b-b Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 Mam zapytanie o Kremika z. Pani chce zadzwonić po 22 jak skończy pracę. Prosiłam aby Tolu do Ciebie wysłała SMS sa i umówiła się na rozmowę. 1 Quote
Tola Posted September 24, 2019 Author Posted September 24, 2019 1 godzinę temu, b-b napisał: Mam zapytanie o Kremika z. Pani chce zadzwonić po 22 jak skończy pracę. Prosiłam aby Tolu do Ciebie wysłała SMS sa i umówiła się na rozmowę. Bardzo się cieszę, to czekam:) Z Kremikiem jest trochę problem, bardzo rozpacza po wyjezdzie brata Kajmka, nadziera się całymi dniami; nie wiem, czy nie powinien zamieszkać z innym kotem... Quote
Tola Posted September 24, 2019 Author Posted September 24, 2019 Dzisiaj do swojego nowego domu w Krakowie pojechała Chałwa:) Quote
Tola Posted September 25, 2019 Author Posted September 25, 2019 Dzisiaj podjechałam na parę minut do schroniska - obiecałam, że zrobię zdjęcia owczarkom. Psa w typie belga już nie ma, ale są sunie, jedna podobna do zmarłej Limby... Ale najpierw psy Malusieńki piesek, bardzo sympatyczny Kolejny nowy pies w schronisku, bardzo wychudzony Quote
Tola Posted September 25, 2019 Author Posted September 25, 2019 Małe, bardzo przyjazne suczki z 1 boku Quote
Tola Posted September 25, 2019 Author Posted September 25, 2019 Kaleki piesek z wybiegu otwartego Quote
Jo37 Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 Jaki ładny jest ten kaleki piesek. Jak im pomóc skoro ani kasy ani miejsca w hotelu. Quote
Jaaga Posted September 26, 2019 Posted September 26, 2019 Dnia 25.09.2019 o 19:23, Tola napisał: Kaleki piesek z wybiegu otwartego Jaki biedny, to przednia łapka. Może mieć problemy z nią, jesli się będzie podpierać na kikucie, może się zrobić stan zapalny kości. Najlepiej byłoby go zabrać i zrobić protezkę. Czasem trzeba wyrównac kość. Quote
Jaaga Posted September 27, 2019 Posted September 27, 2019 Dnia 25.09.2019 o 19:20, Tola napisał: Jaka śliczna suczka. Gdyby była poza schroniskie, to na pewno szybko znalazłaby dom. Biedaczka wychudzona, żebra na wierzchu. Jak przyjdą mrozy, to w tym stanie, z taką sierścią nie da rady. Quote
Tola Posted September 27, 2019 Author Posted September 27, 2019 Dnia 25.09.2019 o 22:17, Jo37 napisał: Jaki ładny jest ten kaleki piesek. Jak im pomóc skoro ani kasy ani miejsca w hotelu. I jedno i drugie to teraz ogromny problem:( 23 godziny temu, Jaaga napisał: Jaki biedny, to przednia łapka. Może mieć problemy z nią, jesli się będzie podpierać na kikucie, może się zrobić stan zapalny kości. Najlepiej byłoby go zabrać i zrobić protezkę. Czasem trzeba wyrównac kość. Piesek jest bardzo ładny, bardzo przyjazny, a łapka prawdopodobnie do korekty, bo wet chyba przy niej nic nie robił, rana zrosła się i tyle:( 11 godzin temu, Jaaga napisał: Jaka śliczna suczka. Gdyby była poza schroniskie, to na pewno szybko znalazłaby dom. Biedaczka wychudzona, żebra na wierzchu. Jak przyjdą mrozy, to w tym stanie, z taką sierścią nie da rady. Sunia śliczna; młodziutka, delikatna, cichutka i widać, że bardzo zagubiona w boksie. Quote
Tola Posted September 27, 2019 Author Posted September 27, 2019 Mam bardzo dobrą wiadomość dotyczącą kocurka Szymusia - jego 2 bracia zamieszkali w domu w Pruszkowie, jeden brat w w DS w Legionowie. No i dzisiaj do p. Janiny do DT zadzwonił pan z Legionowa, że jego kociak będzie szczęśliwszy, jak dołączy do niego braciszek:) Tak więc Szymuś jedną łapka już w Legionowie, jak zwykle szukamy transportu do Warszawy, na który czeka Szymuś i 3 inne kociaki. Szymuś w DT u p. Janiny Jego brat w Ds w Legionowie I kolejni 2 bracia w DS w Pruszkowie 2 Quote
Tola Posted September 27, 2019 Author Posted September 27, 2019 Zrobiłam Kremikowi OLX na Warszawę, czy ktoś mógł pomoc i dorobić na Kraków? DS pilnie potrzebny, najlepiej z drugim kotem, bo Kremik bardzo tęskni za bratem Kajmakiem:( https://www.olx.pl/oferta/maly-kremik-do-adopcji-CID103-IDBMhr8.html Quote
andzia69 Posted September 27, 2019 Posted September 27, 2019 Tola - czy schronisko w Zamosciu to ma jakąś stronę? Żeby byly jakieś zdjęcia czy opis? Ten czarny z kikutkiem to taki trochę w typie flata, ta suczyna czarna chuda chyba w typie ttb - ale zdjęcie takie słabe, ze nie jestem pewna. Quote
Havanka Posted September 27, 2019 Posted September 27, 2019 56 minut temu, Tola napisał: Zrobiłam Kremikowi OLX na Warszawę, czy ktoś mógł pomoc i dorobić na Kraków? DS pilnie potrzebny, najlepiej z drugim kotem, bo Kremik bardzo tęskni za bratem Kajmakiem:( https://www.olx.pl/oferta/maly-kremik-do-adopcji-CID103-IDBMhr8.html Kremik na Kraków: https://www.olx.pl/oferta/do-adopcji-zostal-juz-tylko-kremik-CID103-IDAGGfQ.html https://www.olx.pl/oferta/czy-ktos-pokocha-bialo-rudego-kota-CID103-IDBMlEE.html Powodzenia kotku ! Quote
Tola Posted September 27, 2019 Author Posted September 27, 2019 40 minut temu, andzia69 napisał: Tola - czy schronisko w Zamosciu to ma jakąś stronę? Żeby byly jakieś zdjęcia czy opis? Ten czarny z kikutkiem to taki trochę w typie flata, ta suczyna czarna chuda chyba w typie ttb - ale zdjęcie takie słabe, ze nie jestem pewna. Jest profil na FB, ale próżno tam szukać zdjęć psów do adopcji i opisów:( Od czasu do czasu pokazują parę zdjęć a potem znowu długo nic. https://www.facebook.com/SchroniskoDlaBezdomnychZwierzatWZamosciu/ Zdjęcia wybranemu psu mogę podjechać i zrobić. Quote
Recommended Posts