Tola Posted January 21, 2019 Author Posted January 21, 2019 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Przepraszam, że tutaj, ale tutaj największe skupisko orientujących się w wizytatorach warszawskich.PILNIE SZUKAM KOGOŚ DO WIZYTY P/A DLA BANDZIORKA, WARSZAWA-Młociny, ul. Sokratesa. Dom brzmi suuuuper, a pies to burek z wioski, dzieciak 12msc o którego do tej pory nikt nie pytał, a teraz zadzwonił TEN telefon i serce zabiło mocniej :) Może ktoś podpowie, która z warszawskich dziewczyn ma najbliżej? Quote
Tola Posted January 21, 2019 Author Posted January 21, 2019 Zapraszam wszystkich, którym los starszych psów w schroniskach nie jest obojętny PSY NIEWIDZIALNE - POMÓŻ JE RATOWAĆ 1 Quote
Tyśka) Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 49 minut temu, Tola napisał: Może ktoś podpowie, która z warszawskich dziewczyn ma najbliżej? Dziękuję stokrotnie. Przed sekundą znalazłam wizytatora :) Boże, oby psiakowi się udało! od 11/12msc, od początku jak się urodził jest bezdomny, od 6msc szukamy mu domu, a ma tak wspaniały charakter... Quote
Tyśka) Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 2 minuty temu, Tola napisał: PSY NIEWIDZIALNE - POMÓŻ JE RATOWAĆ Wspaniale, że powstał wątek :) Quote
elik Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 1 godzinę temu, Tola napisał: Zapraszam wszystkich, którym los starszych psów w schroniskach nie jest obojętny PSY NIEWIDZIALNE - POMÓŻ JE RATOWAĆ Dziękuję Tolu za ten wątek 1 Quote
Alaskan malamutte Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Takie cudo pzyszło wczoraj i poprosiło o pomoc.. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 To roczny kocurek. Dałam mu na imię Marcyś. Dzisiaj trafił do gabinetu. Ma ropiejącą rane na przedniej łapce i wyrwany pazurek w tylnej łapce. Fundacja ZEA pokryje wszystkie koszty leczenia i kastracji. "Whiskasowy" Marcyś będzie szukał domku...Zobię mu ogłoszenie na Warszawę. Quote
jankamałpa Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 22 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: To roczny kocurek. Dałam mu na imię Marcyś. Dzisiaj trafił do gabinetu. Ma ropiejącą rane na przedniej łapce i wyrwany pazurek w tylnej łapce. Fundacja ZEA pokryje wszystkie koszy leczenia i kastracji. "Whiskasowy" Marcyś będzie szukał domku...Zobię mu ogłoszenie na Warszawę. Naprawdę Cudo :). Quote
Tola Posted January 23, 2019 Author Posted January 23, 2019 2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: To roczny kocurek. Dałam mu na imię Marcyś. Dzisiaj trafił do gabinetu. Ma ropiejącą rane na przedniej łapce i wyrwany pazurek w tylnej łapce. Fundacja ZEA pokryje wszystkie koszy leczenia i kastracji. "Whiskasowy" Marcyś będzie szukał domku...Zobię mu ogłoszenie na Warszawę. 2 godziny temu, jankamałpa napisał: Naprawdę Cudo :). Kociak cudny i dobrze, że już bezpieczny. Maluch prawdopodobnie zostanie zostanie w lecznicy do chwili znalezienia nowej rodziny, bo niestety nie mamy miejsca w Dt. W najbliższych dniach podjadę do gabinetu i porobię jeszcze parę zdjęć - przydadzą się do ogłoszeń, a TZ umówi Marcysia na kastrację, żeby był gotowy, jak zadzwoni super domek:) Quote
Tola Posted January 23, 2019 Author Posted January 23, 2019 Alutka i Mirabelka mają nowe domy w Krakowie Obie trafiają do domów doświadczonych, w oby domach są koci rezydenci. Rodzina Mirabelki przyjedzie po koteczkę w sobotę. Dla Alutki szukam transportu na następny tydzień, może ktoś coś wie... W obu domach na wizycie PA była elik, której bardzo dziękuję Quote
Tola Posted January 23, 2019 Author Posted January 23, 2019 A to Krakers w nowym domu w Krakowie (pojechał tydzień temu z moim Tzem) Quote
Alaskan malamutte Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Marcyś ogłoszony na Warszawę: https://www.olx.pl/oferta/marcys-whiskasowy-kocurek-do-adopcji-CID103-IDyko4C.html 1 Quote
elik Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 2 godziny temu, Tola napisał: Alutka i Mirabelka mają nowe domy w Krakowie Obie trafiają do domów doświadczonych, w oby domach są koci rezydenci. Rodzina Mirabelki przyjedzie po koteczkę w sobotę. Dla Alutki szukam transportu na następny tydzień, może ktoś coś wie... W obu domach na wizycie PA była elik, której bardzo dziękuję Tolu, a może pan od Mirabelki mógłby zabrać też Alutkę i przetrzymać do dnia odbioru przez jej panią. Warto zapytać :) Może to tylko kwestia kilku dni? Quote
Tola Posted January 23, 2019 Author Posted January 23, 2019 8 minut temu, elik napisał: Tolu, a może pan od Mirabelki mógłby zabrać też Alutkę i przetrzymać do dnia odbioru przez jej panią. Warto zapytać :) Może to tylko kwestia kilku dni? Pytałam od razu - niestety nie może, zabiera z Rzeszowa jakis ludzi do Krakowa. Quote
Alaskan malamutte Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 3 godziny temu, Tola napisał: Alutka i Mirabelka mają nowe domy w Krakowie Bardzo, bardzo się cieszę!!! Niech bedą szczęśliwe w SWOICH domkach!! Ogłoszenia juz zdjęłam. Quote
elik Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 11 minut temu, Tola napisał: Pytałam od razu - niestety nie może, zabiera z Rzeszowa jakis ludzi do Krakowa. Szkoda :( Quote
Tola Posted January 23, 2019 Author Posted January 23, 2019 5 minut temu, elik napisał: Szkoda :( Szkoda. Najgorsze, ze nie mam na razie innego transportu:( Elu, a jak Twoja ręka po tym wczorajszym upadku, wszystko ok? Quote
elik Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 8 minut temu, Tola napisał: . . . Elu, a jak Twoja ręka po tym wczorajszym upadku, wszystko ok? Lepiej nie pytaj Martusiu. Masz tyle spraw na głowie :) Quote
Tola Posted January 23, 2019 Author Posted January 23, 2019 1 minutę temu, elik napisał: Lepiej nie pytaj Martusiu. Masz tyle spraw na głowie :) No to teraz już nie zasnę:( Jednak coś się stało?:( Proszę napisz Quote
Tola Posted January 23, 2019 Author Posted January 23, 2019 6 minut temu, elik napisał: Lepiej nie pytaj Martusiu. Masz tyle spraw na głowie :) Jutro zadzwonię Quote
elik Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 17 minut temu, Tola napisał: No to teraz już nie zasnę:( Jednak coś się stało?:( Proszę napisz Spij smacznie Martusiu :) Pokiereszowałam się trochu, ale nic to, ważne, że zwierzaczki będą miały domki. Quote
Tola Posted January 24, 2019 Author Posted January 24, 2019 Pomocy!!! 2 suczki i 4 szczeniaki z interwencji:( Quote
Tyśka) Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 Kochani, w niedzielę do nowego domu w Zamościu pojechała "moja" podopieczna, Rysia. I we wtorek zdołała wyswobodzić się z szelek i uciec :( Nie zna terenu, ona wcześniej stołówka się na wsi :(( Okolice Orląt Lwowskich... Tolu, AM - czy jesteście w stanie pomóc w poszukiwaniach? Albo pokazać kicię gdzieś dalej na FB i swoim Znajomym z Zamościa? Osobiście jestem przerażona... to taka ufna istotka... w zupełnie obcym miejscu... Tutaj jej ogłoszenie:https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1920382124726262&id=100002634784706 Quote
Tola Posted January 25, 2019 Author Posted January 25, 2019 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Kochani, w niedzielę do nowego domu w Zamościu pojechała "moja" podopieczna, Rysia. I we wtorek zdołała wyswobodzić się z szelek i uciec :( Nie zna terenu, ona wcześniej stołówka się na wsi :(( Okolice Orląt Lwowskich... Tolu, AM - czy jesteście w stanie pomóc w poszukiwaniach? Albo pokazać kicię gdzieś dalej na FB i swoim Znajomym z Zamościa? Osobiście jestem przerażona... to taka ufna istotka... w zupełnie obcym miejscu... Tutaj jej ogłoszenie:https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1920382124726262&id=100002634784706 Wysłałam link do Marty P., która prowadzi nasz profil funadcyjny na Fb, rezesłałam mailem do znajomych. Ciężko będzie, w pobliżu ruchliwa ulica, a i do głównej blisko:( Koniecznie potrzebne ogłoszenia, tam jest w pobliżu szkoła podstawowa... Biedna kocina:( Czy kotka nie mogła poegzystować trochę w nowym miejscu bez wychodzenia, korzystała chyba z kuwety? Quote
Recommended Posts