Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 16.10.2021 o 19:47, Tola napisał:

Niestety, znalezione 6 tyg. kociątko dzisiaj odeszło

beksa_V6_orig.gif

Biedny maluszek. Oby zwyrodnialec, który go porzucił zapłacił za to.

Posted
Dnia 16.10.2021 o 22:45, Tyśka) napisał:

W tym tygodniu jak nadrobię ogłoszenia dla bezdomniakow to spróbuję pokazać niufka na Facebooku. Siedzi mi w głowie:(

Mi też siedzi na serduchu i prosiłam kogoś o pokazanie niufeczka na f.b.   Kurtka nie pamiętam kogo  😞 

Posted
Dnia 16.10.2021 o 19:47, Tola napisał:

Niestety, znalezione 6 tyg. kociątko dzisiaj odeszło

beksa_V6_orig.gif

Jejku jak mi przykro. Juz o nim powiedziałam corce i zgodziła się zaopiekować. 

Posted
17 godzin temu, elik napisał:

Mogę ogłosić go na Kraków.

Ogłoś Elu, bo mam tam pana inspektora z tozu , którego mogę poprosić o wizytę dla Toli pieska. Może razem da się go wyadoptować. Dla mnie jest śliczny, ale nie ma wyświetleń.

Posted
Dnia 18.10.2021 o 18:11, Sowa napisał:

Misio mocno przypomina - przynajmniej na tych fotkach - wilczego szpica. Może są jakieś fora milośników szpiców?

Togaa pisała parę stron wcześniej, że pomoże go ogłosić, nie wiem czy się udało?

Posted

Gandi podobno bardzo tęskni za swoją panią i domem, jej też przydałaby się jak najszybciej nowa rodzina, która utuli, pozwoli szybciej zapomnieć...

Ona najstarsza z całego tego pozostawionego towarzystwa...

Posted
Dnia 18.10.2021 o 18:42, Tola napisał:

Gandi podobno bardzo tęskni za swoja panią i domem, jej też przydałaby się jak najszybciej nowa rodzina, która utuli, pozwoli szybciej zapomnieć...

W schronisku jest jeszcze jedna sunia, która nie daje mi spokoju. Starsza owczareczka, której zmarła właścicielka. Już długo czeka na dom 😞 Rany, ta bezsilność, że wszystkim sie nie pomoże bardzo boli.

Posted
Dnia 18.10.2021 o 18:44, Tyśka) napisał:

W schronisku jest jeszcze jedna sunia, która nie daje mi spokoju. Starsza owczareczka, której zmarła właścicielka. Już długo czeka na dom 😞 Rany, ta bezsilność, że wszystkim sie nie pomoże bardzo boli.

To ta, której zdjęcie tu pokazywałam?

Posted
Dnia 18.10.2021 o 15:32, Jaaga napisał:

Ogłoś Elu, bo mam tam pana inspektora z tozu , którego mogę poprosić o wizytę dla Toli pieska. Może razem da się go wyadoptować. Dla mnie jest śliczny, ale nie ma wyświetleń.

Mogę skorzystać z Twojego tekstu?

Posted
Dnia 18.10.2021 o 18:47, Tola napisał:

Na podzamojskiej wsi na pomoc czekają sunia i pies 😞

Mam tylko takie zdjęcie

1634566209780.jpg

Piękne. Czarne w kropki cudniaste, a czekoladowy w adopcyjnym kolorze. Oboje tak się błyszczą, może wyrzucone z jednego domu.