Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety, telefon dzwoni, tylko co kolejne zapytanie to gorsze i z przerażeniem myślę, że do tych domów trafi być może jakiś psinek😓Pani Ania, która adoptowała mamcię, też wciąż dopytuje, czy Bąbel ma już dom, sama próbuje pytać wśród znajomych, ale bez rezultatu. Nasz maluszek nie na tyle szczęścia, a może ten jego jedyny dom jeszcze go nie znalazł. Czekamy dalej, bo cudaczek musi mieć też  wspaniałą rodzinę. 

Posted
Dnia 11.10.2022 o 00:59, Poker napisał:

czekamy na TEN telefon....

Był telefon z okolic Szczecina - Police Jasienica  - bardzo zwierzakolubny dom  - 4 koty i teraz pies i suczka, druga suczka odeszła niedawno no i jest miejsce w domu i w sercach... Wysłałam ankietę, dam znać, jak państwo odeślą. 

• Upvote 1
Posted
Dnia 11.10.2022 o 08:49, Tola napisał:

Był telefon z okolic Szczecina - Police Jasienica  - bardzo zwierzakolubny dom  - 4 koty i teraz pies i suczka, druga suczka odeszła niedawno no i jest miejsce w domu i w sercach... Wysłałam ankietę, dam znać, jak państwo odeślą. 

Oby...kciuki trzymam

Posted

Bąbel zamieszkałby w domu z ogrodem. Państwo pracują w Szczecinie, dzieci już dorosłe - córka 20 lat,  studiuje w Krakowie,  syn 27 mieszka w Szkocji.