Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 7.12.2023 o 11:05, Tola napisał:

Olx przyda się na Opole i Kraków 

Z Opola nigdy nie było odzewu. To może Cieszyn?  Kraków jak najbardziej przydałby się.

Posted
Dnia 7.12.2023 o 11:12, Jaaga napisał:

Ogłoszenie Limonki już nie jest dostepne. Czy któreś z ogłoszeń Nemo jest w ogóle wyróznione?

Moje jest cały czas dostępne i wyróżnione.

Poprzedni link nie działa, bo Neonek przejął wyróżnione ogłoszenie po Gabi, jego poprzednie też było ciągle wyróżnione, po prostu piesków jest bardzo dużo ...

Zmieniam co jakiś czas lokalizację, dodaję nowe zdjęcia, pilnuję żeby było ciągle wyróżnione, też chciałabym żeby chłopczyk miał już własny dom ...

https://www.olx.pl/d/oferta/szczeniak-do-adopcji-neonek-szuka-domu-CID103-IDPpYPE.html?bs=olx_pro_listing

• Like 1
Posted

Nemo jako Binio na Kraków wyróżniony do 7.01.2024 r.

Binio.png.fb36adf92b0272eef8deeeb74067f157.png

Dobrze byłoby  w I czy II poście wkleić linki do ogłoszeń z zaznaczeniem kto i gdzie ogłasza i jakie imię w ogłoszeniu. Łatwiej byłoby ogarnąć kiedy przedłużyć ogłoszenie, czy wyróżnienie i na które miasto Nemo jest ogłaszany.

Posted
Dnia 9.12.2023 o 17:41, Jo37 napisał:

Bardzo dziękuję. Niestety like-ów już nie mam.

Kiedyś na Dogo nie było lajków i się żyło normalnie.

• Like 1
Posted
Dnia 17.12.2023 o 21:02, Alaskan malamutte napisał:

Asiu, jeśli zmienić lokalizację to pisz proszę. 

Na razie zostaw tak jak jest. Ile mam Ci wpłacić za wyróżnienie.

Posted
Dnia 17.12.2023 o 21:15, Jo37 napisał:

Ile mam Ci wpłacić za wyróżnienie.

Asiu, wyróżnienie kosztowała nieco ponad 18zł.  Wpłać proszę te pieniążki na te dwa psiaki, co zabrałyśmy z Ewą Martą z przytuliska. 

Tutaj ich wątek:

Mały piesek i sunieczka zamarzają w przytulisku. Pomóżmy im znależć DOM!!! Marcyś ma dom! Zamieszkał w Warszawie. Smutny maluszek ze schroniska bardzo prosi o dom!! Pomóżmy mu proszę!! - Strona 13 - Psy do adopcji / znalezione - Dogomania

Posted
Dnia 8.12.2023 o 00:22, elik napisał:

Nemo jako Binio na Kraków wyróżniony do 7.01.2024 r.

Binio.png.fb36adf92b0272eef8deeeb74067f157.png

Dobrze byłoby  w I czy II poście wkleić linki do ogłoszeń z zaznaczeniem kto i gdzie ogłasza i jakie imię w ogłoszeniu. Łatwiej byłoby ogarnąć kiedy przedłużyć ogłoszenie, czy wyróżnienie i na które miasto Nemo jest ogłaszany.

Bardzo dobry pomysł,  trudno za każdym razem szukać na wątku, gdzie są aktywne ogłoszenia, przyznam, że ja mam z tym coraz większe problemy. Sprawdziłam przed chwilą i mam swój post na pierwszej stronie, więc postaram się jutro lub pojutrze zebrać wszystkie ogłoszenia i je tam wstawić, może będzie łatwiej. Nemo wciąż nie ma domu jako jedyny ze szczeniaków😔 Pomóżmy w szukaniu mu tej nowej rodziny, bo szkoda malucha; Jo37 uratowała go, bo jako jedyny nie miał opiekuna i groziło mu zostanie w Chersoniu. Wszystkim nam wydawało się, że nim szczeniaki urosną, uda się im znaleźć nowe domy, tak się jednak nie stało, został Nemo. Potrzebne są kolejne ogłoszenia i  pomoc w ich wyróżnianiu. Nemo nie ma żadnych deklaracji i na pewno opiekunce trudno jest ogarnąć opłaty za hotelowanie i całą resztę, nie zostawiajmy ich samych. 

• Like 1