fizia Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Ja dostałam wczoraj takiego maila w sprawie Bianki, która znalazła już Dom - Bianka ma ok. 7 miesięcy, jest mała i drobna Witam jestem zainteresowana adopcją Bianki.prosze o kontakt mieszkam w bloku w Jaworznie ,mam14 letniego Gucia który czuje się bardzo samotny po stracie swej siostrzyczki Mai,zawsze byli razem .My też tesknimy za nią i dlatego chcielibysmy pomuc małej istotce.Nie jesteśmy bogaci alee unas jest pełna miska ciepła kanapa i dużo miłości.Pozdrowienia zapytałam czy wchodzą w grę inne psiaki Przeczytałam wiadomośc ibardzo się cieszę,szkoda że nie umnie znalazła dom.Poszukuje małej suczki(wielkość) w wieku do7 miesięcy,znalazłam małe słonka w schronisku w Mielcu ,ale wszystkie są kochane i zaczym się zdecyduje to już nieaktualne.Dobrze zeby sunia niemiała kłopotu z akceptacją kotów bo córka ma kotkę też z kociarni w Sosnowcu i czasami mają kontakt ze sobą-a nielubimi kłutni.Mój numer gg dołanczam fotkę Mai i Micusi Może któraś ze ślicznotek u Missieek znalazłaby tam Dom? Mam maila i numer gg To jest Gucio :) Quote
malawaszka Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 na pewno znajdzie sie fajny psiak dla niej u missieek - możesz podesłać jej stronke missieek, albo daj maila Quote
malawaszka Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 missieek napisał(a):a czy gucio kastrowany? myślisz, że jest na to szansa większa niż 2%? ;) pomyślałaś o suni z Bolesławia? Quote
fizia Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 missieek napisał(a):a czy gucio kastrowany? Tego nie wiem, bo napsiałam tylko, że Bianka juz ma dom i że mogę podesłać jakieś inne psy Quote
malawaszka Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 ta mała jamnisia niebieskooka jest niesamowicie cudowna :loveu::loveu::loveu: jaka to jest przylepka, jak się tuli, jak się patrzy w oczy :mdleje: CUDO i nie rozumiem, że nikt jej nei chce!!! :crazyeye: Quote
fizia Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 malawaszka napisał(a):nie odpisali mi na maila :shake: Do mnie też już ta pani nie odpisała... Quote
Asior Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 malawaszka napisał(a):ta mała jamnisia niebieskooka jest niesamowicie cudowna :loveu::loveu::loveu: jaka to jest przylepka, jak się tuli, jak się patrzy w oczy :mdleje: CUDO i nie rozumiem, że nikt jej nei chce!!! :crazyeye: aeż chce ją ta Pani co misieek ją musi sprawdzić ;) Quote
malawaszka Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Asior napisał(a):aeż chce ją ta Pani co misieek ją musi sprawdzić ;) ta co ze sterylką kręciła? Quote
Asior Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 no chyba ta... ale misieek mowiła,ze nie kręciła, tylko się zastanawiała, zreztą niewiem, wiem że miała być sprawdzana... Quote
malawaszka Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 aha - no to czekamy czy coś z tego będzie Quote
malawaszka Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 zapraszam na bazarek dla nowej trójki podopiecznych missieek po zmarłej opiekunce - na kastracje - zanim zaczną się rozmnażać na tym podwórku KOBIECY bazar - sukienka DKNY, tampony OB, biżu - na sterylki psów po zmarłej do 14.V Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 jaki kontakt do ogloszen ? zrobie alegratke.. maluchy cudne a ta sunia podbila moje serce :loveu: Quote
malawaszka Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 SZCZENIAKI, SZCZENIĘTA do adopcji - pokochaj maluszka ok Krk ja im zrobiłam taka alegratkę wspólną bo chciałam wyróżnić, a kazdego z osobna to :shake: kontakt: 504 588 874 [email protected] a ta sunia którą wkleiłaś ma jużdom - reszta czeka Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 No to wspaniale ;) EDIT Malutkie szczeniaczki wyrwane z MORDOWNI szukają domów Quote
kasik wawa Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 trzymam kciuki!!!! no i co z domkiem dla jamnisia?? i dla reszty gdzie domki?? tak to zawsze ludzie wola szczeniaczki niz starsze psy a tutaj takie malenstwa nie moga znalesc kochajacej rodzinki. gdzie one przebywaja?? Quote
malawaszka Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 kasik wawa napisał(a):trzymam kciuki!!!! no i co z domkiem dla jamnisia?? i dla reszty gdzie domki?? tak to zawsze ludzie wola szczeniaczki niz starsze psy a tutaj takie malenstwa nie moga znalesc kochajacej rodzinki. gdzie one przebywaja?? psiaczki sa w Bukownie koło Olkusza zrobiłam im 2 dni temu wyróżnione allegro, ktoś obserwuje, ponad 300 wejść, ale domków z tego nei ma :shake: Quote
malawaszka Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Asior napisał(a):no chyba ta... ale misieek mowiła,ze nie kręciła, tylko się zastanawiała, zreztą niewiem, wiem że miała być sprawdzana... no i mamy problem bo hanek miała sprawdzić domek bo maja tam najbliżej, ale niestety nie sprawdzi - znacie kogoś w okolicy Chrzanowa - dokładniej to miejscowość Balin Quote
Asior Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 cholerka, nie znam nikogo stamtąd, ale trzeba poszukać tu w użytkownikach.... sprawdziłam ;) z chrzanowa masz : Ulaa :loveu: Dogomania Forum - Zobacz Profil: Ulaa albo Ade-jeje Dogomania Forum - Zobacz Profil: Ada-jeje Quote
malawaszka Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Ulaa nie była na dogo od lutego, Ada-jeje na pewno wie o tym od hanek i jakby mogła to by podjechała, jeszcze missieek próbuje poprosić IKA&SONIA Quote
Recommended Posts