Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 18.03.2023 o 11:46, Jo37 napisał:

Myślę, że po prostu nigdy nie jadł suchej karmy.

Tak może być. Jadl pewnie resztki z obiadu albo chleb namoczony w wodzie. To stała praktyka na wsiach. Kupują suchy przeceniony chleb i daja psu. Tak jadl mój Max z łancucha...i to dwa razy w tygodniu...

Posted

Ja mu się nie dziwię. Pamiętam jak Amber do mnie trafiła to nie było mowy o chrupkach.

Dostawałam próbki karm z zaprzyjaźnionego sklepu i hrabianka zaakceptowała tylko jeden smak Acany.

Dzisiaj o tej karmie nie ma mowy bo jest strasznie droga.

Posted

Bardzo proszę o podanie na PW na jaki adres można wysłać puszki dla Pimpusia. Może powoli się przyzwyczai do karmy suchej, ale na początek przyda mu się jedzonko , które lubi.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
Dnia 18.03.2023 o 15:40, Filipki napisał:

Bardzo proszę o podanie na PW na jaki adres można wysłać puszki dla Pimpusia. Może powoli się przyzwyczai do karmy suchej, ale na początek przyda mu się jedzonko , które lubi.

Bardzo dziękuję❤️ 

Posted

Pimpuś jest śliczny. Moje psy też nie jadły suchej karmy, jedzą mięso z dodatkami albo puszki. Obecne raczą jeść chrupki ale poprzednie pluły.

Posted
Dnia 19.03.2023 o 10:06, Filipki napisał:

Paczka opuściła już centrum dystrybucji. Myślę , że we wtorek dotrze. Kurier Dpd. To będzie 24x800 puszek animody wołowina z kaczymi sercami. 

Pięknie z Pimpusiem dziękujemy!!! e-gify.pl - gify, animowane gify,gify na bloga, emotikony serca!

Poprosiłam Anecik, aby umówiła go do groomera. Na porządną kąpiel i wyczesanie. TYLKO. Pod żadnym pozorem nie chcę, aby go ostrzygła. Pimpuś ma śliczną sierść, to jego ozdoba. 

W poniedziałek Anecik będzie umawiać. No i kastracja. Możliwa dopiero ok 30 marca. Psiak jest zaszczepiony p. chorobom wirusowym, na razie kastrować nie wolno. 

Posted

30 marca już blisko.

I słusznie, że nie zgadzasz się na strzyżenie pięknisia. Jego kudełki są dodatkową ozdobą do cudnego charakteru.

• Like 1
Posted
Dnia 19.03.2023 o 10:06, Filipki napisał:

Paczka opuściła już centrum dystrybucji. Myślę , że we wtorek dotrze. Kurier Dpd. To będzie 24x800 puszek animody wołowina z kaczymi sercami. 

Dziękuję serce z kwiatów - Gify i obrazki na GifyAgusi.pl

Posted
Dnia 12.03.2023 o 23:20, Nadziejka napisał:

Doslalam jeszcze 8 zl i mamy rozliczony Pimpuniowy kramcio 70 zl
Posted

Dosyć długo zwlekałyśmy z podziałem funduszy po adopcjach naszych psiaków. Na pewno powrót z adopcji Kiry miał na to duży wpływ. Teraz jednak są inne psiaki w potrzebie. Ustaliłyśmy z Alaskan i Ellig, że Pimpek dostanie następujące kwoty:

100 zł po adopcji Tosi i Teosia
150 zł po adopcji Kiry.

Zaraz wysyłam kasę do Alaskan 🙂

• Like 1
Posted
Dnia 22.03.2023 o 20:31, Ewa Marta napisał:

Dosyć długo zwlekałyśmy z podziałem funduszy po adopcjach naszych psiaków. Na pewno powrót z adopcji Kiry miał na to duży wpływ. Teraz jednak są inne psiaki w potrzebie. Ustaliłyśmy z Alaskan i Ellig, że Pimpek dostanie następujące kwoty:

100 zł po adopcji Tosi i Teosia
150 zł po adopcji Kiry.

Zaraz wysyłam kasę do Alaskan 🙂

Jak tylko kasa zamelduje się na koncie Pimpusia, potwierdzę na wątkach Kiry , Teosia i Tosi 🙂

Posted

Rozmawiałam z Anecik. 

Pimpuś z apetytem zajada puszeczki od Filipki❤️ Jeszczeęraz pieknie dziękuję za pyszne żarełko dla księciunia 🥰

Jutro Anecik postara się zrobić domowe zdjęcia na pięknym kolorowym kocyku.  Ma tez umówić kastrację no i SPA.