Asior Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 UUU już przestał wyglądac jak szczeniaczek :cool3: Teraz to już poważny mężczyzna :) Dziwie sie, ze z allegro nikt nie dzwoni :roll: Quote
malawaszka Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Bardzo proszę o rozreklamowanie wątku i wsparcie bo missieek nie udźwignie sama tego wszystkiego http://www.dogomania.pl/forum/f28/zebrany-ze-skrzyzowania-w-olkuszu-pilnie-potrzebna-pomoc-krakow-144308/#post12800364 Quote
malawaszka Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 siedzę i myslę nuudaaaa myślenie bardzo męczy Quote
t_kasiek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 ojejku - z tych małych kulek wyrastają takie piekne psiaki !!!!!! tylko domkow im do szczescie brak :( Quote
Lilmo Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Oj Axonku, Axonku taki jesteś piękn, a wciąż czekasz :shake: A jak z jego badaniami? Były robione czy brak finansów to uniemożliwia? :-( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 PILNIE POTRZEBNY DOM TYMCZASOWY!!!!! Iwa77:On jest w 16 -stce , stan jego jest bardzo zły. Nie je , nie pije prawie wcale i ledwo może ustać na nogach ,samodzielnie iść prawie nie może -taki jest słaby.Leży praktycznie tylko bez ruchu na tym słońcu i nie reaguje na nic.Rokowania są chyba nie za ciekawe z tego co widać, ale poczekajmy... Oby to nie był początek powolnej agonii! Bardzo smutny widok , rozwala serce ... Niewiele mogłam zrobić więc poprosiłam dr. Raka aby go przebadał - jutro rano ma mieć komplet badań zrobiony - i ewentualnie jakoś wzmocnił . Wynieśliśmy go z Robertem do zdjęć, ale aby go nie męczyć tylko przed boks. POMOC POTRZEBNA NA SUPER SZYBKO !!!!!! Wrocław - stary, głuchy, pospolity, bezdomny - pomocy - DT na cito. Quote
malawaszka Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 zapraszamy na bazarek!!!!!! WARTO!!!! MONETY, KUBAN termiczny psia filiżanka, sennik i książka na Beżyka z wypadku do 30.08 http://www.dogomania.pl/forum/f99/ubrania-eleganckie-spacerowe-sukienka-dkny-inne-rzeczy-na-powypadkowego-psa-do-23-a-144311/ http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-piekne-o-winie-o-papiezu-janda-o-drinkach-dla-niufosznauca-do-21-08-a-143979/ Quote
masienka Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Axon, smigaj na pierwsza! Tylko sie nie potknij :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 aaaaaa NEWS MIESIĄCA!!!!!! AXON MA DOM!!!!!! od dziś mieszka w Krakowie - Nowa Huta \ :cool2::sweetCyb::ylsuper::bigcool::laugh2_2::Cool!::iloveyou: troszkę im zazdroszczę :oops: Quote
Kenny Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 malawaszka napisał(a):aaaaaa NEWS MIESIĄCA!!!!!! AXON MA DOM!!!!!! od dziś mieszka w Krakowie - Nowa Huta \ :cool2::sweetCyb::ylsuper::bigcool::laugh2_2::Cool!::iloveyou: troszkę im zazdroszczę :oops: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: wszystkiego dobrego axonku!!!! Quote
Lilmo Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 :mdleje: To najlepsza wiadomość jaką przeczytałam na dogo w ostatnich dniach :multi::multi::multi: Axonku duuużo szczęścia w nowym domku! Ale się naczekałęś biedaku, ale ważne, że było warto! Quote
masienka Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: malawaszka napisał(a):troszkę im zazdroszczę :oops: a ja jak dopiero... :oops::oops::oops: podbil mnie ta swoja ciapowatoscia Quote
bahlsa Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 ale wieści :) :) :) a ja własnie przyszłam "pożałować" biedaka... i zapytać o domek pręguska :) http://www.garnek.pl/szukam/6435025/juz-nie-szuka-ma-domek Quote
Asior Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 to niedaleko mnie :multi: jak trzeba będzie wizyty poadopcyjnejn to mówcie ;) Quote
missieek Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Lilmo napisał(a):Oj Axonku, Axonku taki jesteś piękn, a wciąż czekasz :shake: A jak z jego badaniami? Były robione czy brak finansów to uniemożliwia? :-( badania wykazaly ze zdrowy, wszystko w normie! Quote
Recommended Posts