Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tola napisał(a):
Fifi wciąż szuka domu; matka jest maleńką suczką, więc Fifi będzie mała lub średniej wielkości. Była najmniejsza z miotu.

Dziękuję Tolu, zaraz odpowiem zainteresowanej i podam do Ciebie namiary.

Posted (edited)

Dzisiaj do swojego nowego domu do Lublina pojechała Emi - ostatni z czwórki szczeniaków z Krasnobrodu:)
Rodzeństwo rozjechało się po Polsce (Odi - Szczecin, Abi - Kraków, Daisy - Milanówek no i Emi - Lublin):)
Szczęścia malutka!

Dziękuje za pomoc w ogłoszeniach:)

Edited by Tola
Posted

terra napisał(a):
Dziękuję Tolu, zaraz odpowiem zainteresowanej i podam do Ciebie namiary.

Ciotki, skoro ona jest jeszcze wolna, to poczekajcie do jutra. Może coś mi się uda wskórać.

Posted

Emisiu, bądź szczęśliwa we własnym domku.
Ale się towarzystwo rozjechało na wszystkie strony świata :)
Najbardziej lubię zdejmować ogłoszenia, kiedy psiak znajdzie domek :)

Trzymam kciuki za domek Fifi.

Posted

terra napisał(a):
Ponieważ padł mi komputer (dzialam na pożyczonym) nie mam dostępu do danych adresowych z ogłoszeń a mam zapytanie o Gwiazdeczkę z tego ogłoszenia:
http://tablica.pl/oferta/gwiazdeczka-mala-ok-5-miesieczna-suczka-czeka-na-dom-ID2Wrc5.html

Bardzo proszę o podesłanie mi na pw tel. i adresu mailowego.

Gwiazdeczka pojechała już do swojego domku, sama ją w sobotę zawiozłam do Warszawy :) Bardzo dziękuję za te ogłoszenia. Złotek też jest już w domu.

Posted

handzia napisał(a):
Gwiazdeczka pojechała już do swojego domku, sama ją w sobotę zawiozłam do Warszawy :) Bardzo dziękuję za te ogłoszenia. Złotek też jest już w domu.

Super, bardzo się cieszę, że maleństwa już we własnych domkach :)

Posted

Jest osoba zainteresowana i wzruszona losem Kajtusia.
Oferuje bdt z opcją ds. To ogłoszenie z gumtree, więc całego maila mogę przesłać dalej, ale poproszę na pw adres mailowy na jaki wysłać, bo tak jak pisałam padł mi komputer i nie mam żadnych danych adresowych.
Wiem, że Kajtuś ma dt i gdyby nie on, to może jakaś inna bieda skorzysta.

Posted (edited)

Wczoraj Fifi/Fionka zamieszkała w swoim nowym domu z ogrodem w Zamościu:)
Rodzinka bardzo psiolubna; w domu jest już dorosła suczka - zadbana, kochana (jakiś czas temu z powodu problemów ze stawem biodrowym leczona aż w Warszawie).
Havanka - terra - bardzo dziękuję za ogłoszenia.

Terra - wysyłam pv.

Fifi vel Fionka jeszcze u zadry

Edited by Tola
Posted (edited)

[quote name='wolf122']Powodzenia suniu :loveu:[/QUOTE]
To jeszcze proszę o kciuki za mojego wiejskiego Fafika - dzwoniła przed chwilą pani z Lublina - jeśli psiak potrafi chodzić na smyczy to jest gotowa na adopcję

Edited by Tola
Posted

A ja wczoraj odesłałam zainteresowanego adopcją Fifi pana, do Toli a tu niespodzianka ! Fifi już w swoim własnym domu ! Szczęśliwego życia malutka !
Trzymam mocno kciuki za Fafika !

Posted

[quote name='Havanka']A ja wczoraj odesłałam zainteresowanego adopcją Fifi pana, do Toli a tu niespodzianka ! Fifi już w swoim własnym domu ! Szczęśliwego życia malutka !
Trzymam mocno kciuki za Fafika ![/QUOTE]

Niestety nikt do mnie nie dzwonił w sprawie Fifi...
A pani od Fafika juz zrezygnowała; jeszcze rano pytała, kiedy Fafik może przyjechać, a parę godz.póżniej zrezygnowała.
Wciąż nie rozumiem takich zachowań i telefonów:roll:

Fafik jak na razie nie nadaje się do bloku - szelki owszem dał sobie nałożyć, ale potem rozpłaszczył się na ziemi i koniec z nauki.
Po założeniu smyczy wpadł w panikę, szalał, kręcił się, przysiadał - musiałam zdjąć mu to wszystko.
Na początku myślałam, ze to sprawa zaufania - unikał bliższego kontaktu; teraz jednak okazało się, że zupełnie nie wie co to szelki i smycz i boi się tego panicznie.
Zrobił za to postępy w kontaktach z nami - zupełnie już się nie boi, wchodzi do chałupy, śpi w fotelu, bawi się, aportuje.
Jest chudziutki i nadal nie ma apetytu - pomimo odrobaczenia; jest wciąz bardziej zainteresowany człowiekiem niz jedzeniem.
Muszę jednak coś z nim zrobić, bo jest wciąż bezdomny, a w pobliżu ruchliwa droga.
No i zaczął ganiać moje kotki, które cały czas siedzą gdzieś na górze, bo boją się zejsć...

Posted (edited)

[quote name='Tola']Niestety nikt do mnie nie dzwonił w sprawie Fifi...
[/QUOTE]
Właśnie dzwonił bardzo miły pan z Bochni; ale Fifi już we własnym domku.

Edited by Tola
Posted

Pozdrowienia od Fryzi - kto pamięta dziewczynę:loveu:
Zabrana z zamojskiego schronu w 2008 r, leczona ponad 2 tyg w klinice w Lublinie, wreszcie trafiła do Murki, a potem do super domu u Luna123:lol:
Więcej zdjęć na wątku suni.
Wygląda na niewiniątko ,ale ma charakterek;)

Posted

Tolu, czy mail ode mnie z ofertą dt dotarł?
Wybrałam z adresów mailowych ten, który wydawał mi się Twój, czyżbym się pomyliła? :oops:

Posted

To jeszcze proszę o kciuki za mojego wiejskiego Fafika - dzwoniła przed chwilą pani z Lublina - jeśli psiak potrafi chodzić na smyczy to jest gotowa na adopcję
-może lepiej ,że się tak szybko rozmyśliła....Trzymam kciuki non-stop za wszystkie zwierzaki świata:bluepaw: Pozdrawiam :loveu:

Posted

We wrześniowym numerze miesięcznika Przyjaciel Pies ukaże się ogłoszenie malutkiego Riko; pomimo wielu aktualnych ogłoszeń nikt nie pyta o miniaturkę