Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mari23']ja sie modle, a Wy pijcie - wszystko jedno, byle skutecznie i dla zdrowia Havanki![/QUOTE]

Marysiu jedno drugiego nie wyklucza :cool3:
Ja też szepnę do góry dla Havanki .Jest mi bliska pomimo,ze wirtualna ta nasza znajomośc .Dobrych ludzi wyczuwam zza klawiatury zawsze;)

Posted

Zapraszam na wątek potrąconego psiaka :(
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239994-Ma%C5%82y-piesek-potr%C4%85cony-przez-samoch%C3%B3d-tydzie%C5%84-czo%C5%82ga%C5%82-si%C4%99-po-wsi-ratujmy-go[/url]!!!

Posted (edited)

[quote name='funia']Marysiu jedno drugiego nie wyklucza :cool3:
Ja też szepnę do góry dla Havanki .Jest mi bliska pomimo,ze wirtualna ta nasza znajomośc .Dobrych ludzi wyczuwam zza klawiatury zawsze;)[/QUOTE]

[quote name='haliza']A ja się dziwiłam, że nie ma walentynkowego bazarku :roll:, myślę, że świąteczny już będzie :p, dużo zdrówka Elu :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

wczoraj dostałam sms od Eli - dziękuję wszystkim i pozdrawia serdecznie!
Kiedy budziła się z narkozy, to widziała jakiegoś dużego psa..... tak myślę, jakiego - chyba była u Was taka duża ruda sunia - Iwa albo podobnie...
dzisiaj nie ma wieści od Havanki i bardzo się martwię :( :( :(

wciąż myslę o Havance....
znalazłam sunię, o którą sie martwiła - Iwa - może to ją widziała przy wybudzaniu...
[IMG]http://img06.tablica.pl/images_tablicapl/55978511_6_644x461_molosowata-iwa-czeka-na-dom-_rev001.jpg[/IMG]

Edited by mari23
Posted

:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Bardzo!!!!!!!!Szanuję OSOBY KOCHAJĄCE ZWIERZĘTA a Zamojszczyzna jest mi szczególnie bliska.Pozdrawiam i .....BĘDZIE OK :bye::Dog_run:

Posted

Może ktoś szuka transportu do Krakowa z Zamościa lub odwrotnie. Jutro Kudlataja jedzie z pieskiem po wypadku [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239994-Ma%C5%82y-piesek-potr%C4%85cony-przez-samoch%C3%B3d-tydzie%C5%84-czo%C5%82ga%C5%82-si%C4%99-po-wsi-ratujmy-go!!!?p=20455363#top[/url]

Posted

[quote name='malagos']Myślami jestem z Havanką, ściskam wirtualnie......[/QUOTE]

[quote name='lika1771']Havanko jestesmy z Toba,trzymamy kciuki.[/QUOTE]

[quote name='wolf122']:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Bardzo!!!!!!!!Szanuję OSOBY KOCHAJĄCE ZWIERZĘTA a Zamojszczyzna jest mi szczególnie bliska.Pozdrawiam i .....BĘDZIE OK :bye::Dog_run:[/QUOTE]

[quote name='handzia']Havanko kochana, trzymaj się....czekamy tu na Ciebie.[/QUOTE]

[quote name='M&S']Zdrowia Havanko!!!!![/QUOTE]

Havanka miała trochę ciężkich przejść, ale już dziś pomoc nadeszła i powinno być lepiej...

Havanka z całego serca dziękuje i pozdrawia Was serdecznie, tęskni i bardzo chce jak najszybciej tu wrócić, pomagać.....
planowany powrót ze szpitala to połowa przyszłego tygodnia i oby ten termin się nie przesunął ani o dzień !
i ja Wam dziękuję, że jesteście z Elą w trudnych chwilach !!!!!!

Posted (edited)

[quote name='funia']Oj ,Havanko nie strasz nas ....Czekamy tu na Ciebie jak nie wiem co ;)[/QUOTE]

jak ja ją od Was pozdrawiam,to od razu ryczy..... ale wie, że nie jest sama z tym cierpieniem.....
dziękuję Wam i od Niej, i od siebie, bo i ja czuję sie tak, jakbym z Nią tam była, jak wiadomości nie było - wpadłam w panikę, nie spalam cała noc.... no, ale to już minęło, już trochę lepiej, oby poprawa była szybka i trwała

Edited by mari23
Posted

Wiecie,moja żonka pracuje w szpitalu ,także znam realia od podszewki ...Havanko musi być dobrze!!!!!!!!!!!!To tylko zależy od Twojej siły -masz dla kogo być ,pamiętaj :Dog_run:.Przepraszam za spoufalanie ,wykraczające poza ramy forum ,pozdr.

Posted

[quote name='wolf122']Wiecie,moja żonka pracuje w szpitalu ,także znam realia od podszewki ...Havanko musi być dobrze!!!!!!!!!!!!To tylko zależy od Twojej siły -masz dla kogo być ,pamiętaj :Dog_run:.Przepraszam za spoufalanie ,wykraczające poza ramy forum ,pozdr.[/QUOTE]
Nie przepraszaj my tu wszyscy wiemy o co chodzi ;)
Musi byc dobrze i będzie !!!

Posted

[quote name='mari23']dziewczyny..... błagam Was !!!!! módlcie się razem ze mną !!!!!
z Havanką jest źle... bardzo źle! komplikacje pooperacyjne, jest na OIOM-ie :-( :-( :-([/QUOTE]=
Havanko trzymaj sie.

Posted (edited)

Dopiero wróciłam z wyjazdu, nie miałam interentu.
Z Havanka miałam kontakt sms - owy; ostatnia wiadomość z soboty:(
Przesyłajmy dobre myśli, niech Opatrzność czuwa...
Musi być dobrze.
Wspierajmy Ją dobrymi myślami, słowami..........

Edited by Tola