Lilmo Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 A dlaczego rozrabiaka ? :cool3: W głowie się nie mieści, że te cuda nadal są bez domów :shake: Ostatnio taki wysyp szczeniaków wszędzie, że wielki kryzys w znajdowaniu im domów. Oby szybko minął... Tak jak pisałam postaram się poodświeżać stopniowo istniejące ogłoszenia. Poza tym powrzucam je jeszcze na: hodowcy.com.pl, a tym samym będą na psy-ogloszenia.pl i kupszczeniaka.pl - oglądalność ogłoszeń w tych serwisach jest bardzo duża, więc oby przyniosły im szczęście przygarnijzwierzaka.pl nasipupile.pl Wszystko będę robiła stopniowo, bo w ostatnim czasie mam egzamin za egzaminem, ale obiecuję, że wszystko zrobię ;) Quote
malawaszka Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Lilmo napisał(a):A dlaczego rozrabiaka ? :cool3: póki co w pozytywnym znaczeniu tego słowa :loveu: fajny, towarzyski psiak, ale kota pogoni, mniejsze szczeniaki pewnie by zamęczył bawiąc się (z) nimi :lol: Quote
weszka Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 A jest w ogóle jakieś zainteresowanie tylko ludzie nieodpowiedni się zgłaszają? Czy totalna cisza? Choć w sumie co za różnica jak efekt ten sam :shake: Quote
malawaszka Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 marne zainteresowanie niestety :shake: Kochani ankietę na dogo wygrała missieek :laola: teraz proszę Was o głosowanie na Krakvecie :modla: :multi::loveu: [FONT=Comic Sans MS]1. wchodzisz na stronę [/FONT][FONT=Comic Sans MS]www.krakvet.pl[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]2. wciskasz link Forum[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]3. wciskasz link Rejestracja[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]4. wyskakuje opis, a Ty wciskasz „zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat”[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]5. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz „wyślij”;[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]6. dostajesz na maila (często laduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link;[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]7. znowu wchodzisz na Forum Krakvetu i wciskasz „Zaloguj się by sprawdzić wiadomości”[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]8. logujesz się wpisując nazwę użytkownika i hasło;[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]9. przeniesie Cię do Twoich prywatnych wiadomości[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]10. wciskasz „Forum [/FONT][FONT=Comic Sans MS]www.krakvet.pl[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Strona Główna”[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]11. na forum wybierasz Forum , potem dział "sklep"[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]12. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc-maj 2009”[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]13. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz [FONT=Verdana]missieek - pozycja pierwsza [/FONT][/FONT][FONT=Comic Sans MS]i klikasz pod ankietą „wyślij”.[/FONT] Quote
malawaszka Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Dropsik ma dom :multi::loveu: największy rozbójnik i gagatek missieekowego stada dziś zamieszkał w okolicy Trzebini :multi: Quote
malawaszka Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 można się wstrzymać - zawsze missieek może zaproponować innego szczeniaka za Dropsika :loveu: Quote
Lilmo Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Co za wiadomość!!! :multi::multi::multi: Mam nadzieję, że reszta dzieciaków pójdzie w ślady Dropsika i szybciutko pobiegnie do swoich domków ;) Ogłoszenia usuwać czy jeszcze kilka dni się wstrzymać? :oops: Quote
Asior Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 dziś miałam tel od nowej Pani Marysi :loveu: Pani bardzo mi dziękowała, za wynalezienie księżniczki :cool3: (pan mi przez tel mówił jakie ma swoje typy, i od razu pomyslałam o "rotkowych nmaluchach") Stwierdziła, ze jestem jej matką chrzestną :oops: I ze są zakochani w niej, i że ona jest niesamowicie mądra i szybko się uczy i ze po nie całym tyg już nie załatwiała sie w domu, no i wogóle jest naj naj :) Zakochani są w niej na maxa :) Powiem szczerze,ze chyba lepiej trafić nie mogła ;) Quote
halbina Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 to napisz, które szukają domków, wklej fotki... macie tam tyle psiaków... gubię się już... :oops: Quote
kasik wawa Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 co tu taka cisza?? co slychac u naszych szkrabów?? gdzie te domki?? Quote
malawaszka Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Szafirka choruje :placz: missieek o nią walczy i trzymajmy :kciuki: żeby się udało - dostała drugi raz surowicę, dostaje leki i kroplówki, ale jest słaba bardzo:placz: Quote
Lilmo Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 O nie :placz: Tylko nie to! :placz: A co jej dokłądnie dolega? Trzymamy za maleńką mocno kciuki!!! Quote
malawaszka Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 prawdopodobnie parwo - jak przyjechały dostały surowicę, ona już przestała działać i widocznie to cholerstwo gdzieś drzemało i czekało na okazję :placz: Quote
Asior Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 SZAFIRKA, to niebieskooka jamniczka??????????????? nieeeeeee tylko nie to :placz::placz::placz: nie moze być chora :placz::placz::placz: Quote
Lilmo Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Asior tak, dokładnie ta :placz: Matko jedyna serce mi dosłownie pęka, a łzy same kapią na klawiaturę... Nie mogę w to uwierzyć. Szafirko proszę Cię piękna kluseczko walcz dzielnie! Nie poddawaj się! Błagamy! :placz: I dziękuję missieek z całego serca za opiekę nad tą kruszynką. Strach pomyśleć co by było,gdyby przebywała gdzie indziej. Quote
malawaszka Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 niestety Szafirka odeszła :-(:-(:-( to było parwo i dziewczynka nie dała rady :-( Quote
Lilmo Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Oooo matko!!!!!!!!!!!! :placz::placz::placz: Nieeeeeee :placz: Tylko nie ona!!! :placz::placz: O Boże jaki ten świat jest niesprawiedliwy!!! Serce mi wyje z rozpaczy, więc wyobrażam sobie co Wy musicie czuć. Ja w to nie wierze... po prostu nie wierze! To jeden z najpiękniejszych psiaków jakiekiedykolwiek widziałam... całe życie było przed nią. Przepraszam za moją histerię, ale naprawdę jestem wstrząśnięta :-( Szafirko, maleńka na zawsze pozostaniesz w naszych sercach! A jak reszta maluchów ? Czy one także są w niebezpieczeństwie ? Quote
Lilmo Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Szafirko od samego początku byłaś moją ulubienicą. Tak bardzo chciałam znaleźć dla Ciebie wspaniały domek, bo zasługiwałaś na najlepszy na świecie. Niestety los chciał inaczej. Mimo, że od kilku minut nie mogę zapanować nad łzami, próbuję sobie wytłumaczyć, że tak miało być. Trudno jest się pogodzić z odejściem takiej małej kluseczki, przed którą było całe życie. Trudo pogodzić się z takim nagłym odejściem. Mam nadzieję, że będziesz szczęśliwa za TM. Biegaj radośnie po łąkach razem z moją ukochaną Tinusią... Szafirko Dziękuję missieek za to, że walczyła dzielnie o jej życie. Szafirka miała szczęścię, że odeszła w ramionach takiego wspaniałego człowieka. Bardzo się martwię o jej rodzeństwo. Proszę powiedzcie, że nic im nie grozi :-( Quote
malawaszka Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 pozostałe maluchy są widocznie silniejsze i dobrze się czują - Szafirkę złapało szybko i zabiło w ciągu dwóch dni mimo leków, kroplówek i opieki 24h :-( Quote
Recommended Posts