Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Przepraszam, że tutaj, ale tutaj największe skupisko orientujących się w wizytatorach warszawskich.

PILNIE SZUKAM KOGOŚ DO WIZYTY P/A DLA BANDZIORKA, WARSZAWA-Młociny, ul. Sokratesa. Dom brzmi suuuuper, a pies to burek z wioski, dzieciak 12msc o którego do tej pory nikt nie pytał, a teraz zadzwonił TEN telefon i serce zabiło mocniej :) 

Może ktoś podpowie, która z warszawskich dziewczyn ma najbliżej?

Posted
49 minut temu, Tola napisał:

Może ktoś podpowie, która z warszawskich dziewczyn ma najbliżej?

Dziękuję stokrotnie. Przed sekundą znalazłam wizytatora :) Boże, oby psiakowi się udało! od 11/12msc, od początku jak się urodził jest bezdomny, od 6msc szukamy mu domu, a ma tak wspaniały charakter...

Posted

To roczny kocurek. Dałam mu na imię Marcyś. Dzisiaj trafił do gabinetu. Ma ropiejącą rane na przedniej łapce i wyrwany pazurek w tylnej łapce. Fundacja ZEA pokryje wszystkie koszty leczenia i kastracji. 

"Whiskasowy" Marcyś będzie szukał domku...Zobię mu ogłoszenie na Warszawę.

Posted
22 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

To roczny kocurek. Dałam mu na imię Marcyś. Dzisiaj trafił do gabinetu. Ma ropiejącą rane na przedniej łapce i wyrwany pazurek w tylnej łapce. Fundacja ZEA pokryje wszystkie koszy leczenia i kastracji. 

Naprawdę Cudo :).

Posted
2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał:

To roczny kocurek. Dałam mu na imię Marcyś. Dzisiaj trafił do gabinetu. Ma ropiejącą rane na przedniej łapce i wyrwany pazurek w tylnej łapce. Fundacja ZEA pokryje wszystkie koszy leczenia i kastracji. 

2 godziny temu, jankamałpa napisał:

Naprawdę Cudo :).

Kociak cudny i dobrze, że już bezpieczny.

Maluch prawdopodobnie zostanie zostanie  w lecznicy do chwili znalezienia nowej rodziny, bo niestety nie mamy miejsca w Dt.

W najbliższych dniach podjadę do gabinetu i porobię jeszcze parę zdjęć -  przydadzą się do ogłoszeń, a TZ umówi Marcysia na kastrację, żeby był   gotowy, jak zadzwoni super domek:)

Posted

Alutka i Mirabelka mają nowe domy w Krakowietaniec-emotikon-ruchomy-obrazek-0055

Obie trafiają do domów doświadczonych, w oby domach są koci rezydenci.

Rodzina Mirabelki przyjedzie po koteczkę w sobotę.

Dla Alutki szukam transportu na następny tydzień, może ktoś coś wie...

W obu domach na wizycie PA była elik, której bardzo dziękujędziekuje-ruchomy-obrazek-0054

Posted
2 godziny temu, Tola napisał:

Alutka i Mirabelka mają nowe domy w Krakowietaniec-emotikon-ruchomy-obrazek-0055

Obie trafiają do domów doświadczonych, w oby domach są koci rezydenci.

Rodzina Mirabelki przyjedzie po koteczkę w sobotę.

Dla Alutki szukam transportu na następny tydzień, może ktoś coś wie...

W obu domach na wizycie PA była elik, której bardzo dziękujędziekuje-ruchomy-obrazek-0054

Tolu, a może pan od Mirabelki mógłby zabrać też Alutkę i przetrzymać do dnia odbioru przez jej panią. Warto zapytać :) Może to tylko kwestia kilku dni?

Posted
8 minut temu, elik napisał:

Tolu, a może pan od Mirabelki mógłby zabrać też Alutkę i przetrzymać do dnia odbioru przez jej panią. Warto zapytać :) Może to tylko kwestia kilku dni?

Pytałam od razu - niestety nie może, zabiera z Rzeszowa jakis ludzi do Krakowa.

Posted
5 minut temu, elik napisał:

Szkoda  :(

Szkoda. Najgorsze, ze nie mam na razie  innego transportu:(

Elu, a jak Twoja ręka po tym wczorajszym upadku, wszystko ok?

Posted
8 minut temu, Tola napisał:

. . .

Elu, a jak Twoja ręka po tym wczorajszym upadku, wszystko ok?

Lepiej nie pytaj Martusiu. Masz tyle spraw na głowie :)

Posted
1 minutę temu, elik napisał:

Lepiej nie pytaj Martusiu. Masz tyle spraw na głowie :)

No to teraz już nie zasnę:(

Jednak coś się stało?:( Proszę napisz

Posted
17 minut temu, Tola napisał:

No to teraz już nie zasnę:(

Jednak coś się stało?:( Proszę napisz

Spij smacznie Martusiu :)   Pokiereszowałam się trochu, ale nic to, ważne, że zwierzaczki będą miały domki.

Posted

Kochani, w niedzielę do nowego domu w Zamościu pojechała "moja" podopieczna, Rysia. I we wtorek zdołała wyswobodzić się z szelek i uciec :( Nie zna terenu, ona wcześniej stołówka się na wsi :(( Okolice Orląt Lwowskich...
Tolu, AM - czy jesteście w stanie pomóc w poszukiwaniach? Albo pokazać kicię gdzieś dalej na FB i swoim Znajomym z Zamościa? Osobiście jestem przerażona... to taka ufna istotka... w zupełnie obcym miejscu...
Tutaj jej ogłoszenie:
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1920382124726262&id=100002634784706

Posted
3 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Kochani, w niedzielę do nowego domu w Zamościu pojechała "moja" podopieczna, Rysia. I we wtorek zdołała wyswobodzić się z szelek i uciec :( Nie zna terenu, ona wcześniej stołówka się na wsi :(( Okolice Orląt Lwowskich...
Tolu, AM - czy jesteście w stanie pomóc w poszukiwaniach? Albo pokazać kicię gdzieś dalej na FB i swoim Znajomym z Zamościa? Osobiście jestem przerażona... to taka ufna istotka... w zupełnie obcym miejscu...
Tutaj jej ogłoszenie:
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1920382124726262&id=100002634784706

Wysłałam link do Marty P., która prowadzi nasz profil funadcyjny na Fb, rezesłałam mailem do znajomych.

Ciężko będzie,  w pobliżu ruchliwa ulica, a i do głównej blisko:(

Koniecznie potrzebne  ogłoszenia, tam jest w pobliżu szkoła podstawowa...

Biedna kocina:(

Czy kotka nie mogła poegzystować trochę w nowym miejscu bez wychodzenia, korzystała chyba z kuwety?