Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 20.11.2022 o 14:19, Ewa Marta napisał:

Opłaciłyśmy transport Blanki do hotelu. W tej chwili Blanka jest na dużym minusie, ale z nadzieją patrzymy na bazarek z losami.  Wiemy też, że agat21 ze sprzedaży przetworów Mazowszanki wpłaciła Blance 60 zł, więc staramy się nie panikować. 

O rany, minus ogromny 😮

Wczoraj wieczorem jeszcze znajomy zadeklarował chęć zakupu kilku słoiczków z syropami - ten zakup już pójdzie tylko na Blankę, nie będę już dzielić tego na moje psy. Mam nadzieję, że Mazowszanka nie będzie miała nic przeciwko. 

• Like 1
Posted
Dnia 20.11.2022 o 14:27, agat21 napisał:

O rany, minus ogromny 😮

No niestety...

Zrobiłyśmy burzę mózgów i decyzja była jedna: "dajemy Blance szansę" 

Teraz będziemy się martwiły o pieniążki....

Najważniejsze, że nie jesteśmy tutaj same ❤️Już płynie pomoc dla Blanki i wierzymy że powolutku nasza sunieczka wyjdzie na prostą. Zarówno finansowo i jeśli chodzi o zachowanie 🙂

• Like 1
Posted
Dnia 20.11.2022 o 20:05, Alaskan malamutte napisał:

U Blanki spokojnie. Nie ma scysji ani z ludźmi ani z psami.

Była na spacerze z psami. Dobrze chodzi na smyczy.

👍

Posted

Dzisiaj na koncie Blanki trzy ruchy. Opłaciłam koszt karmy w czasie pobytu Blanki u Jaagi 63 zł, a ponadto:

Blanka dostała dwa przelewy. Pierwszy od Alaskan 110 zł, która zebrała kasę od swoich znajomych. 90 zł od Pań A. i 20 zł od Pani Moniki. Drugi od elik z miesięczną deklaracją 20 zł

Bardzo serdecznie dziękujemy ❤️

Posted

Ale fajny dzisiaj dzień 🙂 Znowu mi telefon zakomunikował, że są nowe wpłaty i proszę 🙂

60 zł od agat ze sprzedaży przetworów Mazowszanki - pięknie dziękujemy ❤️
80 zł od Ellig, a w tej kwocie 50 zł to dorzucenie do transportu, a 30 zł to zadeklarowana stała miesięczna ❤️

Ja też dorzucę jeszcze 50 zł do transportu. 

Blanka nadal na sporym minusie, a jeszcze trzeba uzbierać na opłacenie pobytu w listopadzie, ale nie dajemy się czarnym myślom i jak mantrę powtarzamy sobie "BĘDZIE DOBRZE" !!!

Bardzo dziękujemy, że jesteście z nami. To naprawdę pomaga, daje poczucie bezpieczeństwa i poczucie, że ten nasz urwis nie jest Wam obojętny 🥰

Posted

Moja Kama też ciągle domaga się pieszczot ale jak przestaję to jednak rezygnuje z molestowania i idzie na swoje miejsce,

A Blance coś podeślę ale po pierwszym bo już bardzo przekroczyłam budżet darowizn.

• Like 1
Posted
Dnia 21.11.2022 o 14:48, Alaskan malamutte napisał:

Ewuniu, ode mnie też 30zł stałej. Dzisaj wpłacę

Ju hu! Lecę zapisać 🙂

Dnia 21.11.2022 o 15:08, agat21 napisał:

Będzie jeszcze 40 zł od znajomego, ale to za chwilkę, muszę poczekać na przelew od niego.

Cudownie, dziękujemy bardzo!!!

Dnia 21.11.2022 o 15:21, dwbem napisał:

Moja Kama też ciągle domaga się pieszczot ale jak przestaję to jednak rezygnuje z molestowania i idzie na swoje miejsce,

A Blance coś podeślę ale po pierwszym bo już bardzo przekroczyłam budżet darowizn.

Skąd ja to znam 🙂 Szkoda, że nasze budżety tak szybko sie kończą. Bardzo dziękujemy za chęć pomocy Blance 🙂

Posted
Dnia 21.11.2022 o 18:51, Alaskan malamutte napisał:

Ewuniu, z mojego bazarku dla Blanki jest 88zł Zaokrąglę do 90zł . Jak dotrą na konto, potwierdź proszę na bazarku

Oczywiście Asiu. Dotrą jutro razem z Twoją deklaracją 🙂

Posted

Kochani, to jest naprawdę wzruszające, budujące i jesteśmy wdzięczne każdej osobie, która nie zostawiła nas samych z Blanką.

Właśnie dotarły kolejne przelewy, które prawie zlikwidowały ogromny minus na jej koncie. Od teraz zaczynamy już ciułać na weterynarza (uszy) i na pobyt w hotelu. Coś, co wczoraj nas przerażało, dzisiaj staje się bardziej prawdopodobne. Wierzymy, że uda nam się ją utrzymać. To również dzięki Wam i jesteśmy za to dozgonnie wdzięczne ❤️

A dzisiaj doszły do nas takie wpłaty:

Aldrumka - 100 zł ❤️
Alaskan - 90 zł z bazarku ❤️
Alaskan - 30 zł stałej deklaracji ❤️
Marta W. spoza dogo  - 100 zł ❤️

Na dziś Blanka ma -2,97 zł!!!

Posted
Dnia 22.11.2022 o 17:49, agat21 napisał:

Pozwólcie sparafrazować pewne świetne hasło""Nigdy nie będziecie szły same!" Po to jest dogo.

Piosenka Kayah i Viki Gabor powinna stać się hymnem kobiet.

• Like 1