Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 451
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Brysio']Stałe deklaracje:

bico 30 zł

kaa 10 zł
Brysio 10 zł
Aliszcze 20 zł
agata51 20zł
deszczowa 30 zł

Wpłaty jednorazowe

Asiaczek 30 zł
bico 50 zł
Ja w lipcu mogę wpłacić juz tylko 20 zł. Sorki...

Pzdr.

Posted

nie mamy jeszcze nawt połowy, liczyłam, ze trzeba 390 zł na miesic to duzo a mamy 140, jutro będe wysyłam pw z prosbą ale w pon w nocy jade. Allegro zrobilam teraz wiec moze nastepne;) dziękuję

Posted

Arielku, pamiętam o Tobie, tylko teraz rzadko jestem na dogo. poprosiłam w privie o wysyłanie powiadomień o wpłacie na hotelik na mojego maila: deszczowaiv(at)gmail.com. nie wiem ile mówiłam, ale skoro nie ma pieniążków to ja będę wpłacać po 50 zł

trzymaj się Arielku
sygnał do pierwszej wpłąty i namiary proszę na maila

Posted

Jestem :oops:, nie zapomniałam po prostu siła wyższa. Przeczytałam wątek i sprawdziłam ogłoszenia prawie wszystkie ma nieaktualne, tak że jutro mu wszystkie odnowie.Odwiedzilam oczywiście ostatnio Ariela, mieszka nadal na boksie z kilkoma kolegami,nie widziałam go jakiś czas i stwierdzam że zmienił się na dobre, stał się pieszczochem skaczącym po ludziach,tylko szkoda że nikt tego nie zauważa,a z drugiej strony w schronisku jest martwy sezon jeśli chodzi o adopcję.:roll:

Posted

i druga część ogłoszeń, wyróżniłam mu alegratkę, kupiepsa i rozgłos.

Porzucony przez ludzi, odrzucony przez współbraci ! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Katowice

Porzucony przez ludzi, odrzucony przez współbraci !

Porzucony przez ludzi, odrzucony przez współbraci ! w portalu 24polska.pl

Porzucony przez ludzi, odrzucony przez współbraci !

Porzucony Przez Ludzi, Odrzucony Przez Współbraci ! - szczegóły ogłoszenia

Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca

Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj

Ariel to piękny 2,5letni pies, który szu / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa

Porzucony przez ludzi, odrzucony przez współbraci : K.Sadkiewicz : Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl

oddam psa - Czarny terier rosyski Piękna suczka (szczeniaczek

Porzucony przez ludzi, odrzucony przez współbraci ! :: (S003822) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl

Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse

Porzucony przez ludzi, odrzucony przez współbraci ! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl

Porzucony przez ludzi, odrzucony przez współbraci ! - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe.!

Porzucony przez ludzi, odrzucony przez współbraci

http://www.adin.pl/ogloszenia/62689.html

Animalia.pl :: Ogłoszenia :: mieszaniec pies czany podpalany Ruda Śląska

Porzucony przez ludzi, odrzucony przez współbraci / Psy > Pozostałe - Ruda Śląska

Porzucony przez ludzi, odrzucony przez współbraci !, Katowice - Śląsk, Społeczność, zwierzaki, śląsk

ruda śląska / porzucony przez ludzi, odrzucony przez współbraci !

Porzucony przez ludzi, odrzucony przez wsp�braci ! - Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t

Porzucony przez ludzi, odrzucony przez współbraci ! ojej.pl

adopcja - adopcje - psy - Ariel - Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa

Posted

Jeszcze jedno mi się zapodziało

cwirek.pl - bezpłatne ogłoszenia - Oddam, przyjmę, zamienię

Z czystej ludzkiej ciekawości po 1 DNIU, sprawdziłam jaka jest oglądalność ogłoszeń.
- kupie psa 36
- adopcje.org 28
-przygarnij zwierzaka 11
-4 łapy 15
-portal Rudzki ponad 25
-wegetarianie 8
-guntree 25
-petsy 10
-ale gratka (wyróżniona) 36
-ogłoszenia24 polska 10
-tu sprzedaj 5
-kupsprzedaj (wyróżnione) 10
-aukcje zwierząt 89
- rozgłos (wyróżniony) :crazyeye: 744
-adverts (ze zdjęciem) 8
- eoferty 7
Po jednym dniu to chyba niezły wynik. Choć nigdy wcześniej tego nie sprawdzałam :roll: .

Posted

Ale u Ciebie pusto Arielku :roll:, ma dużą oglądalność ogłoszeń ale na razie nikt nie pyta, to chyba taki okres, są dni że w schronisku przez cały dzień nikt nie zapyta o psa.
- alegratka 151 wejść
- guntree 42
- kupie psa 48
-rozgłos 1575
- aukcje zwierząt 359 .