Erica Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Niebieskooka jest cudna :loveu: Proszę powiedzcie jak 'mała' ona będzie docelowo? Jak się dogaduje z innymi psami? Ja szukam ( http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-mlodej-suczki-wroclaw-137507/ ) raczej większej suczki, ale ta mi serducho podbiła. misieek - gdybyś chciała mnie rozważyć jako DS dla małej, od razu mówię, że zostałaby wysterylizowana. Quote
malawaszka Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 zapraszam na bazarek dla psiaków i kociaków u missieek http://www.dogomania.pl/forum/f99/tusze-hp-czarne-no-15-kolor-no-22-na-utrzymanie-tymczasow-u-missieek-do-20-v-137553/#post12272991 Quote
Lilmo Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 No i Drops ma również u mnie mały pakiecik ;) Ogłoszenia: krakow.gumtree.pl 4lapy.pl hodowcy.com.pl ( a tym samym psy-ogloszenia.pl, kupszczeniaka.pl ) adopcjepsow.org kupiepsa.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl ogloszenia.interpress.pl nasipupile.pl przygarnijzwierzaka.pl oxl.pl kokosy.pl ogloszenia.24polska.pl Quote
malawaszka Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 dzięki Ci szczeniaczkowy aniele :Rose: Quote
halbina Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 ktoś szuka malucha w typie jamnika, miałam takie cudeńko - Zadziorka, podesłałam tej pani wątek. Quote
Lilmo Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 malawaszka napisał(a):dzięki Ci szczeniaczkowy aniele :Rose: Proszę nie przesadzać :oops: Zawsze chętnie pomogę. Ogłoszenia już przynoszą skutki, gdyż otrzymałam już jedną odpowiedź w sprawie Dropsa. Osoba ta skorzystała z formularza na stronie, więc przyszła ona do mnie. Przesłałam tą widomość dalej na adres : [email protected] :) Quote
malawaszka Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 DZIĘKI Halbinko, dzięki Lilmo :Rose: :loveu::loveu::loveu: Quote
missieek Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Erica napisał(a):Niebieskooka jest cudna :loveu: Proszę powiedzcie jak 'mała' ona będzie docelowo? Jak się dogaduje z innymi psami? Ja szukam ( http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-mlodej-suczki-wroclaw-137507/ ) raczej większej suczki, ale ta mi serducho podbiła. misieek - gdybyś chciała mnie rozważyć jako DS dla małej, od razu mówię, że zostałaby wysterylizowana. bedzie to totalny mikrut max 5-6 kg, jamnikowata z innymi psami dogaduje sie dobrze - to jeszcze szczeniak Quote
Erica Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 missieek napisał(a):bedzie to totalny mikrut max 5-6 kg, jamnikowata z innymi psami dogaduje sie dobrze - to jeszcze szczeniak Faktycznie, straszny mikrut :( Niestety dla mnie za mała. Quote
Lilmo Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Dziś miałam maila w sprawie Szafirki. Kazałam Pani skontaktować się na dane missieek, ale nie mam pewności czy to zrobiła i czy była to osoba godna tej piękności. Takie piękne maluchy,a tyle muszą czekac :shake: Quote
Asior Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 dziołszki napiszcie mi które z tych psiaków jeszcze zostały to odnowię im allegro: @@ 2 MALEŃKIE SZCZENIAKI Z MORDOWNI W OLKUSZU@@ (619240340) - Aukcje internetowe Allegro @@4 MALEŃKIE KRUSZYNKI Z OKROPNEGO MIEJSCA @@ (620231831) - Aukcje internetowe Allegro 3 SZCZENIAKI Z MORDOWNI W OLKUSZU SZUKAJĄ DOMKÓW (588523624) - Aukcje internetowe Allegro Quote
malawaszka Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Asior napisał(a):dziołszki napiszcie mi które z tych psiaków jeszcze zostały to odnowię im allegro: @@ 2 MALEŃKIE SZCZENIAKI Z MORDOWNI W OLKUSZU@@ (619240340) - Aukcje internetowe Allegro @@4 MALEŃKIE KRUSZYNKI Z OKROPNEGO MIEJSCA @@ (620231831) - Aukcje internetowe Allegro 3 SZCZENIAKI Z MORDOWNI W OLKUSZU SZUKAJĄ DOMKÓW (588523624) - Aukcje internetowe Allegro z pierwszego linku tylko mamusia Dżina jest z drugiego: Szafirka (niebieskooka jamniczka), Samba (czarno-brązowa), Axon, z trzeciego nie ma już żadnej panny ale jest ich braciszek Bąbel no i jak wstawiasaz to dorzuć gdzieś Dropsa Quote
Lilmo Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Z tego co mi wiadomo to : - obie białe sunie mają już domki, mamusia nadal czeka - z 4 maluchów domek znalazła tylko puchata sunia, ale do tych z ogłoszenia jeszcze dołączył Drops, którego zdjęcia są tutaj na wątku - Hera, Koka i Marysia chyba też mają domki :hmmmm: Wszystkie informacje podałam na podstawie przeczytanych wątków, więc mogłam w którymś miejscu popełnić błąd, więc byłabym wdzięczna jakby ktoś potwierdził bądź zaprzeczył temu co napisałam ;) Quote
Lilmo Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 malawaszka napisał(a):Lilmo :klacz: :loveu: :bigcool: :lol: Podrzucamy maluchy :loveu: I przypominamy o głosowaniu na Missieek w ankiecie do Krakvetu, bo już niedługo koniec!!! http://www.dogomania.pl/forum/f402/ankieta-wybieramy-kandydata-do-krakvetu-na-maj-137108/ Quote
weszka Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Ja wszystko rozumiem ale że o Szafirkę nie ma bitwy to nie pojmuję :shake: Toż to cud nad cudami taki piesek! Quote
Lilmo Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Dzieciaki nadal czekają na domki ? Naprawdę nie ma żadnego zainteresowania nimi ? :shake: Quote
Lilmo Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Halo halo :) Czy maluchy nadal czekają na domki ? Jeżeli tak to postaram się im odświeżyć ogłoszenia i dodać na kilka serwisów, na których jeszcze ich nie ma, ale muszę mieć pewność, że będą aktualne, żeby niepotrzebnie nie tracić czasu :) Quote
malawaszka Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 niestety nadal czekaja - Szafirka, Drops, Samba, Bąbel, Axon i przybył nowy chłopaczek ok 4 miesięczny rozrabiaka: Quote
Recommended Posts