necia25 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 niebieskooka ślicznotka :loveu: rozbroiła mnie :loveu: Quote
malagos Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 a ja się chcialam pochwalić, ze na festynie Dzień Ziemi na Polach Mokotowskich w Warszawie rozmawiałam z dziewczynami ze stowarzyszenia z Malopolski ktore wyciągnęło kilka kotów ze schronu w Olkuszu, znają oczywiście Missieek - a ja wszędzie zostawiałam plakaty o zaginionej Muszcze (przecież też z Olkusza :evil_lol:). I tak sie zgadałysmy. Quote
halbina Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Foty są powalające po prostu... :loveu: też się doczekałam dwóch klusek... w podpisie pierwszy banerek... :cool3: Quote
xmartix Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 jak duże będą te szczeniaki? mam domek we wro dla docelowo malego Quote
kasik wawa Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 kurcze ale sliczne. wrecz nie mozliwe ze sa takie piekne. i nikt nie chce takiego slicznego jamniczka??albo malej kudlatej kuleczki?? Quote
malawaszka Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Halbina bez szczeniąt jak bez wody :loveu: :lol: xmartix - Samba, Szafirka i Dropsik białasek będą malutkie - szafirka jak jamniczek, Samba dłuższe łapki ale też malutka, Dropsik też malutki i slicznie proporcjonalny, a na tym wątku są jeszcze dwie suczki bialutkie które będa malutkie Iryska i Bajeczna: http://www.dogomania.pl/forum/f28/masa-szczeniat-9-osobowa-kolorowa-rodzinka-4-czarne-podpalan-pomozcie-ok-krakowa-130732/index12.html kasik wawa - mała puchata kuleczka lada dzień jedzie do nowego domku :razz: Quote
Lilmo Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Co słychać u dzieciaczków ? :) Nadal nie ma domków dla reszty ? :roll: A Santa kiedy się wybiera do nowego domku ? Quote
malawaszka Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Santa już w nowym domku:multi:, a reszta czeka aż ludzie wrócą z majówki mam nadzieję bo coś nie widać domków :shake: Quote
Lilmo Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Co za wspaniała wiadomość! :multi: Życzę maleńkiej dużo szczęścia na nowej drodze życia. Kurczę ogłoszenia ogląda tyle osób, że po cichu liczyłam, że jakoś to się przekłada na domki, a tutaj klops :shake: Quote
fizia Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Ale cuda niesamowite!!! Znalazłam taki wątek http://www.dogomania.pl/forum/f97/dam-dom-maly-szczeniaczek-krakow-136992/ Quote
malawaszka Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Fizia dzięki - pokazałam tam maluszki... ale tam coś o yorku napisane :roll: Quote
Asior Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 miałam dziś telefon o jajniczka niebieskookiego... Pani nie mogła się dodzwonić do Angeli, bo ponoć miała wyłączony tel... Mówiłam, żeby dzwoniła do skutku.... Mam nadzieje, ze maluch jest jeszcze Quote
malawaszka Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Angela dziś cały dzień była w Krk i okolicach - rozwiozła kilka kotów do nowych domków, pewnie też coś na sterylkę brała - może rozładował jej sie tel, trzymam :kciuki: za ten domek Quote
malawaszka Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Dogo wybiera kandydata do głosowania w KrakVecie - proszę o głosowanie na missieek http://www.dogomania.pl/forum/f28/ankieta-wybieramy-kandydata-do-krakvetu-na-maj-137108/ Quote
necia25 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='malawaszka']Dogo wybiera kandydata do głosowania w KrakVecie - proszę o głosowanie na missieek http://www.dogomania.pl/forum/f28/ankieta-wybieramy-kandydata-do-krakvetu-na-maj-137108/ zagłosowane ;) Quote
malawaszka Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 tak - missieek zdaje się poprosiła hanek o sprawdzenie domku, trochę się pani zawiesiła na pytaniu o sterylkę, więc trzeba dobrze wybadać :roll: żeby sie komuś nie zamarzyły niebieskookie szczeniaczki :shake: Quote
Asior Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 no właśnie, ale jak wyegzekwować sterylkę kiedy już pies trafi do nowego właściciela???? Quote
malawaszka Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Asior napisał(a):no właśnie, ale jak wyegzekwować sterylkę kiedy już pies trafi do nowego właściciela???? często widać po pierwszej reakcji na pytanie o sterylkę - częśc ludzi wie o co chodzi i bez problemu się zgadzają, niektórzy kręcą, a inni zaczynają wyzywać i bluzgać :lol: takim się psa nie daje i już ;) innej możliwości pewnie nie mamy mimo umów adopcyjnych w których ludzie się zobowiązują, ale co potem - zabrać psa? najwazniejsza jest rozmowa Quote
Recommended Posts