Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Robię dla każdego psiaka oddzielne ogłoszenia.

Zaczęłam od rudej, niebieskookiej suni :)

Zrobiłam ogłoszenia w następujących serwisach:

krakow.gumtree.pl
4lapy.pl
adopcjepsow.pl
kupiepsa.pl
kupsprzedaj.pl
eoferty.com.pl
ogloszenia.interpress.pl

Zabieram się za kolejnego psiaka :)

Posted

Ale dogo wariuje :angryy: Już 4 raz piszę tą wiadomość :cool1:

Bardzo dziękuję za te imiona!!! Właśnie też o tym myślałam, ale na wątku znalazłam tylko imię Axona :) W takim razie pozmieniam dotychczasowe ogłoszenia, a w nowych już będę pisała imiona :)

Posted

jakby komuś z tej garstki zaglądających tu osób było mało fotek to mam nowe :diabloti: jak jestem u missieek to nei mogę się opanować i pstrykam, pstrykam, pstrykam :oops: :loveu::loveu::loveu:

Puchata Santa ma już zaklepany domek i za kilka dni jedzie :kciuki:

Szafirka :loveu: czemu nikt nie chce takiego cuda? niebieskooki jamnik to rarytas przecież!!! ona widzi normalnie, bryka jak wszyscy, jest zdrowa i kochaniusieńka :loveu:

sznurówki ciotki waszki są super :lol:

Posted

Jest nowy szczeniak - Drops, biały piesek, ma około 8 tygodni, jest odważny, rezolutny - ma chłopak charakter :lol: nie boi się starszych i większych, jest bardzo ale to bardzo inteligentny! :loveu: Będzie mały jak dorośnie, ale wielki duchem :cool1:

[SIZE=2]

Posted

Malawaszka jak możesz mi to robić!!! :mad: Gdy patrzę na te zdjęcia to serce mi pęka, że nie mogę choć przez chwilkę poprzytulać i pomiziać tych pięknych kuleczek :loveu:

Zdjęcia rewelacyjne, zresztą tak jak same modelki i znudzony model :loveu:

Bardzo się cieszę, że Santa znalazła dom :multi: Pousuwać jej ogłoszenia czy poki co jeszcze się wstrzymać ?