sacred PIRANHA Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 znajoma obgadała wszystko z rodziną i zdecydowali się przygarnąć Inkę:loveu: jutro bedziemy dryndać do Ciebie Murko:-) Quote
anciaahk Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ale ekspress :crazyeye::crazyeye::crazyeye:. Inka - do domku:loveu:. Quote
Jo37 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Sunia tyle siedziała za kratkami . Domek musi być najlepszy . Quote
stonka1125 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 no to ja zgodnie z obietnicą wariuje z radości!!!!!!!! Quote
Erazm Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 A Tola na watek wysyla:evil_lol: A tu takie wiesci:loveu: Quote
Ra_dunia Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Ależ się cieszę :multi: W ogóle się nie dziwię, bo sunia przecudnej urody i nie da się w niej nie zakochać... Jakoś te jej zdjęcia sprawiają, że człowiek mimowolnie się uśmiecha :) Quote
Onaa Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 To skoro Ineczka tak szybko znalazła domek to moze by pomóc temu psiaczkowi poniżej :(. BAZYLEK to miły ale niepozorny kundelek - nikt się nim nie interesuje , już od 4-ech lat w schronisku. A przecież on tak bardzo pragnie być kochany ? Czy on naprawdę nie ma już żadnych szans ma swój dom i miłość człowieka ? Czy przyjdzie mu zmarnieć w schronie? Może można mu pomóc, poradźcie coś, proszę :-(. http://www.dogomania.pl/forum/f28/bazylka-kochaja-tylko-wolontariusze-dlaczego-olsztyn-133246/ Quote
Jo37 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='Dogo07']To skoro Ineczka tak szybko znalazła domek to moze by pomóc temu psiaczkowi poniżej :(. / Musisz go wpisać w kolejkę ogólną i szukać sponsorów na stałe wpłaty . Jak Inka pojedzie do domu to na jej miejsce wchodzi następny mały psiak z Zamościa . Poprosimy o informacje o domu ,który interesuje się Inką . Nic na wariackich papierach . Najpierw musi się skończyć cieczka . Czy ci Państwo będą umieli opiekować się sunią po sterylizacji ? Quote
sacred PIRANHA Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Rozmawiałąm już z Murką:lol: Rodzinka składa sie z mamy, babci i trojki dzieci (16,17,4 lata) Dawno temu mieli suke Kaukaza pod opieką, później mieli juz swojego psa w typie jamnika (kastrowany). To jest moja bardzo serdeczna koleżanka (mama Ania), jestem tam bardzo czesto wiec sunie bede mieć cały czas na oku. Ania była ze mna jak sterylizowałam moją suke więc wie dobrze czym to pachnie:cool3: nie jest to dla nich żaden problem. Mieszkają w wieżowcu w trzypokojowym dużym mieszkaniu, w ewntualnych problemach behawioralnych pomoge im ja:lol: ja bede tez zdawac fotograficzne relacje z nowego zycia ksieżniczki Inki;) Doszłyśmy z Murką zgodnie do wniosku, ze nie ma sensu jej trzymać w hoteliku do sterylizacji (bo powinna sie ona odbyć kilka ładnych tygodni po cieczce) skoro jest zdecydowany dobry domek, więc czekamy tylko do końca cieczki i jeśli akurat nie bedzie nikomu po drodze robimy sobie z Anią wycięczke do Janowa Lubelskiego:multi: Quote
Soema Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 sacred PIRANHA nie masz więcej takich koleżanek?:razz: Quote
sacred PIRANHA Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 mam wszystkir takie ale zapsione:mad: Quote
Torusia Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Aż nie mogę uwierzyć,że tak szybko znalazła dom :multi: Quote
funia Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Chciałabym aby sunia która szczególnie leży mi na sercu pojechała do Murki .Jest to młoda sunia poniżej kolana strasznie zestresowana ,po uśpieniu jej dzieci została mamka szczeniaków uratowanych z kontenera na śmieci ,wywiązała sie pięknie .Jest strasznie przestraszona i łaknie miłości i ludzkiej obecności :-(Proszę Murko ,zastanów się :razz: Quote
Murka Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Inka już chyba nie krwawi (jutro jeszcze sprawdzę w boksie), ale chłopaki się nią jeszcze trochę interesują ;) W każdym razie to na pewno końcówka. Ale super, że malizna będzie miała sprawdzony domek :multi: funia, to jaka suczka przyjedzie na miejsce Inki zależy tylko i wyłącznie od Jo37, to jej miejsce ;) Z tego co wiem, to ma już jakąś sunię upatrzoną :cool3: Przyszła wpłata 100 zł od Jo37 ;) Quote
robkowa Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 w takim razie czekamy na koniec cieczki i życzymy szczęśliwej podroży! Quote
sacred PIRANHA Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 super, ze końcówka już...to ja sie juz pakuje do Ciebie Murko..skoro sie tyle wybieram to teraz biore namiot i zostaje na pare dni a co:diabloti: koło boksow sobie namiocik rozloze:cool3: Quote
Ra_dunia Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Żeby wszystkie adopcje szły w takim tempie ;) Quote
Murka Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Inka jeszcze cieczkuje. To coś na skórze ładnie się zagoiło, zaschło i odpada. PIRANHA, Czy ja dobrze zrozumiałam, że przyjedziesz bez Emilki??? :placz: Quote
agusiazet Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 No, Inka, ja tam od razu wiedziałam, że Ty miejsca u Murki nie zagrzejesz!!! Takie marmurkowe cudo nie jeden chciałby mieć:) Powodzenia ślicznotko!!! Quote
sacred PIRANHA Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Murko Emilka musi przeciez czasem dac tatusiowi w kość :cool3: więc zostanie z tatusiem w domu:diabloti: no to jak Inka dalej cieczkuje to nadal czekamy ale juz sie niecierpliwimy :-) zmierz mi obwod jej szyji bo nie wiemy jakiej wielkosci obrozke zakupic:-) Quote
Murka Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Inka już nie plami :multi: Co więcej panowie się już nią średnio interesują :razz: Sprawdziłam dzisiaj na dwóch psach, to obwąchały ją tam gdzie trzeba, ale nic nie próbowały i wcale nie szły za nami gdy się oddaliłam :roll: Także myślę, że można się powoli zbierać do odbioru pięknoty ;) Quote
Onaa Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Przepraszam za offa : http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilne-5-dwudniowych-szczeniakow-nie-dajmy-im-umzec-136428/index12.html Czy te pieski mają prawo, żeby żyć :placz: ?! Quote
sacred PIRANHA Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 super ze Inka juz po cieczkowaniu:-) ale wybierzemy sie po nią dopiero pod koniec tygodnia bo jak wiesz chcemy przy okazji zabrac sunieczke jedną do Ciebie Murko a ona będzie do wydania dopiero pod koniec tygodnia więc poczekamy na bide pare dni żeby nikt nie musiał specjalnie z nią jechac:lol: Quote
Murka Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Jasna sprawa, do tego czasu Inka będzie już całkowicie po cieczce ;) Dobrze wyczytałam, że następczynią ma być ta strachliwa kudłatka, co ostatnio została pogryziona? Założyłam Ince świeżą obróżkę p.pchłom i kleszczom, bo tą co ma na sobie, podobno była zakładana w zimie. Quote
Recommended Posts