Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

💔😢Przedwczoraj przyszła smutna wiadomość z Anglii o śmierci Abi  vel Norci.  Norcia na nowy dom czekała z rodzeñstwem u Murki,  została zaadoptowana w maju 2013 roku jako 7 miesięczne szczenię. Zamieszkała w Krakowie, potem rodzina przeniosła się do Anglii. Sunia była wielkim przyjacielem i ogromną miłością p. Sylwii i reszty rodziny. Dziękujemy za wspaniałe  życie Norci, jest nam niezmiernie przykro, smutno.  Biegaj suniu bez bólu  za TM.   🖤💔😢

image.jpeg.72a24b37fe7efe8ffc91ae087aa5d823.jpeg

Posted

Mam bardzo smutną wiadomość, która złamała mi serce - w środę, po krótkiej ale bardzo ciężkiej walce w Warszawie i całodobowej klinice  odszedł malutki Hipolit💔😢 Nie pisałam wcześniej, nie mogłam😢 Do końca mieliśmy wszyscy nadzieję, że maluszek da radę. Rodzina była w kontakcie ze mną i Alaskan, mieli wsparcie, finansowe też. Nie udało się 😢  Hipolitek już bez bólu😢

IMG_20250120_192701.jpg

759099276.jpg

Posted

Hipolit trzymał wsparcie na leczenie, za które bardzo dziękujemy, niestety malutki nie dał rady 😞

kwiat-ruchomy-obrazek-0015.gif

200 zł  - Alaskan malamutte (22.01.)

130 zł - Paweł, syn Alaskan (22.01.)

Posted
Dnia 3.02.2025 o 21:40, Poker napisał:

Aksamitka ma cały czas moje ogłoszenie na OLX. Wyróżnienie kończy eis 08.02. Ma na Bielsko. Może zmienić miasto ?

Ona wszdzie już ma - Kraków, Warszawa i chyba i Katowice

Posted
Dnia 3.02.2025 o 22:06, Poker napisał:

To może na Wrocław ?

To może spróbujmy na Katowice,  bo chyba to stare już nieaktualne;  ona miała już od Ciebie OLX na Wrocław...

Nie rozumiem braku zainteresowania tą koteczką:(

Posted

🐾❤️Co roku parę osób z dogomanii z bliskimi przekazuje nam 1,5 % z podatku.  W tym roku również bardzo proszę o takie wsparcie, bo pomagamy tylko dzięki uzyskanym w ten sposób środkom.  Obiecuję, że wykorzystamy je najlepiej, jak potrafimy. 
Dzięki przekazanym środkom będziemy mogli przez kolejny rok pomagać - również psom z dogomanii. Proszę o przekazanie ulotki rodzinie i znajomym.🐾.❤️

IMG-20240118-WA0002.jpg