malawaszka Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Kolejna czwórka dostała szansę od losu, maluchy dostały surowicę, jak trochę odżyją i nabiorą energii zostaną odrobaczone. Są kochane, przytulaste i czekają na dobre domy - warunkiem adopcji suczek jest sterylizacja w odpowiednim wieku. trzy dziewczynki i chłopak Maluszki są w Bukownie u missieek [email protected] 504 588 874 tu po jednej fotce, więcej niżej Suczka, niebieskooka jamniczkowata, śliczności - za TM ['] SAMBA MA DOM Samba ma około 3 miesiące, jest typowym szczeniakiem lubiącym się bawić i biegać, ale nie narzuca się i nie dokucza. Jest słodkim całuśnikiem, lubi się bawić z innymi psami. Wyrośnie na niedużą suczkę. Jest zdrowa, odrobaczona i zaszczepiona AXON Chłopaczek będzie średnio-duży, pręgusek Quote
malawaszka Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Axon ma około 4 miesiące, jest typowym szczeniakiem lubiącym się bawić i biegać, ale nie narzuca się i nie dokucza. Jest słodkim całuśnikiem, lubi się bawić z innymi psami. Wyrośnie na sporego psa - już teraz widać jaki będzie piękny i imponujący. Jest zdrowy, odrobaczony i zaszczepiony. Quote
Kenny Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 no cudne są maleństwa :loveu::loveu::loveu: tą niebieskooką piękność miałam przyjemność poznać osobiście i już nawet chciałam z nią do domu uciekać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mam nadzieję, że domki się szybko znajdą, mogę plakaciki zrobić ;) Quote
malawaszka Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 czarnuszka slicznotka rozrabiara:loveu: Quote
malawaszka Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Kenny trzeba było brać i uciekać :lol: Quote
Kenny Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 za dużo świadków było :eviltong: szybko by mnie złapali :placz: Quote
malawaszka Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Asior napisał(a):czyli co?? allegro szykować???? :cool3: szykować :Rose: :loveu: Quote
halbina Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Boże, jakie kochane mordeczki! Jakby co, to te dwa puchatki mogłabym przechowac u siebie... po surowicy... :loveu::loveu::loveu: Quote
kuba123 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Halbina tęskno ci za szczeniorem w domu:evil_lol: Quote
AMIGA Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 halbina napisał(a):Boże, jakie kochane mordeczki! Jakby co, to te dwa puchatki mogłabym przechowac u siebie... po surowicy... :loveu::loveu::loveu: Oj tak, taaaak, znowu będziemy mieli okazję oglądać przeobłędne zdjęcia jak z mAlutką :multi::multi: Quote
weszka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Jakie śliczności :crazyeye::loveu: A Blue ma oczy jak ja :razz: Chyba długo u missieek nie zagrzeją z taką aparycją :loveu: Quote
Lilmo Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 :mdleje: :mdleje: :mdleje: No nie mogę! Przecież to cuda, a nie szczeniaki :loveu: Quote
missiaa Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Czarna to Karusia :eviltong::evil_lol: Odrazu jak przyjechały to ją tak nazwałam "roboczo":evil_lol: Quote
Recommended Posts