Alaskan malamutte Posted December 18, 2024 Posted December 18, 2024 Wanilka ma dom!! ❤️😍 Zamieszka w Katowicach. Państwo mieszkają w kamienicy na drugim piętrze. W pobliżu mieszkają córki pani. Rodzina zwierzolubna. W domu zawsze były psy. Córki mają koty dlatego pani Basi zależało, aby sunia je akceptowała. Państwo mają też domek na wsi gdzie wyjeżdżają jak jest ciepło. Wizytę zrobiła Anecik za co jej serdecznie dziękujemy❤️❤️❤️ Państwo jadą jutro po Wanilkę. Są poinformowani o wszystkim i nie zrażają się tym sikaniem. Zdjęcia i informacje mają być na bieżąco. 3 1 Quote
Poker Posted December 18, 2024 Posted December 18, 2024 Bombowa wiadomość, a przy tym niewybuchowa 🙂 Quote
Ewa Marta Posted December 18, 2024 Author Posted December 18, 2024 Bardzo się bałam, że to sikanie może utrudnić tę adopcję, ale Pani mimo to zdecydowała się. Asia, dzięki piękne za rozmowy z domkiem ❤️ Quote
Ewa Marta Posted December 19, 2024 Author Posted December 19, 2024 Bardzo serdecznie dziękujemy Limonce za niespodziewaną wpłatę 50 zł dla Wanilki ❤️ Quote
Alaskan malamutte Posted December 19, 2024 Posted December 19, 2024 Pojechał maly cudak do swojego domku❤️ Bądź już tylko szczęśliwa Wanilko😍❤️ 5 Quote
Ewa Marta Posted December 19, 2024 Author Posted December 19, 2024 Dnia 19.12.2024 o 14:00, Alaskan malamutte napisał: Pojechał maly cudak do swojego domku❤️ Bądź już tylko szczęśliwa Wanilko😍❤️ Zawsze mnie rozczulają zdjęcia psiaka w objęciach człowieka 🙂 Quote
Alaskan malamutte Posted December 19, 2024 Posted December 19, 2024 Wanilka dojechała szczęśliwie. Czuje się swobodnie, zwiedziała mieszkanie. Pospała na kanapie. Była na spacerze z panem. No i przywłaszczyła sobie fotel pana😊 8 Quote
agat21 Posted December 19, 2024 Posted December 19, 2024 O rany, przez ten wyjazd przegapiłam taką wiadomość! Bardzo bardzo się cieszę 😃 Wanilko, bądź szczęśliwa i miej świetnych ludzi 1 Quote
Alaskan malamutte Posted December 20, 2024 Posted December 20, 2024 Takie dzisiaj wieści z domu Wanilki: "Poranna kawa w łóżku w którym spędziła całą noc (oczywiście.).Kupa po długim spacerze była szczęśliwie doniesiona do domu. Siku ładnie robi na polu. Pozdrawiam." 4 Quote
Alaskan malamutte Posted December 20, 2024 Posted December 20, 2024 Nareszcie Wanilka ma człowieków tylko dla siebie 😍❤️🥰 Nowe szeleczki. Nowy sweterek. Nowe życie❤️ 1 Quote
Ewa Marta Posted December 20, 2024 Author Posted December 20, 2024 Miód na serce😀 A Pani dodatkowo przelała na nasze konto 300 zł❤️ 1 Quote
Poker Posted December 20, 2024 Posted December 20, 2024 Dnia 20.12.2024 o 14:32, Ewa Marta napisał: Miód na serce😀 A Pani dodatkowo przelała na nasze konto 300 zł❤️ Fajna pani. 1 Quote
agat21 Posted December 20, 2024 Posted December 20, 2024 Dnia 20.12.2024 o 14:32, Ewa Marta napisał: Miód na serce😀 A Pani dodatkowo przelała na nasze konto 300 zł❤️ Więcej takich ludziów nam trzeba 😉 2 Quote
limonka80 Posted December 20, 2024 Posted December 20, 2024 No wstyd - co ze mnie za matka chrzestna - przegapiłam wyjazd Vanilki do własnego domu 😲 Bardzo się cieszę że malutka ma dom !!! Długiego, szczęśliwego życia śliczna Vaniliowa sunieczko 🥰 1 Quote
elik Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 Ja też przegapiłam domek Wanilki, bo byłam bardzo, bardzo zajęta i nie gapiłam się w kompa. Bardzo się cieszę z domku Wanilkowego i życzę szczęścia na nowej drodze życia 🙂 1 Quote
Alaskan malamutte Posted December 25, 2024 Posted December 25, 2024 Dzień Dobry, Księżniczka Sali i Rodzinka życzy Wesołych Świąt i szcześliwego nowego roku 🎄🎉🐶 3 Quote
Alaskan malamutte Posted December 25, 2024 Posted December 25, 2024 Mam też życzenia z domku Wanilki teraz Toli. Sunia spędza święta z rodziną na wsi. Oczywiście na kolankach najlepiej❤️😍 3 Quote
Alaskan malamutte Posted December 25, 2024 Posted December 25, 2024 Przed chwilką dostałam takie zdjęcie Wanilki vel Toli😍❤️😍 5 Quote
Murka Posted December 28, 2024 Posted December 28, 2024 Końcowe rozliczenie Wanilki: -380 zł hotelowanie 1-19.12 Quote
Ewa Marta Posted December 28, 2024 Author Posted December 28, 2024 Dnia 28.12.2024 o 17:44, Murka napisał: Końcowe rozliczenie Wanilki: -380 zł hotelowanie 1-19.12 Bardzo Ci dziękujemy za opiekę nad Wanilką. Kasa już poleciała do Ciebie:) Quote
Ewa Marta Posted December 28, 2024 Author Posted December 28, 2024 Przyznam szczerze, że tak szczęśliwego wątku dawno nie prowadziłam. Jesteśmy z Asią zaskoczone i szczęśliwe, że sunie z tego wątku tak szybko znalazły super domki. Rozmawiałyśmy o tym i doszłyśmy do wniosku, że nie można go zamykać 😃 Zdecydowałyśmy, że weźmiemy kolejną bidę ze schroniska na miejsce Wanilki. Na szczęście Murka wyraziła na to zgodę i już na początku roku pojedzie po kolejną sunię ❤️ Alaskan porozmawiała z Lidką wolontaruiuszką i wybrały przestraszonego szaraczka - dwuletnią 9 kg sunię. Na krótkim filmiku, który dostałyśmy widać jak się trzęsie, ale podchodzi do wolontariuszki. Wygląda na to, że to schronisko ją paraliżuje. Sunia mieszkała w schronisku w kojcu ze Śnieżką, która jest u Murki. Zamieszkają ponownie razem. Jeśli nie nadwyrężymy Waszej dobroci, bardzo prosiłybyśmy darczynie, żeby zostały z nami, a przede wszystkim z nową sunią. Zaraz będę pisała prośbę do niezastąpionej Agat21 o bazarek imienny. Jakoś musimy dać radę w jej utrzymaniu. Nie jestem pewna, czy ona równie szybko jak Sali i Wanilka znajdzie dom. My kochamy takie niepozorne szaraczki, ale ważne, żeby wypatrzył ją dom mogący przyjąć ją do swojej rodziny. Na dobry początek sunia odziedziczy to, co zostało z funduszu Wanilki - 538 zł. Mamy więc na transport i na początek pobytu w hotelu. Alaskan wgra zdjęcia suni. To takie dobre suczydełko, które miało pecha i trafiło do schroniska. 1 1 Quote
Alaskan malamutte Posted December 28, 2024 Posted December 28, 2024 Mała, przerażona schroniskiem poczciwa sunieczka. Sparaliżowana strachem podbiega do wolontariuszki i zastyga. Szuka pomocy. Jest proludzka, zero agresji. Daje sobie robić wszystko. Patrzy w oczy i prosi: " Oddam ci całe swoje serce, tylko mnie przytul, weź na ręce" 2 Quote
Recommended Posts