Jump to content
Dogomania

Myszeczka 1.03.11 [*][*][*] Tarunia 4.12.09 [*][*][*] - Na zawsze w naszych sercach

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fakt Tarunia ma kolcztke ale odwoconą do góre kolcami , a jest to półkolcztka na boksera z kolcami maleńkimi ale i tak zmienie ją na obróżke :oops:

Tarunia nadal jest na antybiotyku a oczko jeszcze troche czerwone ...
Myszunia w miare ...

Bardzo chce podziekować za pomoc :
Acha 44 ------ 100 zł
Saska -------- 50 zł
Bardzo Wam dziekuje :iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

gameta napisał(a):
Pamiętamy. czekam na fanty bazarkowe ;)

Yhy, pewnie, ze pamiętamy, nawet byśmy nie śmiały zapomnieć o kochaniutkich staruszkach

Posted

chce bardzo podziekować Komitetowi Pomocy dla Zwierząt za pomoc dla Taruni i Myszuni . Podarowali im 14 kg . worek RC hepatic . Bardzo Wam dziękuje :lol:

Dzis w nocy uciekła mi Morelka , koteczka jasno ruda i cały czas jej poszukuje :(:(:(

Dostałam dzis też w sprawie Pedra sms a :
My już nie mamy siły na niego , mysleliśmy zie sie zmieni ale sie nie zmienia

Więc Pedro wraca

Posted

Justa&Zwierzaki napisał(a):

Dostałam dzis też w sprawie Pedra sms a :
My już nie mamy siły na niego , mysleliśmy zie sie zmieni ale sie nie zmienia

Więc Pedro wraca

O nie :-( :-( :-(

Posted

Tarunia nadal jest na antybiotyku a jutro jede z nia na USG oka i zobaczymy co dalej , dzis też trochce kulała , nadaj mocno nie trzyma moczu :shake: . A Myszunia na tych lekach jakoś sobie radzi :)

Bardzo chce podziekować za pomoc , w tym miesiącu juz pomogli :
Komitet Pomocy dla zwierząt -------------- Karma RC hepatic 14 kg
MaBo ---------------- 150 zł
Acha 44 ------------- 125 zł
Saska --------------- 50 zł
Ona 03 -------------- 30 zł --- bazarek Mimiś
Rozi ----------------- 20 zł --- bazarek Mimiś

Bardzo i to Wam wszystkim dziekuje i prosze o dalsza pomoc :lol::lol::lol:
A moze ktoś z Was miałby ochcote odwiedzic starowinki i wymiziać ;)

Posted

mogę wymiziać tylko wirtualnie-trochę mam daleko.....:] z tym nietrzymaniem moczu to kłopot okropny..tez miałam takiego staru8zka-był mniejszy,więc łatwo było go umyć..

Posted

Usg oka nie wyszło i w środe będzie kolejne badanie chyba RTG ( nie mam transportu i chyba bede zmuszona wziąść taxi ) . Dziś Tarunia sie przewruciła i bardzo sie potłukła :placz: Coraz badziej ją boli buzinka i juz coraz mniej może ją otwierać , coraz trudniej jest podac jej leki a jest ich duzo :shake: Znów jest na zastrzykach przeciw bólowych .

Myszka OK , jedenie protestuje przy podawaniu leków ...

Posted

Kiepsko z Tarą, mam nadzieję, że jednak chociaż troszkę się jej polepszy. Co do taksówek, to taksówkarz mnie kiedyś wywalił z moim 18-letnim dziadziem twierdząc, że psów nie wozi, i miałam dyspozytorce powiedzieć, że pies będzie. A "dziadziuś" podróżnik zawołany: pociąg, autobus, auto, tramwaj, zawsze na swoim kocyku, zawsze grzeczny. Wygłaskaj piesię ode mnie, ja mogę tylko internetowo.

Posted

Byłam dzis z Tarunia u weta , dostała steryd na te oczko i na razie odstapiliśmy od RTG w premedykacji , jej serduszko jest słabe i nie będziemy ryzykować .... Z powodu bardzo ograniczonej mozliwoiści otwierania buzinki chwilowo rezygnujemy z podawania Hepargenu ale Wet - medin 5 mg pozostaje ( znów sie opakowanie skończyło i musze zamówić ) nadal dostaje glukozamine . Coraz trudniej jest jej buzinke otwożyc aby podaj jej leki bo piszczy z bólu .... po ostatnich zastrzykach przeciw bólowych jej organizm musi odpocząć . Dobrze ze ta karma RC hepatic nie jest twarda i duza tylko maleńkie kroieciki bo w innym raziew to by nawet nie jadła :shake: Bardzo mocno nie trzyma moczu i czasmi założe jej pampersa ale to jest bardzo drogie :shake:

Posted

Tarunia juz wcale nie trzyma moczu a teraz robi sie coraz chłodniej i będa padac deszcze i pranie a własciwie suszenie nie bedzie mozliwe za oknem i blagam Was o pomoc w zakupie pampersów , w domu mam suszarke podwieszana ale na niej koce od Taruni sie kisza a nie suszą :shake: