Hoteliku. Ta czarnulka jest też bardzo fajna,ładna z krótką mordką. Quote
Anecik Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 4 minuty temu, Anula napisał: Bogusik rozmawiała z Tolą.Chcemy pomóc pekineczce,temu pieskowi właśnie terierowatemu i suni malutkiej z lewej strony: Pekineczka jeszcze ma 10dni kwarantanny,może odbierze ją właściciel.Oby tak było.Trzeba będzie się dowiadywać.Musimy poczekać z transportem psiaków ze względu na pekineczkę.Jeżeli właściciel pekinki jednak odbierze ją to będziemy organizować wcześniej transport tych dwóch psiaków do Hoteliku. Tak czułam :) Dzięki Dziewczyny. Jakby co to mogę "przenocować" :) Quote
Figunia Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 15 godzin temu, Tola napisał: Czy ja też mogę mieć nadzieję... Proszę.... Gdybym tylko mogła :( 1 Quote
Recommended Posts