Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kolejna czwórka dostała szansę od losu, maluchy dostały surowicę, jak trochę odżyją i nabiorą energii zostaną odrobaczone. Są kochane, przytulaste i czekają na dobre domy - warunkiem adopcji suczek jest sterylizacja w odpowiednim wieku.
trzy dziewczynki i chłopak

Maluszki są w Bukownie u missieek
[email protected]
504 588 874

tu po jednej fotce, więcej niżej

Suczka, niebieskooka jamniczkowata, śliczności - za TM [']

SAMBA MA DOM
Samba ma około 3 miesiące, jest typowym szczeniakiem lubiącym się bawić i biegać, ale nie narzuca się i nie dokucza. Jest słodkim całuśnikiem, lubi się bawić z innymi psami. Wyrośnie na niedużą suczkę. Jest zdrowa, odrobaczona i zaszczepiona

AXON Chłopaczek będzie średnio-duży, pręgusek

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Axon ma około 4 miesiące, jest typowym szczeniakiem lubiącym się bawić i biegać, ale nie narzuca się i nie dokucza. Jest słodkim całuśnikiem, lubi się bawić z innymi psami. Wyrośnie na sporego psa - już teraz widać jaki będzie piękny i imponujący. Jest zdrowy, odrobaczony i zaszczepiony.

Posted

no cudne są maleństwa :loveu::loveu::loveu: tą niebieskooką piękność miałam przyjemność poznać osobiście i już nawet chciałam z nią do domu uciekać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mam nadzieję, że domki się szybko znajdą, mogę plakaciki zrobić ;)

Posted

halbina napisał(a):
Boże, jakie kochane mordeczki! Jakby co, to te dwa puchatki mogłabym przechowac u siebie... po surowicy... :loveu::loveu::loveu:

Oj tak, taaaak, znowu będziemy mieli okazję oglądać przeobłędne zdjęcia jak z mAlutką :multi::multi: