Jump to content
Dogomania

Kofik ma juz swój domek:)Kofik,bezdomny ma tylko nas.I bardzo prosi o deklaracje na hotelik,barkuje 360złna pełny pobyt w hoteliku

Recommended Posts

Posted
Dnia 25.04.2023 o 08:44, DORA1020 napisał:

Nie,może jeszcze Agatka zorientuje się czy jej koleżanka nie wzięłaby go na miesiąc

ale to też nic pewnego

To odezwij sie do mnie, jak się dowiesz. Może jak jedynie na miesiąc,  to wzięłabym go do Artura. Ostatnio jak była właścicielska sunia, to Artur był zazdrosny i musiał być z resztą psów, a ona sama.

Tylko jeszcze te gigantyczne odległości. Zapytaj p. Kasi, czy nie będzie wracać przez Śląsk,  bo bywa tu z tego, co kojarzę. Mam nadzieję,  że jednak uda mu się  znaleźć to miejsce u koleżanki.

Posted
Dnia 25.04.2023 o 09:01, Jaaga napisał:

To odezwij sie do mnie, jak się dowiesz. Może jak jedynie na miesiąc,  to wzięłabym go do Artura.

Jaaga, czy pojemność Twojego serca gdzieś się kończy? 💚

Posted
Dnia 25.04.2023 o 08:44, DORA1020 napisał:

Nie,może jeszcze Agatka zorientuje się czy jej koleżanka nie wzięłaby go na miesiąc

ale to też nic pewnego

Będę dziś popołudniu rozmawiać z koleżanką. Jest w domu po operacji, ale już dość sprawna. Zobaczymy.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
Dnia 25.04.2023 o 09:01, Jaaga napisał:

To odezwij sie do mnie, jak się dowiesz. Może jak jedynie na miesiąc,  to wzięłabym go do Artura. Ostatnio jak była właścicielska sunia, to Artur był zazdrosny i musiał być z resztą psów, a ona sama.

Tylko jeszcze te gigantyczne odległości. Zapytaj p. Kasi, czy nie będzie wracać przez Śląsk,  bo bywa tu z tego, co kojarzę. Mam nadzieję,  że jednak uda mu się  znaleźć to miejsce u koleżanki.

Odległości w razie czego gigantyczne zostaną, bo koleżanka z Warszawy 😁

• DORA1020 changed the title to Szukam transportu do Lublina..Kofik,bezdomny ma tylko nas.I bardzo prosi o deklaracje na hotelik.
Posted

Kofik jedzie do hoteliku w Lublinie DIVIO

Drogo,to fakt. Ale gdyby pojechał do Jagi na to samo by wyszło

500zł plus ok.300zł transport do Katowic, na początku szukałam transportu,nie znalazłam

doszłyśmy z Jagą do wniosku,że na to samo by wyszło gdyby pojechał do niej

Koszt pobytu w DIVIO 800zł

Nigdzie nie jest tanio:(

Dziewczyna z tego hoteliku,chyba Viola, pomoże ogłaszać Kofika 

0d 2 czerwca Kofik ma zaklepana miejsce w BIeszczadach u Pani Kasi.

• Like 2
  • Upvote 1
Posted

Bardzo cieszę się, ze udało się wszystko połapać prawie na miejscu i Koffik zabezpieczony. Szkoda byłoby tracić majątek na płatny transport i po miesiącu znowu stres i koszty, żeby ze Śląska dotarł w Bieszczady. Też myslę, że to optymalne wyjście.

• Like 2
Posted

To prawda,chociaż wyjazd się trochę opózni,bo p.Viola chce,żeby Kofik był zaszczepiony od wirusówek.

A jest to możliwe dopiero we wtorek.

A pózniej tydzień trzeba odczekać,inaczej będzie musiała go izolować,a psiak bardzo zle to zniesie.

Wogóle zle zniesie to przeniesienie do hoteliku,bo zdążył pokochać DT. Bardzo smutne to wszystko i bardzo mi go szkoda.

Posted
Dnia 3.05.2023 o 15:49, DORA1020 napisał:

Chyba znajomy, Maciek,za niedużą opłatą,tylko na paliwo.

So super okazja  🙂 

• DORA1020 changed the title to Kofik,bezdomny ma tylko nas.I bardzo prosi o deklaracje na hotelik.
Posted

Wczoraj Kofik pojechał do hoteliku. Był bardzo grzeczny,bo Nadia z nim była,czuł się bezpieczny,i znowu ktos go zostawił,bo przecież psiak nie rozumie jaka jest sytuacja.

Koszt transportu Szczebrzeszyn--Lublin  70zł

Posted

Dzwoniła Pani Viola z hoteliku, Kofik smutny,apatyczny. To,że smutny to wiadomo dlaczego,ale też apatyczny,sugeruje zrobic badania psiakowi.Powiedziała,że panowie,którzy go przywiezli płakali jak go oddawali. Niestety warunki mieszkaniowe nie pozwalają im na   kolejnego psiaka:(

Dzisiaj miał być wykąpany.

Posted

Nie bardzo macie wolne fundusze, a skoro wszystko było w dt ok, to może poczekać kilka dni z badaniami? Psy też mogą nawet popaść w depresję. Dla niego zawaliło się całe życie. Myślał, że zaczal dobre nowe, a tu taka strata i zmiany. Stracił kochaną rodzinę i znalazł się wśród innych psów. 

Posted
Dnia 9.05.2023 o 09:46, Jaaga napisał:

Nie bardzo macie wolne fundusze, a skoro wszystko było w dt ok, to może poczekać kilka dni z badaniami? Psy też mogą nawet popaść w depresję. Dla niego zawaliło się całe życie. Myślał, że zaczal dobre nowe, a tu taka strata i zmiany. Stracił kochaną rodzinę i znalazł się wśród innych psów. 

Dobra myśl. Kofik na pewno przeżywa zmianę swojej sytuacji.

Posted

Prześlę dla Kofika grosik od mojej koleżanki Agnieszki,  która w maju dołożyła jeszcze trochu kasy od swojej koleżanki. Proszę o nr konta. 

• Like 2