Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 4.12.2023 o 12:28, Jaaga napisał:

Napiszę tu, bo każdy zagląda. Rozliczenia na faktury na Zea w tym miesiącu  księgowa fundacji przyjmuje tylko do 20.12. Bardzo więc proszę, jeśli jakieś psy u nas hotelowane mają być rozliczone na Zea, żeby dać mi znać do 15.12. Inaczej będą możliwe tylko zwykle paragony.

Do 450,00 zł można wystawić paragon z NIP-em i będzie traktowany jako faktura uproszczona.

Posted
Dnia 5.12.2023 o 12:13, Grażka123 napisał:

Do 450,00 zł można wystawić paragon z NIP-em i będzie traktowany jako faktura uproszczona.

To nie zmienia faktu, że  ksiegowa fundacji tego nie rozliczy 😉 Po prostu 20.12.zamyka miesiąc i rok. Nie ma wiec znaczenia, czy to bedzie paragon z nipem czy faktura. 

Posted
Dnia 5.12.2023 o 13:29, b-b napisał:

Miałam zapytanie o Kminka u mnie Majeranek https://www.olx.pl/d/oferta/majeranek-tulasny-kocurek-czeka-na-dom-CID103-IDXGBju.html?

Pani podobno dzwoniła i czeka na oddzwonienie 🙂

Mam pytanie, czy dałabyś mi radę ogłosić kocurka Landrykna? Zrobiłam zdjęcia. jeśli tak, to przeslij mi prosze adres mailowy, to wyślę fotki, bo tu po zmniejszeniu znacznie tracą na jakości.

Posted
Dnia 5.12.2023 o 15:47, Jaaga napisał:

Mam pytanie, czy dałabyś mi radę ogłosić kocurka Landrykna? Zrobiłam zdjęcia. jeśli tak, to przeslij mi prosze adres mailowy, to wyślę fotki, bo tu po zmniejszeniu znacznie tracą na jakości.

A nie jest to ten kotek? https://www.olx.pl/d/oferta/maly-3-4-m-kocio-szuka-swojego-czlowieka-CID103-IDXm5VP.html?bs=olx_pro_listing

Jeśli zdjęcia są złe to podam Ci maila na fotki :)

Posted
Dnia 5.12.2023 o 16:53, Jaaga napisał:

Nie, to nie Landrynek 😉 Nasz jest już dorosłej wielkości. Dziękuję. Wieczorkiem podeślę.  Teraz przeniosłam sobie na maila.

OK

Tylko proszę jeszcze o tekst do ogłoszenia i miasto :))

Posted
Dnia 6.12.2023 o 09:33, elik napisał:

Na konto Fundacji ZEA 5.12. wpłaciłam 770,00 zł do podziału dla 3 psiaczków. Jak pojawi się na koncie, to bardzo proszę Martusiu o potwierdzenie na wątku bazarku.

< L I N K >

Tak, zrobię to niezwłocznie po otrzymaniu potwierdzenia. 

Posted

Bambosz prawdopodobnie w poniedziałek pojedzie do Jaaga, niestety płatnym transportem, bo ten gratisowy, ale tylko do Krakowa, mógłby być dopiero za 3 - 4 tyg. a tyle czekać nie możemy😔

IMGP6709.JPG

Posted

Z ogromną radością  informuję, że nasz czarny Kminek święta spędzi u siebie 🙂

Nikt go do tej pory nie zauważał aż tu nagle Murka podrzuciła nowe zdjęcia, b-b zrobiła nowy olx i od wczoraj wielka odmiana,  tel. dzwoni:)

Dom już wybrany - maluch zamieszka w Krakowie; dzisiaj na wizycie była p. Jola , która od ok. roku pomaga nam w wizytach,  bardzo dziękujękwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0136.gif

kmink9.jpg.d7a2f7cd5159c7a2f4f64558b1efbb2b.jpg

• Like 2
Posted

Kolejna radosna wiadomość dotyczy czarnej suczki, o której niedawno pisałam, a która od 2 lat błąkała się na jeden z wsi.

Suczka od 10 dni mieszka w Tomaszowie Lub.; ponieważ zobowiązaliśmy się do opłacenia zabiegu, suczka parę dni temu miała USG, bo  obawialiśmy się, że może być w ciąży.

I co się okazało - suczka jest wysterylizowana i ma czip! 

IMG-20231209-WA0007.jpg

IMG_20231209_212258.jpg

• Like 2
Posted
Dnia 9.12.2023 o 21:47, elik napisał:

Super  🙂  U mnie ma ogłoszenie wyróżnione do 13.12. czyli jeszcze 4 dni. Czy podstawić któregoś psiaczka?

Elu, w miejsce olx kota możesz wstawić tylko  kolejnego kota. Dziękuję za pomoc 🌹❤️

Posted
Dnia 9.12.2023 o 22:21, Tola napisał:

Elu, w miejsce olx kota możesz wstawić tylko  kolejnego kota. Dziękuję za pomoc 🌹❤️

A ta koteczka ma już dom? Też ma wyróżnione do 13.12.

Młodziutka koteczka Mruczusia szuka domku

Posted

Bazarek trwać będzie do 14.12. Do tego dnia licytować będziecie mogli fanty, które wpadną Wam w oko:)

Piątek 15.12 zostawimy na zaksięgowanie środków na naszym koncie, a 16tego ruszymy z wysyłką paczkomatem tak żeby Wasze fanty mogły dotrzec do Was jeszcze przed świetami - jako na przykład prezenty dla Waszych bliskich albo dla Was samych :)🎁

Posted
Dnia 10.12.2023 o 10:38, Tola napisał:

Bazarek trwać będzie do 14.12. Do tego dnia licytować będziecie mogli fanty, które wpadną Wam w oko:)

Piątek 15.12 zostawimy na zaksięgowanie środków na naszym koncie, a 16tego ruszymy z wysyłką paczkomatem tak żeby Wasze fanty mogły dotrzec do Was jeszcze przed świetami - jako na przykład prezenty dla Waszych bliskich albo dla Was samych 🙂🎁

Nie wiem jak sie tam poruszać, nie widzę fantów.