gameta Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Oooo to dobre wieści :) Muszę pomyśleć nad bazarkiem jakimś ;) Quote
brazowa1 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Tarunia,to taka starowinka,chyba juz za duzo nie jest uciążliwa,czy wobec tego,nie nadszedł czas,aby zdjąc suni kolczatke i załozyc jakąś obróżke?Może ktos ma zbędną? Quote
mimiś Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 ależ spostrzegawcza ciotka!:crazyeye: -no, faktycznie,moze ktos podaruje obrózkę ? Quote
Justa&Zwierzaki Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Fakt Tarunia ma kolcztke ale odwoconą do góre kolcami , a jest to półkolcztka na boksera z kolcami maleńkimi ale i tak zmienie ją na obróżke :oops: Tarunia nadal jest na antybiotyku a oczko jeszcze troche czerwone ... Myszunia w miare ... Bardzo chce podziekować za pomoc : Acha 44 ------ 100 zł Saska -------- 50 zł Bardzo Wam dziekuje :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Justa&Zwierzaki Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Tarunia i Myszunia się przypominają ...... Quote
gameta Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Justa&Zwierzaki napisał(a):Tarunia i Myszunia się przypominają ...... Pamiętamy. czekam na fanty bazarkowe ;) Quote
Caragh Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 gameta napisał(a):Pamiętamy. czekam na fanty bazarkowe ;) Yhy, pewnie, ze pamiętamy, nawet byśmy nie śmiały zapomnieć o kochaniutkich staruszkach Quote
Justa&Zwierzaki Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 chce bardzo podziekować Komitetowi Pomocy dla Zwierząt za pomoc dla Taruni i Myszuni . Podarowali im 14 kg . worek RC hepatic . Bardzo Wam dziękuje :lol: Dzis w nocy uciekła mi Morelka , koteczka jasno ruda i cały czas jej poszukuje :(:(:( Dostałam dzis też w sprawie Pedra sms a : My już nie mamy siły na niego , mysleliśmy zie sie zmieni ale sie nie zmienia Więc Pedro wraca Quote
nika28 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Justa&Zwierzaki napisał(a): Dostałam dzis też w sprawie Pedra sms a : My już nie mamy siły na niego , mysleliśmy zie sie zmieni ale sie nie zmienia Więc Pedro wraca O nie :-( :-( :-( Quote
Justa&Zwierzaki Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Tarunia nadal jest na antybiotyku a jutro jede z nia na USG oka i zobaczymy co dalej , dzis też trochce kulała , nadaj mocno nie trzyma moczu :shake: . A Myszunia na tych lekach jakoś sobie radzi :) Bardzo chce podziekować za pomoc , w tym miesiącu juz pomogli : Komitet Pomocy dla zwierząt -------------- Karma RC hepatic 14 kg MaBo ---------------- 150 zł Acha 44 ------------- 125 zł Saska --------------- 50 zł Ona 03 -------------- 30 zł --- bazarek Mimiś Rozi ----------------- 20 zł --- bazarek Mimiś Bardzo i to Wam wszystkim dziekuje i prosze o dalsza pomoc :lol::lol::lol: A moze ktoś z Was miałby ochcote odwiedzic starowinki i wymiziać ;) Quote
Justa&Zwierzaki Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Tarunia miała dzis roboine badanie usg oka , nadal jest na antyboityku . Wynik będzie dopiero po konsultacji z psim okulistą ... Quote
mimiś Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 mogę wymiziać tylko wirtualnie-trochę mam daleko.....:] z tym nietrzymaniem moczu to kłopot okropny..tez miałam takiego staru8zka-był mniejszy,więc łatwo było go umyć.. Quote
Justa&Zwierzaki Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Z myciem Taruni to jest powazny problem , bo nie lubi tego :shake: . Na usg była bardzo dziekna , nawet Pani DR była zachwycona jaka ona jest grzeczna :) Quote
Justa&Zwierzaki Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Usg oka nie wyszło i w środe będzie kolejne badanie chyba RTG ( nie mam transportu i chyba bede zmuszona wziąść taxi ) . Dziś Tarunia sie przewruciła i bardzo sie potłukła :placz: Coraz badziej ją boli buzinka i juz coraz mniej może ją otwierać , coraz trudniej jest podac jej leki a jest ich duzo :shake: Znów jest na zastrzykach przeciw bólowych . Myszka OK , jedenie protestuje przy podawaniu leków ... Quote
acha44 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Kiepsko z Tarą, mam nadzieję, że jednak chociaż troszkę się jej polepszy. Co do taksówek, to taksówkarz mnie kiedyś wywalił z moim 18-letnim dziadziem twierdząc, że psów nie wozi, i miałam dyspozytorce powiedzieć, że pies będzie. A "dziadziuś" podróżnik zawołany: pociąg, autobus, auto, tramwaj, zawsze na swoim kocyku, zawsze grzeczny. Wygłaskaj piesię ode mnie, ja mogę tylko internetowo. Quote
Justa&Zwierzaki Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Byłam dzis z Tarunia u weta , dostała steryd na te oczko i na razie odstapiliśmy od RTG w premedykacji , jej serduszko jest słabe i nie będziemy ryzykować .... Z powodu bardzo ograniczonej mozliwoiści otwierania buzinki chwilowo rezygnujemy z podawania Hepargenu ale Wet - medin 5 mg pozostaje ( znów sie opakowanie skończyło i musze zamówić ) nadal dostaje glukozamine . Coraz trudniej jest jej buzinke otwożyc aby podaj jej leki bo piszczy z bólu .... po ostatnich zastrzykach przeciw bólowych jej organizm musi odpocząć . Dobrze ze ta karma RC hepatic nie jest twarda i duza tylko maleńkie kroieciki bo w innym raziew to by nawet nie jadła :shake: Bardzo mocno nie trzyma moczu i czasmi założe jej pampersa ale to jest bardzo drogie :shake: Quote
Caragh Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Taruniu, wspaniala Psinko, trzymaj sie jakos :shake: Quote
Justa&Zwierzaki Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Tarunia juz wcale nie trzyma moczu a teraz robi sie coraz chłodniej i będa padac deszcze i pranie a własciwie suszenie nie bedzie mozliwe za oknem i blagam Was o pomoc w zakupie pampersów , w domu mam suszarke podwieszana ale na niej koce od Taruni sie kisza a nie suszą :shake: Quote
Justa&Zwierzaki Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Bardzo prosze Was o pomoc , pampersy sa bardzo drogie :shake: Quote
acha44 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Znów podeślę ale po pierwszym, bo na razie to krucho.... Quote
Justa&Zwierzaki Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Skibi']poproszę o numer konta[/quote] Już podałam na PW , bardzo i to bardzo dziękuje :lol: Quote
Recommended Posts