Tola Posted July 21, 2022 Author Posted July 21, 2022 Dnia 21.07.2022 o 19:30, Poker napisał: Może i lepiej , że nie były sterylizowane w upał. Jak Jaaga może przetrzymać Marisę, to by mogła jechać. Dnia 21.07.2022 o 19:32, Tola napisał: No tak, wiem, tylko jak teraz to rozegrać i zaplanować. Boję się o sunię, jak zostanie tam sama. Rozmawiałam z Jagną, może przetrzymać sunię u siebie. Quote
Alaskan malamutte Posted July 21, 2022 Posted July 21, 2022 Dnia 21.07.2022 o 20:12, Tola napisał: Rozmawiałam z Jagną, może przetrzymać sunię u siebie. No i super. Myśę że można ją sokojnie ogłosić. Jest cudna. Quote
Tola Posted July 22, 2022 Author Posted July 22, 2022 Przed chwilką dzwonił wet - suczki są już po sterylce, można je odebrać w każdej chwili. 1 Quote
Poker Posted July 22, 2022 Posted July 22, 2022 To dobrze, że sunię już po . Czyli plany wracają do pierwotnych. Quote
Tola Posted July 22, 2022 Author Posted July 22, 2022 Dzisiaj do domu do Lublina pojechała nasza Marusia, czekała od lutego na dom. Bardzo dziękuję Alaskan za ogłoszenie, bo w tamtym czasie z trudem łapałam wolne chwile. Marusia na razie dobrze sobie radzi, zwiedza mieszkanie. 1 Quote
Tola Posted July 22, 2022 Author Posted July 22, 2022 Dzisiaj mieliśmy dwie kocie sterylki z DT u p. Małgosi. Przy okazji porobiłam parę zdjęć Arabice, trochę poruszone, bo mała bardzo wiercicka. Jakby ktoś mógł pomóc, to poproszę OLx na Kraków; u mnie ma na Warszawę, Jaaga obiecała na Katowice. Quote
Aldrumka Posted July 23, 2022 Posted July 23, 2022 Jo37, mimo zadłużenia Samby (*), prosiła o przeznaczenie utargu z bazarku - część dla Samby - na koszty leczenia kotków. Przelałam na konto Fundacji, jak wpłyną proszę o potwierdzenie na tym bazarku https://www.dogomania.com/forum/topic/356534-zakończony-dużo-sukienek-mamy-sambę-i-wiktora-wspieramy-do-5-lipca-godz-2100/ Z podaniem kwoty. Quote
Tola Posted July 23, 2022 Author Posted July 23, 2022 Dnia 23.07.2022 o 12:47, Aldrumka napisał: Jo37, mimo zadłużenia Samby (*), prosiła o przeznaczenie utargu z bazarku - część dla Samby - na koszty leczenia kotków. Przelałam na konto Fundacji, jak wpłyną proszę o potwierdzenie na tym bazarku https://www.dogomania.com/forum/topic/356534-zakończony-dużo-sukienek-mamy-sambę-i-wiktora-wspieramy-do-5-lipca-godz-2100/ Z podaniem kwoty. Bardzo dziękuję🌹♥️🌹Jak tylko dostanę wydruk z konta - potwierdzę. Quote
Aska7 Posted July 25, 2022 Posted July 25, 2022 Jestem w domu. Najwcześniej mogę jechać w środę. Chwilę potrzebuję, żeby się ogarnąć. Tarnów to nie problem. Zobaczę tylko na ile Piotrek szafirkowy ma wyjechać. 3 Quote
elik Posted July 25, 2022 Posted July 25, 2022 Dnia 25.07.2022 o 08:49, Aska7 napisał: Jestem w domu. Najwcześniej mogę jechać w środę. Chwilę potrzebuję, żeby się ogarnąć. Tarnów to nie problem. Zobaczę tylko na ile Piotrek szafirkowy ma wyjechać. Witaj Aska w domu i na dogo 🙂 2 Quote
Tola Posted July 25, 2022 Author Posted July 25, 2022 Jadę do schroniska zarezerwować Preguska. Przed chwilą zadzwonił pan, prosi o pomoc dla tego psa, który id paru dni śpi pod jego posesja, na wsi pod Zamościem😥Pies ma obrożę, ale jest bardzo zaniedbany. Rodzina daje mu jeść i pić, ale na posesja nie wpuszczą.😔 Quote
elik Posted July 25, 2022 Posted July 25, 2022 Dzwoniła Tola. Pies zarezerwowany dla Anuli i dla mnie zniknął. Nie ma go ani w osobnym kojcu, ani na ogólnym wybiegu 😞 Pan, z którym Martusia się dogaduje był na urlopie i nic nie wie w tej sprawie. Martusia będzie się jeszcze kontaktowała z wolontariuszką, ale szanse na znalezienie kudłaczka są raczej marne 😞 Będę się kontaktowała z Anulą. Pręgusek jest zarezerwowany. Dostałam po kilka zdjęć z wybiegu suczek i piesków. Suczki Quote
Ewa Marta Posted July 25, 2022 Posted July 25, 2022 Dnia 25.07.2022 o 16:41, elik napisał: Dzwoniła Tola. Pies zarezerwowany dla Anuli i dla mnie zniknął. Nie ma go ani w osobnym kojcu, ani na ogólnym wybiegu 😞 Pan, z którym Martusia się dogaduje był na urlopie i nic nie wie w tej sprawie. Martusia będzie się jeszcze kontaktowała z wolontariuszką, ale szanse na znalezienie kudłaczka są raczej marne 😞 Będę się kontaktowała z Anulą. Pręgusek jest zarezerwowany. Dostałam po kilka zdjęć z wybiegu suczek i piesków. Suczki Ale pech z tym kudłaczem, którego zarezerwowałyście 😞 Oby się odnalazł. Suczki śliczne, adopcyjne. Mnie w oczy rzuciła się pierwsza po lewej. Wesoła, mała... W mig znalazłaby dom. Tylko gdzie ją zabrać 😞 Poza tym samochód Aśki pewnie pęknie w szwach 😞 Quote
Alaskan malamutte Posted July 25, 2022 Posted July 25, 2022 Dnia 25.07.2022 o 16:50, Ewa Marta napisał: Ale pech z tym kudłaczem, którego zarezerwowałyście 😞 Oby się odnalazł. Suczki śliczne, adopcyjne. Mnie w oczy rzuciła się pierwsza po lewej. Wesoła, mała... W mig znalazłaby dom. Tylko gdzie ją zabrać 😞 Poza tym samochód Aśki pewnie pęknie w szwach 😞 Tola mówi że sunia cudna, mała i mlodziutka. Jest też druga śliczna brazowa na szczupłych łapkach drobniusia. Bardzo plakała i zabiegala o uwagę.. Quote
Ewa Marta Posted July 25, 2022 Posted July 25, 2022 Dnia 25.07.2022 o 17:51, Alaskan malamutte napisał: Tola mówi że sunia cudna, mała i mlodziutka. Jest też druga śliczna brazowa na szczupłych łapkach drobniusia. Bardzo plakała i zabiegala o uwagę.. Cudownie byłoby zabrać je obie... Ale jeśli się porwiemy, to tylko na jedną. Zadzwonię do Eluni spytać co myśli o kolejnej suni i do Jagi pytać o miejsce Quote
Alaskan malamutte Posted July 25, 2022 Posted July 25, 2022 Dnia 25.07.2022 o 17:53, Ewa Marta napisał: Cudownie byłoby zabrać je obie... Ale jeśli się porwiemy, to tylko na jedną. Zadzwonię do Eluni spytać co myśli o kolejnej suni i do Jagi pytać o miejsce To może ktoś jeszcze? Sunia młodziutka..bardzo płacze... Quote
Ewa Marta Posted July 25, 2022 Posted July 25, 2022 Dnia 25.07.2022 o 17:24, Aska7 napisał: Nie pęknie. Asiu, czy to znaczy, że gdyby u Jaagi było miejsce, to mogłabyś zabrać tę maliznę? Pierwszą z lewej? Marzę też, żeby znalazł się ktoś dla tej brązowej, trzeciej od lewej. To ta, co tak rozpaczliwie chce się wydostać do ludzi. Też znalazłaby szybko dom. Więc na wszelki wypadek zapytam, czy gdyby ktoś się znalazł, to jest szansa na zabranie ich w środę? Quote
Aska7 Posted July 25, 2022 Posted July 25, 2022 To pani Kasia nie weźmie suczki zamiast kudłacza ? Quote
elik Posted July 25, 2022 Posted July 25, 2022 Dnia 25.07.2022 o 16:50, Ewa Marta napisał: Tylko gdzie ją zabrać 😞 Poza tym samochód Aśki pewnie pęknie w szwach 😞 Ogromnie mi żal, że nie ma kudłaczka 😞 ale w tym schronie tak się dzieje. Nie pierwszy to raz i pewnie nie ostatni. Co prawda termin 2 tygodniowy upłynął, ale Martusia prosiła o przedłużenie, że czekamy na transport i nie odmówiono. Miał poczekać 😞 Piesek, którego wybiorę ma miejsce tam, gdzie jechałby kudłaczek, czyli do Pani Kasi razem z Pręguskiem i miejsce w samochodzie też miał zarezerwowane. Serce boli 😞 Quote
Recommended Posts