Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 451
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

sonikowa napisał(a):
Kaa, zapomniałam napisac, że gratuluję świetnego synka :-) Widac, że chłopak już spsiony ;-)
Napiszę do Ani do Brodnicy, dowiem się kiedy i za ile to mozliwe.

Dzięki :haha: , oj spsiony, spsiony ;). A do Ani napisz, zobaczymy jak to wygląda. Choć ja mam teraz taką nieskromną :oops: nadzieję że teraz ogłoszenia
może przyniosą mu domek ? ;)

Posted

Brysio napisał(a):
Kaa kurcze ale sesja!! rewelacja!! trzeba faktycznie powklejac nowe zdjecia do ogloszeń;)

Wiesz co myślę że ten tekst który ja napisałam jest bardziej przemawiający do ludzi niż ten o praniu przez psy ,tylko teraz co? zmieniać wszędzie tekst i zdjęcia? czy łatwiej porobić nowe ogłoszenia? Ja bym tylko tam jeszcze dopisała do tego mojego tekstu tak.
,, Jeśli zaufasz podszeptom serca , zyskasz wspaniałego , prawdziwego przyjaciela ,kochającego wszystkich maluczkich tego świata. Zarówno dzieci jak i mniejsze zwierzęta."

Nie będziemy pisać że nie toleruje psów większych od siebie ,to wyniknie z rozmowy z zainteresowanymi. ;)

Posted

Rozmawiałam z Anią z Brodnicy w sprawie miejsca dla Ariela. Możemy go spokojnie wpisać w kolejkę, ale jest dopiero 7. Koszt to 350 zł miesięcznie.
Ja bym go wpisała..

Posted

Pewnie wpisuj, a Pianka też figuruje w kolejce, jak tylko Płotek i Ibis z nurzycą będzie na w dt. to Ariel będzie kolejny ;), no chyba że wypadnie jakiś nagle bardzo pilny, bo różnie to bywa.:roll:

Posted

[quote name='sonikowa']Rozmawiałam z Anią z Brodnicy w sprawie miejsca dla Ariela. Możemy go spokojnie wpisać w kolejkę, ale jest dopiero 7. Koszt to 350 zł miesięcznie.
Ja bym go wpisała..

U Ani jest już jeden Ariel! Ale ponoć od przybytku głowa nie boli! :evil_lol:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/fpr-zwp-lodz-ariel-obraz-psiego-nieszczescia-prosimy-o-pomoc-finansowa-133774/index101.html

Dziewczyny, czy zbieracie już kasę? Trochę się pogubiłam. :oops:

Posted

[quote name='__Lara']A ja już po sesji, pierwszy dzień wakacji odbębniony :loveu: więc zaglądam ;)

Lara, gratulacje!!!

Brysio, 8 egzaminów? :crazyeye: Trzymamy kciuki!

Posted

Ariel ostatnio faworyzowany jest z tymi zdjęciami hehehe, prawdziwy model:loveu:

oj no niestety 8, w tamtym semestrze miałam 7;/ ale jeszcze tylko 2 mi zostały :multi:

ja jestem na 4 ale miałam rok przerwy;)

Posted

sluchakcie dostalam wiadomosc

Witam serdecznie, jestem zdruzgotana losem Ariela. Czy jest możliwe dowiezienie go do Olsztyna, bo niestety nie dysponuję swoim transportem. Pozdrawiam

Joanna Kamińska
[email protected]

napisałam do kaa na gg ale wiem ze jest chora, Pianko nie wiesz kiedy bedzie z nia kontakt?