Dzika_Figa Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Znalazłam sobie wątek Pako specjalnie po to, żeby Ci Romko pokazać banerek. Mam nadzieję, że się nie zmarnuje... A jak już tu jestem, to chętnie poczytam historię Pako... Quote
Becia66 Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 ale piecuch z tego Pakunia się zrobił ale wcale sie nie dziwię bo pamiętam go jako jedną wielką, zmarznietą kupkę nieszczęścia. To niech sobie odbija teraz chłopak przy piecyku :diabloti:. Quote
Romka Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 [quote name='Dzika_Figa']Znalazłam sobie wątek Pako specjalnie po to, żeby Ci Romko pokazać banerek. Mam nadzieję, że się nie zmarnuje... A jak już tu jestem, to chętnie poczytam historię Pako... Oczywiście,ze się nie zmarnuje...zamówiłam dla Romki... Quote
Becia66 Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Ale fajnie te twoje psiaki mają z tymi spacerkami na łonie natury. Dobrze że Pakuś w dobrej kondycji, a tak kruchutko wyglądał w schronisku. Dzięki ci Romka za wszystko co dla niego robisz. :loveu: Quote
Romka Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Becia66']Ale fajnie te twoje psiaki mają z tymi spacerkami na łonie natury. Dobrze że Pakuś w dobrej kondycji, a tak kruchutko wyglądał w schronisku. Dzięki ci Romka za wszystko co dla niego robisz. :loveu:[/QUOTE] Pakunio jest kochany,pamiętam jak na wszystko szczerzył zęby...a teraz mogę wytrzeć mu oczko,mówię:'pokaż oczko..."a Pakunio podnosi łepek,lubi drapanie i jak wycieram mu brzuszek i łapki cierpliwie stoi.Nadal nie lubi się kąpać,ale zagląda do wanny jak kapię Romkę...śpi ze mną,wtulony jak najbliżej,nie może leżeć nie czując mnie...ma minkę niewiniątka ale w Pakuniu drzemie lew;)...nie myśl sobie Beciu;)...jak tylko widzi jakiegoś psa(suczkę też)to zaraz podchodzi z ogonem w górze i pokazuje,kto jest lepszy...:lol: Quote
Romka Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 A to Pakunio z dzisiejszego wieczornego spacerku: U nas już prawie po sianokosach: Quote
Romka Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Jak wracaliśmy Romka obszczekała samochód,jacyś obcy byli na naszych łąkach,nie do pomyślenia:diabloti:...swoją drogą co oni tam robili...:razz::p Quote
Romka Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 UBOCZE napisał(a):Fajnie się uśmiecha na tej pierwszej fotce... Niunio jest w ogóle super!!! Quote
Becia66 Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Romka napisał(a):Niunio jest w ogóle super!!! Pikuś u ciebie coraz młodszy, brałaś staruszka, a teraz młodzieniaszka masz...:lol: Pikuś nawet nie wie jakie miał szczęście. Ucałowania dla psiaczków. :loveu: Quote
Romka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Mamy urlop...wszyscy...długie spacery i kąpiel w rzece: Quote
Becia66 Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 ale wam fajnie i stara dziadyga widzę też pcha się do wody :diabloti: i moczy te swoje gnaty....Oj Pikuniu, uważaj dziaduniu na siebie cobyś się nie przeziębił. Quote
Romka Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Becia66 napisał(a):ale wam fajnie i stara dziadyga widzę też pcha się do wody :diabloti: i moczy te swoje gnaty....Oj Pikuniu, uważaj dziaduniu na siebie cobyś się nie przeziębił. Wiedziałam,że ciocia Becia będzie pierwsza...fajnego mam Pakunia,prawda Beciu?:lol:Dotrzymuje kroku mojej Romce...W tym tygodniu szczepienie...to dopiero będzie jazda.:lol:Pakunio uwielbia wizyty u lekarza...:diabloti: Quote
Becia66 Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Romka napisał(a):Wiedziałam,że ciocia Becia będzie pierwsza...fajnego mam Pakunia,prawda Beciu?:lol:Dotrzymuje kroku mojej Romce...W tym tygodniu szczepienie...to dopiero będzie jazda.:lol:Pakunio uwielbia wizyty u lekarza...:diabloti: jakże mogłabym nie być pierwsza, to mój protegowany przecież :lol:, a że taki panikarz z niego to nie wiedziałam.... Quote
UBOCZE Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Bardzo fajny chłopak z naszego Pakusia... Ale współtowarzyszka - Romka fajna też...:loveu::loveu::loveu: Quote
Becia66 Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Romka napisz bom ciekawa jak tam relacje Pakusia z Romeczką ? Czy żyją własnym życiem, a może się wspierają ? są zazdrośni o siebie ? Quote
Becia66 Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 Pakunia moja kochana jak ty pięknie wyglądasz i jaki ty jesteś szczęsliwy :loveu::loveu::loveu:. I grzejesz te swoje stare łapki na miękkich łowickich dywanikach i kocyczkach. Całuję ci w nosek i Romeczkę też, tę małą i tę dużą...:buzi: Quote
Recommended Posts