Jump to content
Dogomania

Riki vel Bąbel zostaje u Nesiowatej!!! Mały Bąbel z przytuliska jedzie na DT!! Potrzebne fundusze na kastrację i weta!! Proszę!!!!

Recommended Posts

Posted
Dnia 30.10.2023 o 21:51, Nesiowata napisał:

?

Czy oddałam psa, który do mnie trafił? Nie potrafię  - RIKI ZOSTAJE!

Oooo, witaj w klubie Nesiowata:) Ja też nie potrafiłam . Gratulacje wielkie!

Posted

?

Ha! To ci nowina! 😃 Jakbym powiedziała, że jestem zaskoczona - skłamałabym. Ale i tak radość wielka. 🎊🎈

• Like 1
Posted

Chciałam jeszcze poczekać z tą informacją ale dobrze wiedziałam, że nie będę w stanie rozstać się z nim. Teraz będę miała psa - małpę. Nie ma miejsca gdzie nie wejdzie. Dobrze, że chociaż szafy są bezpieczne. Wszystko co jest poniżej 1 m jest jego.

• Like 5
Posted
Dnia 31.10.2023 o 09:06, Nesiowata napisał:

Chciałam jeszcze poczekać z tą informacją ale dobrze wiedziałam, że nie będę w stanie rozstać się z nim. Teraz będę miała psa - małpę. Nie ma miejsca gdzie nie wejdzie. Dobrze, że chociaż szafy są bezpieczne. Wszystko co jest poniżej 1 m jest jego.

Czyli masz teraz dwa w jednym 🙂

• Like 1
Posted
Dnia 31.10.2023 o 01:12, agat21 napisał:

Ha! To ci nowina! 😃 Jakbym powiedziała, że jestem zaskoczona - skłamałabym. Ale i tak radość wielka. 🎊🎈

Ja też 🙂

• Alaskan malamutte changed the title to Riki vel Bąbel zostaje u Nesiowatej!!! Mały Bąbel z przytuliska jedzie na DT!! Potrzebne fundusze na kastrację i weta!! Proszę!!!!
Posted

?

97 Misie ideas | obrazy, miś pluszowy, dzieci

Posted
Dnia 2.11.2023 o 07:01, Aska7 napisał:

Wiedziałam, że tak będzie 😄

Bo to było do przewidzenia  🙂  Nie przypominam żeby Nesiowata oddała do adopcji któregoś z tymczasowiczów  🙂  

Posted

Danusiu, z całego serca dziękuję Ci za dom dla Rikiego. Za serce dla bezdomniaków i ogromną życzliwość dla ludzi. To dar. Dziękuję Ci, że jesteś ❤️

Max ma dom!!! Zamieszkał w Lublinie! MAX od 01.01.2022r w hoteliku ...

• Like 1
Posted
Dnia 7.11.2023 o 16:27, Alaskan malamutte napisał:

Danusiu, z całego serca dziękuję Ci za dom dla Rikiego. Za serce dla bezdomniaków i ogromną życzliwość dla ludzi. To dar. Dziękuję Ci, że jesteś ❤️

Max ma dom!!! Zamieszkał w Lublinie! MAX od 01.01.2022r w hoteliku ...

Zawstydzasz mnie. Mam nadzieję, że Riki jest zadowolony.

Posted
Dnia 19.11.2023 o 10:56, Nesiowata napisał:

Riki wczoraj był bardzo zafascynowany śniegiem! Ciężko było go z niego wyciągnąć.

Chyba większość psów tak ma. Przynajmniej moje wszystkie tak miały, a i te które teraz mam, też tak mają  🙂